עבור לתוכן

רסיבר+רמקולים

Featured Replies

פורסם
STFU, אידיוט.

אתה לא קולט שאם הוא מבזבז עוד 1500 ש"ח על מקור זה בא על חשבון תקציב של 4,000 מגבר ורמקולים?

אז תראה לי מגבר+מוניטורים חדשים בסכום של 2,500 ש"ח. לא רק שאתה לא תמצא כאלו חדשים, אלא זה גם מחזק את הטיעון שלי, שהרי מן הסתם ההבדל השמיע של שינוי במקור על זוג כזה של מגבר ורמקולים יהיה עוד יותר זניח.

פותח הת'ראד: אל תשמע בקול החובבן הזה ואל תבזבז כסף מיותר על מקור ייעודי עם תקציב כל כך צנוע!

לפותח הת'ראד - אני לא אלך להיתווכח עם הילדון הזה שאין לו מושג באודיו אתה תעשה את השיקולים שלך...

"חובבן" - עכשיו קרעת אותי מצחוק 8) אתה מדבר פה עם מישהו שעבד בזה בחנות מאוד מוכרת בחיפה 10 7שנים

וכשאני שמעתי ועשיתי השוואות עם 1000 מגברים משולבים עם DVD ו CDP אתה ישבת פה ו "ייעצת " לאנשים מה לקנות...

אם אין לך תקציב מעבר ל 4000 שקל כדאי לך לחכות קצת ולחסוך עוד 1000 שקל + - ולעשות מה שהצעתי לך.

אם אתה לחוץ תקנה עכשיו אבל אם תתאכזב מהצליל תדע איפה הבעייה .

פורסם

לפותח הת'ראד - אני לא אלך להיתווכח עם הילדון הזה שאין לו מושג באודיו אתה תעשה את השיקולים שלך...

"חובבן" - עכשיו קרעת אותי מצחוק 8) אתה מדבר פה עם מישהו שעבד בזה בחנות מאוד מוכרת בחיפה 10 7שנים

וכשאני שמעתי ועשיתי השוואות עם 1000 מגברים משולבים עם DVD ו CDP אתה ישבת פה ו "ייעצת " לאנשים מה לקנות...

אם אין לך תקציב מעבר ל 4000 שקל כדאי לך לחכות קצת ולחסוך עוד 1000 שקל + - ולעשות מה שהצעתי לך.

אם אתה לחוץ תקנה עכשיו אבל אם תתאכזב מהצליל תדע איפה הבעייה .

הוא יתאכזב מהצליל אם הוא ירכוש בתקציב הנוכחי שלו גם מקור בנוסף למגבר ורמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים