עבור לתוכן

RADEON 8500

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב פנטים 1700 ו 384 mb זיכרון

והורדתי את הגירסה החדשה של 3dmark 2001

והפעלתי את הבדיקה ויצא לי ציון של 2200 ומשהו , וזה בלי FSSA

זה נראה לכם הגיוני?

ועוד דבר שברוב בסרטים בבדיקה היה לי ממוצא של 20 FPS

זה הגיוני?

פורסם

עם רידאון 8500?????????

איזה דרייברים? הבדיקה על הדיפולט?

פורסם

שאלה:

את הדריבר של ATi התקנת ?!

פורסם

לא הסרתה נכון את ההתקנה של כרטיס המסך הקודם אז תפרמט מחדש ותתקין מערכת הפעלה ודריוור חדש ואז בכל יסתדר ותקל איזה 6000-7000 ................

פורסם

למה לפרמט?

שיוריד את הדרייבר הקודם ויתקין את מה שצירפתי

פורסם

הריגסטרי שלא כבר מעופש מהכרטיס הקודם שלא הסיר קודם ולכן המעבד של המחשב תוכן מיים בזמן העבודה עים כרטיס המסך......

ציטוט של ... עצמי.

כי הוא לא הסיר את התקנת הכרטיס מסך הקודם של כמו שצריך ועכשיו ה WINDOWDS יצא............... לפנסיה.

אן לי כבר כח למיקרים כאלו הוא עוד אולי יכול להציל את המצב אים הוא יסיר את הדרייברים של ה גי פורס ב SAFE MODE יעשה איתחול יחזיר את הכרטיס הישן המחשב יזהה אותו מחדש יעשה עוד פעם איתחול ואז

יסיר אותו ממנהל ההתקנים ואת הדרייברים שלו יכבה את המחשב ויתקין את הגי פורס יבחר לו דריבוורים של SUPER VGA יעשה איתחול נוסף ואז יתקין את

הדריוורים של הגיפורס יעשה איתחול ולקינוח ינקה את הרגסטקי עים תוכנה כמו ה REGCLEAN שבאמת עובדת ולא הורסת....

ואיחוי רציני לדיסק הקשיח שבטח התפצל מאוד....... מהתהליך.

תסבירו לו אנשים לי נימאס.........

פורסם
  • מחבר

אני כן מחקתי את הדריוורים הקודמים ... אני מחקתי את זה דרך הלוח בקרה...

ואתה בטוח שאם אני יפרמט אז זה יעזור?

כי גם בתוכנה 3dmark 2001 אין לי אפשרות לבחור עם FSSA ..

ולמי שיש את הראדון על מה כדאי לי לשים את ההגדרות כדי שאני יראה חלק ומהר? על כמה לשים את ה SMOOTHVISION?

ואת ה anisotropic filtering ?

פורסם
  • מחבר

וכן אני הורדתי את הדרייברים מהאתר של ati למה?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות בגלל שיש לי וינדוס XP?

פורסם

1. זה לא נראה לי קשור

2. של איזה חברה קנית , של PALIT? או של ATI? , אם של PALIT , אתה יכול בבקשה להגיד לי איך איכות התמונה שלהם? בדו מימד? כואבות לך העיניים שאתה יושב מול המסך איזה שעתיים 3 רצוף ? (לא קשור לבעיה שלך , אני פשוט רוצה לקנות גם)

תודה

פורסם

1. זה לא נראה לי קשור

2. של איזה חברה קנית , של PALIT? או של ATI? , אם של PALIT , אתה יכול בבקשה להגיד לי איך איכות התמונה שלהם? בדו מימד? כואבות לך העיניים שאתה יושב מול המסך איזה שעתיים 3 רצוף ? (לא קשור לבעיה שלך , אני פשוט רוצה לקנות גם)

תודה

בניגוד למה שיובל אומר לך אני אומר לך את זה:

תתרחק מpalit

פורסם
  • מחבר

יש לי של ati

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים