עבור לתוכן

Environment Variables

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה להתקין תוסף כלשהו לתוכנה סטטיסטית שאיתה אני עובד. בהוראות ההתקנה צריך לשנות משהו בחלונות 7. טכנית זה לא נראה מסובך, אבל אין לי מושג מה זה הפרמטר שאני משנה, למה הוא משמש ומה יקרה לתוכנות אחרות או למערכת ההפעלה אם אשנה אותו. אני מצרף את ההוראות וגם קישור לדף ההוראות, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה בדיוק אני הולך לשנות שם, ומה תהיה ההשפעה של השינוי (אם זה מסוכן למערכת ההפעלה, או לא...).

תודה !!

Download either or both versions of GTK+ for 32 bit and 64 bit.gtk+-bundle_2.22.0-20101016_win32.zip [110317]gtk+-bundle_2.22.0-20101016_win64.zip [110317]

Extract the zip archive into, for example, c:\gtkwin32 or c:\gtkwin64 as appropriate. Both can be extracted into the different folders and coexist.

Edit your system's PATH environment variable to add c:\gtkwin32\bin and c:\gtkwin64\bin. The PATH can be edited on Windows 7 by first clicking the mouse button on the Windows menu. Then on the Computer option click on the right mouse button to show a menu, and choose Properties. Then choose Advanced system settings and then Environment Variables. Edit PATH under System variables.

פורסם

משתנה הסביבה PATH קובע איפה מערכת ההפעלה תחפש קבצי הפעלה של תוכניות שאתה מנסה להריץ מה-Command Line. לדוגמה, כשאתה עושה winkey+r ואז כותב notepad, מערכת ההפעלה מחפשת את הקובץ notepad.exe בכל אחת מהתיקיות שמופיעות ב-PATH עד שהיא מוצאת את הקובץ, ומפעילה אותו משם.

אין בעיה לשנות את המשתנה הזה, כל עוד אתה רק מוסיף לו תיקיות בסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים