עבור לתוכן

רסיבר+רמקולים

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש רסיבר+רמקולים איכותיים ולא כאלה לוקשים ב-200 דולר מכל החראות האלה שהאיכות שם היא על הפנים... משהו לאורך זמן ומשהו מוכר שמוכרים אותו בכל העולם.

התקציב הוא בערך 4000 לשניהם, נראה לי 2000 ו 2000 לכל מוצר.

יש לי DVD של פיוניר שהוא מצויין...

ואם אפשר חנות אמינה שממנה נתן לרכוש את המוצר (עדיף באיזור תל אביב, ועדיף חנות שמוכרת במקום, יעני לא באינטרנט בלבד).

תודה לעוזרים, אני לא ממש מכיר את החיבורים והתאימויות בין כל הנושא הזה, אז אם למשהו יש משהו חשוב לומר שיאמר תודה לכולם :>

פורסם

אוקיי אז ככה-

בקשר לחנות, אני ממליץ על מולי, שנמצא בנמל ת"א, סינמה פרדייסו (אם אני לא טועה בשם), בכל אופן לא קשה לאתר אותו שם,

יש שם רק חנות אחת של מוצרי אודיו. יחס מצויין וגם מחירים, ממליץ בחום לקפוץ.

בקשר לציוד עצמו -

(אני מקווה שאתה מדבר על מגבר סטריאו) יש לך את ה- Cambridge audio A500, באמת מגבר נחמד, שגם קיבל ביקורות

טובות מאנשים גם ברשת וגם במציאות.

בקשר לרמקולים, יש מוניטורים של , System audio SA205, שהומלצו בחום הרבה פעמים ע"י Fk0ster מהפורום, שלפיו הבנתי

שהם מוניטורים מצויינים ומספקים תמורה יותר ממלאה למחירם, מחירם כ-2400 שקל ואני לא בטוח שהם יכנסו לך לתקציב, אלא

אם כן תחרוג בכמה מאות (דבר שלדעתי כדאי לעשות).

בכל אופן, אני ממליץ שתקפוץ לחנות, תאזין לציוד, תחזור הנה ותגיד לנו מה אהבת, למה הייתה לך יותר נטייה, וגם על מה המליצו לך.

ככה נוכל לעזור לך בצורה יעילה יותר.

פורסם

ה- System audio SA205 עולים 2000 ש"ח בדיוק אצל אייל פור בירושלים.

פורסם

ה- System audio SA205 עולים 2000 ש"ח בדיוק אצל אייל פור בירושלים.

hehe...

הייתי צריך לשער שמחירם ירד במשך השנה שחלפה.

עריכה: הSA205 הללו ומגבר סטריאו של NAD מדגם C320BEE "נסגרים" ב-4K.

זה בול התקציב שלך!

שמע את השילוב הזה עם הDVD שלך כמקור. לדעתי אין בארץ שילוב טוב יותר של מגבר ורמקולי מדף חדשים במסגרת התקציב שלך מאשר זה שציינתי.

פורסם

ה NAD שציינת עם ה SA205 באמת שילוב מצויין אבל הבאדם ציין שיש לו DVD PIONEER ואני לא מאמין שיש לו

מכשיר מהסדרות הטובות גם ב AUDIO שעולה אלפי שקלים ( 5000 + - ) לכן ה DVD שלו בתור מקור יהרוס לו 50 אחוז לפחות

מהצליל האופטימלי שהוא יכול להפיק מהשילוב הזה.. לכן אם אתה מעוניין בסט טוב ל AUDIO כדאי לך למכור או לקבל זיכוי בחנות

על ה DVD וללכת על מקור איכותי CD רגיל ולא DVD .

פורסם

ה NAD שציינת עם ה SA205 באמת שילוב מצויין אבל הבאדם ציין שיש לו DVD PIONEER ואני לא מאמין שיש לו

מכשיר מהסדרות הטובות גם ב AUDIO שעולה אלפי שקלים ( 5000 + - ) לכן ה DVD שלו בתור מקור יהרוס לו 50 אחוז לפחות

מהצליל האופטימלי שהוא יכול להפיק מהשילוב הזה.. לכן אם אתה מעוניין בסט טוב ל AUDIO כדאי לך למכור או לקבל זיכוי בחנות

אין הרבה אנשים ממוצעים שיבדילו בין נגן CD רגיל לבין DVD לכן לפני שאתה הולך לקנות איזה CDP מאוד יקר

אני מציע לך לסחוב את ה פיוניר שלך לחנות ולהבדיל בינהם

או אפילו לקחת את ה CDP לבית (זה אם החנות ממש אדיבה).

ואם כבר אתה ממש רוצה CDP אז לך על מרידיאן , אחד הנגנים הטובים ביותר ששמעתי :)

פורסם

מקור (CDP) יד שניה באלף שקל לא יהיה בהכרח טוב בהרבה (אם בכלל) מה-DVD של הבנאדם. אם הוא יכול היה לרכוש מקור שעובר סף מסוים (נניח 2000 ש"ח ומעלה) יש CDP-ים ששווים השקעה לדעתי. אחרת חבל על הזמן והמאמץ. דווקא מקור לא כדאי לרכוש יד-שניה כי הבלאי בו גבוה - הטרנספורט הוא מכניזם נע אשר נשחק מהר ביחס לרכיבים האחרים...

דווקא הCDP התואם לערכה הזו של NAD עולה 2000 ש"ח וממש לא 5,000. זיכוי לDVD? הוא יקבל גרושים...

ומה פתאם היציאה הזו של 50%? ממתי אפשר לדרג זאת באחוזים? אתה שמעת והשוות? וגם אם כן, אתה וודאי יודע שזה סוביקטיבי!

פורסם

קודם כל לא התכוונתי שיקנה CDP יד שנייה . איפה ראית שזה כתוב ?!

דבר שני על DVD PIONEER אם הוא שמור ולא קרעו אותו אפשר לקבל עליו מחיר יפה של 500 ש"ח .

בהפרש הוא יכול לקנות CDP ממוצע שעולה 2000 ש"ח . עכשיו בטח תגיד לי שאין הבדלים בין CDP כזה לבין DVD עלוב

במוזיקה ?! ה 50 אחוז שאמרתי הם לא מדע מדוייק ! אני נתתי דוגמא. ותאמין לי זה לא רחוק מזה ששומעים עם מגבר סטיראו טוב

ורמקולים מוניטורים במיוחד מרגישים בהבדל.

דבר אחרון - איפה ראית שכתבתי ש CDP NAD מאותה סידרה עולה 5000 ?! אתה ממציא דברים אחי...

ותאמין לי כשאני ישבתי והשוויתי בין CDP ל DVD עוד לא ידעת מזה סטיראו גבר...

פורסם

hehe...

הייתי צריך לשער שמחירם ירד במשך השנה שחלפה.

עריכה: הSA205 הללו ומגבר סטריאו של NAD מדגם C320BEE "נסגרים" ב-4K.

זה בול התקציב שלך!

שמע את השילוב הזה עם הDVD שלך כמקור. לדעתי אין בארץ שילוב טוב יותר של מגבר ורמקולי מדף חדשים במסגרת התקציב שלך מאשר זה שציינתי.

פעם אחרונה שבדקתי הוא עלה יותר מ-2000, המחיר ירד ?

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מה זה CDP

ומה רע ב DVD של PIONEER?

למה שהוא יוריד את האיכות?

תודה לעונים

פורסם

CDP - CD Player

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה CDP

ומה רע ב DVD של PIONEER?

למה שהוא יוריד את האיכות?

תודה לעונים

שום דבר לא רע ב-DVD של Pioneer, פשוט DVDים בד"כ נשמעים פחות איכותיים מאשר CDP (כאלו העונים להגדרהנורמלים כמובן)

פורסם
  • מחבר

WTF

מה זה CD PLAYER?

בחיים שלי לא שמעתי על הדבר הזה...

מה זה תחליף ל DVD?

סליחה שזה לא מובן לי :(

פורסם

נגן דיסקים של אודיו.

יותר ברור?

פורסם

קודם כל לא התכוונתי שיקנה CDP יד שנייה . איפה ראית שזה כתוב ?!

דבר שני על DVD PIONEER אם הוא שמור ולא קרעו אותו אפשר לקבל עליו מחיר יפה של 500 ש"ח .

בהפרש הוא יכול לקנות CDP ממוצע שעולה 2000 ש"ח . עכשיו בטח תגיד לי שאין הבדלים בין CDP כזה לבין DVD עלוב

במוזיקה ?! ה 50 אחוז שאמרתי הם לא מדע מדוייק ! אני נתתי דוגמא. ותאמין לי זה לא רחוק מזה ששומעים עם מגבר סטיראו טוב

ורמקולים מוניטורים במיוחד מרגישים בהבדל.

דבר אחרון - איפה ראית שכתבתי ש CDP NAD מאותה סידרה עולה 5000 ?! אתה ממציא דברים אחי...

ותאמין לי כשאני ישבתי והשוויתי בין CDP ל DVD עוד לא ידעת מזה סטיראו גבר...

STFU, אידיוט.

אתה לא קולט שאם הוא מבזבז עוד 1500 ש"ח על מקור זה בא על חשבון תקציב של 4,000 מגבר ורמקולים?

אז תראה לי מגבר+מוניטורים חדשים בסכום של 2,500 ש"ח. לא רק שאתה לא תמצא כאלו חדשים, אלא זה גם מחזק את הטיעון שלי, שהרי מן הסתם ההבדל השמיע של שינוי במקור על זוג כזה של מגבר ורמקולים יהיה עוד יותר זניח.

פותח הת'ראד: אל תשמע בקול החובבן הזה ואל תבזבז כסף מיותר על מקור ייעודי עם תקציב כל כך צנוע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים