עבור לתוכן

כרטיס מסך Leadtek 7800 GTX - תאימות ללוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שאלה, לוח אם בעל צ'יפסט של CrossFire ATI יוכל לעבוד עם כרטיס המסך שיש לי של חברת NVIDIA?

אני מעוניין לשדרוג לוח והלוח הבא שלי יהיה עם הציפסט של ATI/AMD ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך.

אני ישמח לתגובות, בתקווה שאין צורך להחליף כרטיס.

תודה לכולם!

פורסם

זה לא משנה איזה צ'יפסט יש לך כל עוד יש לך על הלוח אם ממשק PCI-E x16 אז אתה יכול להתקין עליו כל כרטיס מסך מודרני בין אם זה של NVIDIA או ATI - מה שתבחר

אם אתה מתכנן לעשות מערך של כרטיסי מסך (שניים או יותר) פה הסיפור כבר שונה, כי יש צ'יפסטים שתומכים רק במערכי SLI ויש ציפסטים שתומכים רק במערכי CROSSFIRE

יש ציפסטים שמאפשרים SLI או CROSSFIRE אבל לא במעורב, כלומר שני הכרטיסים צריכים להיות של NVIDIA או ששניהם של ATI

ויש גם לוחות אם (יקרים) שיש עליהם רכיב של LUCID שמאפשר לעשות מערך כרטיסי מסך איזה שאתה רוצה - נגיד כרטיס אחד של ATI והשני של NVIDIA

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התשובה.

חושב לי להמשיך לעבוד עם הכרטיס הקיים, עשה את העבודה שלו נאמנה וחבל לי סתם להחליף אותו.

אין לי כוונה לעשות מערך SLI או CROSSFIRE בכלל.

וזה הלוח: DFI LanParty DK 790FXB-M3H5.

אני לא חושב שיש לי LUCID על הלוח.

פורסם

הכרטיס הנ"ל מתאים ללוח האם

אם אתה לא מתכנן מערך כרטיסי מסך אולי כדאי לך לקנות לוח אם שמיועד לכרטיס מסך יחיד, תוכל ככה לחסוך קצת כסף.

פורסם
  • מחבר

אני יותר בכיון של OC ללוח, לכן אני הולך עליו.

מה שכן אני חושש ממנו זה צוואר בקבוק.

זה המפרט שהולך לעמוד עם הכרטיס מסך:

Phenom II X4

זיכרון 8 ג'יגה

ספק 600W OCZ

דיסק קשיח 1TB

המערכת תוכל לעבוד בצורה סדירה עם הספק כוח המדובר + כרטיס המסך?

גם אם יהיה צוואר בקבוק, אני ירגיש אותו במיוחד במשחקים? כי הכי חשוב לי בתור התחלה זה עבודה סדירה עם מערכת ההפעלה ולאחר מכן משחקים כי בעתיד הכרטיס מסך ישדורג.

פורסם
  • מחבר

::)

פורסם

הכל יעבוד אבל אני לא הייתי בונה יותר מדי על משחקים מודרנים+7800GTX...

רק לידיעה - בחודש הבא אמור לצאת הדור החדש של המעבדים מAMD וזה אמור להיות שינוי די דרסטי בביצועים שלהם.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה.

אני לא בונה בכלל על משחקים מודרים/כבדים/חדשים.

חשוב לי שאם אני יפעיל את המחשב ואולי איזה משחק כמו סטאלקר שהוא יחסית מאוד ישן אבל במפרט הקודם זכל בגלל מעבד וזיכרונות ישנים.

חוץ מזה אני לא זקוק לכלום כי אני משחק בעיקר עם הקונסולה.

לגבי המעבד:

כבר קניתי בעיקרון את הציוד, ככה שזה דיי מאוחר אבל גם קבלתי מחירים מאוד נמוכים וטובים לכן אני לא רוצה להשקיע יותר מידי

אבל תודה על היעוץ.

הכי חשוב לי שהכרטיס יעבוד ויתן לי לעבוד כרגיל.

תודה לכם!

פורסם
  • מחבר

עידכון:

בשעה טובה השדרוג הסתיים.

הכל עובד נהדר ואוטוטו נסגור הכל :-)

הכרטיס מסך עובד מעולה , תודה רבה לכל מי שעזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים