פורסם 2011 במאי 914 שנים אני הולך לעשות קנייה של כמה משחקים.חשבתי לקנות את KILLZONE 3 ואת Red Dead Redemption.אשמח לקבל המלצות נוספות למשחקים.חשבתי אולי להיכנס סוף כל סוף לעולם ה- Guitar Hero אבל אני לא יודע אם זה שווה את הכסף.בכל מקרה , אשמח לקבל המלצות למשחקים ל- PS3.תודה.
פורסם 2011 במאי 914 שנים כל ה R&Cכל ה UNCHARTEDKILLZONE 2 ו 3Heavy RainGOD OF WAR 3 (וגם את האוסף שכולל חידוש של ה 2 הראשונים אם לא שיחקת בהם)MORTAL KOMBATזה מה שעולה לי עכשיו בראש.
פורסם 2011 במאי 1114 שנים uncharted, שניהםkillzone, ורצוי את 2 לפני 3משחק שיעסיק אותך די הרבה זמן- Infamousהשוטר המטורלל בכל הזמנים- Vanquishומשהו לאונליין, black ops
פורסם 2011 במאי 1114 שנים אם סוני פרסמו שעד סוף החודש הם מחזירים את הרשת לפעולה ויתנו 2 משחקים לכל מי שרשום ל PSN מתוך 5 אני חושב שכדאי לך לראות קודם מה הם יציעו
פורסם 2011 במאי 1714 שנים מחבר טוב אז כבר שיחקתי ב- UNCHARTED , GOD OF WAR וגם KILLZONE 2. החלטתי ללכת על Red Dead Redemption , Killzone 3 ועל Guitar Hero 6 : Warriors of rock. ננסה לראות מה ההתלהבות מגיטר היטו... יש לי עוד תקציב אני שוקל אולי ללכת לך LA NOIRE אבל אני אקרא ביקורות קצת לפני...
פורסם 2011 במאי 1714 שנים Uncharted סיימת את שניהם אני מקווה, אם לא אז כמובן ש uncharted 2 הוא חובהלא הבנתי אם אתה משחק רק ביחודיים (או לפחות כאלה בלי גרסת PC) אבל אף אחד לא הזכיר את crysis 2 שאמנם עדיין יקר אבל מדהיםחוץ מזה אם עוד לא יצא לך אז ראיתי ש Bioshock 2 במחיר ממש ממש נמוך עכשיו ב Shoptoחוץ מזה תשמור קצת כסף לשבועות הקרובים...Infamous 2Duke Nukem Forever - לחובבי הנוסטלגיהF.E.A.R. 3 Red Faction: Armageddonכולם אמורים לצאת ביוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.