עבור לתוכן

עכשיו אני מבין למה מדביקים את הסריאל למחשב. או: נאבד לי הסריאל, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שנה של שיפוצים חזר אליי החדר עם המחשב. הבעיה היא שנאבדו לי דיי הרבה דברים בין כל הבלאגן, אחד מהדברים זה הקופסא שקיבלתי עם המחשב שבא נמצא הדיסק של הווינדוס.

כמו שהבנתכם לא החכמתי ולא הדבקתי את המדבקה על המחשב, ומה שקרה עכשיו זה שיש לי ווינדוס חוקי אבל אין לי את הסריאל ( ווינדוס שעושה לא מעט בעיות, ולא יזיק פירמוט ).

ניסיתי לחפש ופשוט לא מצאתי זכר לדברים שנאלמו לי.

האם יש דרך לשחזר את הקוד מוצר דרך הווינדוס עצמו?

תודה!

פורסם

באיזו מע' הפעלה מדובר XP\Vista\7 ?

פורסם

תוכל לעשות זאת (וגם לגלות מפתחות מוצר של תוכנות נוספות שאותן מזהה התוכנה) בעזרת Magical Jelly Bean Keyfinder. אני ממליץ להוריד את גרסת ה-Portable מכאן.

פורסם
  • מחבר

מממ

בדקתי את התוכנה על המחשב הנייד בשביל לאמת את העניין, ולהפתעתי הסריאל שמודבק על המחשב הנייד לא תואם את הסריאל בתוכנה.

המחשב עבר פירמוט בחברה שעובדת עם HP, אולי זה קשור לזה, אבל אין התאמה עם התוכנה והסריאל שמודבק על המחשב.

כשאני אהיה בבית אני אבדוק את זה על מחשב אחר שיש לי בבית.

אם עוד מישהו יוכל לבדוק את זה ולאמת לי שהתוכנה הזו באמת טובה ( שאני לא אתחיל סתם פירמוט ואתקע ) אני אודה לו.

פורסם

התוכנה בסדר, אחרת לא הייתי ממליץ לך עליה.

כמובן שייתכנו תמיד מקרים של בעיה נקודתית או כמו שתארת שהתקינו מערכת הפעלה עם מפתח מוצר אחר ממה שמוטבע על המערכת, אך בגדול התוכנה עובדת.

ולמען הסדר הטוב

באיזו מע' הפעלה מדובר XP\Vista\7 ?

פורסם
  • מחבר

ווינדוס 7 64 ביט

פורסם

אמורה לעבוד ללא שום בעיה.

אם אתה רוצה לוודא תוכל להשתמש גם ב-Winguggle כדי לאמת את התוצאות של התוכנה הראשונה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז לפי מחשב אחר בבית אכן יש התאמה.

ביום שלישי אני אלך על הפירמוט בתקווה שלא יהיו בעיות.

שאלה: אם במחשב הנייד הסריאל הוא לא זה שמודבק על המחשב, אפשר לצאת מנקודת הנחה שהסריאל שמודבק על המחשב אינו בשימוש ואפשר להשתמש בו במחשב אחר?

פורסם

לדעתי לא, אבל זה יותר תלוי בסוג הרישיון מאשר כל דבר אחר. אני מניח שמדובר ברישיון OEM ולכן מבחינה חוקית אינך יכול להשתמש בו במחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

פירמטתי והתקנתי עם הקוד שהתוכנה הביאה, הווינדוס גם עבר הפעלה באינטרנט, הכל עובד פיקס.

תודה רבה חבר'ה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים