פורסם 2011 במאי 1914 שנים לא לקחתי בחשבון שזה יקח כל כך הרבה זמן המשלוח יצא לארץ ב4 במאי, היום ה19 והמכשיר עדיין אצלי... ניראה לי ששחכת "לא" אחד במשפט האחרון בכול מקרה,אני מקווה שהמכשיר יגיע אליך בקרוב ... זה בטוח קצת מתסכל להשתמש בGalaxy S כשיש מכשיר כמו הGalaxy S II שמחכה לך איפה שהוא במכס
פורסם 2011 במאי 1914 שנים לא לקחתי בחשבון שזה יקח כל כך הרבה זמןהמשלוח יצא לארץ ב4 במאי, היום ה19 והמכשיר עדיין לא אצלי...עם זה אני מזדהה, הלוואי שהייתה דרך לשילוח מהיר שגם בה יש סיכוי "לפספס" את המכס.
פורסם 2011 במאי 1914 שנים ההבדל בין iOS לבין אנדרואיד מבחינת ממשק הוא שבאנדרואיד יש לך כמה מסכים עם וידג'טים זוללי סוללה ,ו"מגירת אפלקציות" שזאת בעצמם סתם תצוגת Grid או רשימה של אפלקציות ... אין מילים ,פלא טכנולוגי כזה של גוגל לא נראה לעולם מצחיק שאתה אומר את זה, בעיקר בהתחשב בכך שהמגירה הזאת שאתה כל כך לא מתלהב ממנה היא בעצם כל הממשק משתמש של הIOS...
פורסם 2011 במאי 1914 שנים מצחיק שאתה אומר את זה, בעיקר בהתחשב בכך שהמגירה הזאת שאתה כל כך לא מתלהב ממנה היא בעצם כל הממשק משתמש של הIOS... וזה עושה את אנדרואיד לטובה יותר ?
פורסם 2011 במאי 1914 שנים מה שנוח לך וטוב יותר לך לא תמיד נוח וטוב יותר לאחר like. אבל מה שטוב ונוח לרוב העולם, יכול להיות שיש בזה משהוא. לא?!
פורסם 2011 במאי 1914 שנים רוב האנשים בארץ קונים מזדה.זה אומר שזה הרכב הכי נוח וטוב שקיים?מנתוני המכירות של מוצרי אפל אפשר להגיע רק לדבר אחד ששיווק נכון יותר חשוב מהכול.אני לא אומר שהמוצרים שלהם לא טובים אבל שאל כול ילד/הורה/ערס מצוי על האייפון והוא יהלל אותו.לעומת זאת שאל על סמארטפונים של חברות אחרות ותקבל פרצוף של מה אתה רוצה ממני.מעולם לא ראיתי כול כך הרבה אנשים שמחזיקים בפלאפון רק בגלל שהוא אין ומגניב כמו האייפון.
פורסם 2011 במאי 1914 שנים רוב האנשים בארץ קונים מזדה.זה אומר שזה הרכב הכי נוח וטוב שקיים?מנתוני המכירות של מוצרי אפל אפשר להגיע רק לדבר אחד ששיווק נכון יותר חשוב מהכול.אני לא אומר שהמוצרים שלהם לא טובים אבל שאל כול ילד/הורה/ערס מצוי על האייפון והוא יהלל אותו.לעומת זאת שאל על סמארטפונים של חברות אחרות ותקבל פרצוף של מה אתה רוצה ממני.מעולם לא ראיתי כול כך הרבה אנשים שמחזיקים בפלאפון רק בגלל שהוא אין ומגניב כמו האייפון.יש בזה משהוא.אבל זה לא אומר שאין אנשים שבוחרים אותו כי לדעתם הוא הטוב והמתאים ביותר.
פורסם 2011 במאי 1914 שנים אני חושב שהאייפון הוא אחלה מכשיר, אבל אין ספק שרוב משתמשיו לפחות בארץ קנו אותו לא מידע מקדים אלא בגלל השיווק האגרסיבי של אפל.עומרי, אין לי כח לקרוא אחורה, מאיפה הזמנת את הגלקסי 2?
פורסם 2011 במאי 1914 שנים רוב האנשים בארץ קונים מזדה.זה אומר שזה הרכב הכי נוח וטוב שקיים?מנתוני המכירות של מוצרי אפל אפשר להגיע רק לדבר אחד ששיווק נכון יותר חשוב מהכול.אני לא אומר שהמוצרים שלהם לא טובים אבל שאל כול ילד/הורה/ערס מצוי על האייפון והוא יהלל אותו.לעומת זאת שאל על סמארטפונים של חברות אחרות ותקבל פרצוף של מה אתה רוצה ממני.מעולם לא ראיתי כול כך הרבה אנשים שמחזיקים בפלאפון רק בגלל שהוא אין ומגניב כמו האייפון.דווקא במקרה הזה המזדה היא האנדרואיד שנתח השוק שלך גבוהה יותר .
פורסם 2011 במאי 1914 שנים גם שלי בדרך, נראה מה הוא שווה.זה המכשיר היחידי שאני מוכן לרכוש עם מצלמה פחותה יותר מהפיקסון12, אך הוא מפצה ב-1080P וסטילס באיכות טובה(באור יום).
פורסם 2011 במאי 1914 שנים אני מכיר המון אנשים שיש להם אייפון ולא עושים בו יותר מלהוציא ולקבל שיחות\SMS ולשחק אנגרי בירדס. העיקר יש להם "אייפון"
פורסם 2011 במאי 1914 שנים ^^^^ חלאס, די עם האייפון הזה כל שלושה פוסטים מישהו נזכר שיש לו משהו להגיד על האייפון, יותר נכון על משתמשי אייפון. נראה לי שמיצינו ! Samsung Galaxy S II נשמח לשמוע עדכונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.