פורסם 2002 במרץ 1123 שנים אולי תוכלו בבקשה להמליץ לי על מפרט במגבלה של בערך 3000-3500 שקל, אבל לא כמו אצלכם, מפרט מומלץ לבן אדם שלא שלא זקוק לכונן תקליטורים חדש לא לכונן דיסקטים חדש לא למודם ולא לרמקולים וגם לא למקלדת
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים אז תוריד את כל מה שאמרתכמה זה הוריד לך? 600 שקל?תקנה מעבד חזק יותר וכרטיס מסך גם קצת יותר חזק
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר אז תוריד את כל מה שאמרתכמה זה הוריד לך? 600 שקל?תקנה מעבד חזק יותר וכרטיס מסך גם קצת יותר חזקאפשר אולי להמליץ/לדייק קצת יותר בבקשה ?
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר אבל המחירים פה מסתמכים על זה שאני גם רוצה את הדברים שאמרתי שאני לא זקוק להם, ואני משער שחלק מהדברים האחרים הם יותר נמוכים ברמה בגלל התחשבות במחיר שגם צריך את הדברים הללו, אז אני מבקש מפרט מומלץ במסגרת המחירים שהזכרתי במצב שאני לא צריך את מה שהזכרתי קודם..... הבנת ? אז אתה יכול בבקשה לעזור לי ?
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים את הולח אם תחליף לזה Gigabyte GA-7VTX-H+ ותשים במקום הזיכרון זיכרון 256mb ddr של מיקרוןאת הכרטיס מסך לזה Msi Geforce 4 MX440 64DDR וזהואפשר גם להחליף להרד דיסק יותר גדול משהו כמו 40gb אם זה עדיין נכנס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.