עבור לתוכן

איפה מוכרים? (MMCX connector to RF connector (F-Type

Featured Replies

פורסם

MMCX connector to RF connector (F-Type) short cable for AVerTV Hybrid NanoExpress, Express mini and AVerTVHD Volar.

http://www.avermedia-usa.com//AVerTV/Product/Accessory.aspx#4

הכבל נשבר, אני צריך תחלופי. איפה מוכרים?

[attachment deleted by admin]

פורסם

ניסיתה ebay ?

פורסם
  • מחבר

תאמת קיוותי לקנות אותו בארץ. אני חושב שזה כבל סטנדרטי לכרטיס טלוויזה PCI-Express לא?

שאלתי ב - KSP אך הם לא יכלו לעזור לי ובפניה ל- AVERMEDIA הם הציעו לי לקנות אותו מהמפעל שלהם בטיוואן תמורת 31$ כולל משלוח :s07:

על איבי עדיין לא עברתי ויש גם כול כך הרבה סוגי כבלים שאני חושש להזמין את הלא נכון, אני גם לא מעוניין לשלם יותר מ-20 ש"ח כולל משלוח. כשיהיה לי יותר זמן אני אבדוק ביתר עיון אם יש שם אחד שמתאים.

אם למישהו בפורום יש את הכבל המדובר ומתחשק לו לעזור לי, אני יכול להעביר 15 ש"ח בפייפאל תמורת משלוח בדואר.

פורסם

העיניין הוא שאתה צריך לדעת את שם הקונקטור שמכונה פה כ- RF connector כי זה תאור התפקיד שלו אבל לא השם שלו

פורסם
  • מחבר

אם לא שמת לב ציינתי (MMCX connector to RF connector (F-Type שזה לקוח מהאתר של AVERMEDIA כשם הכבל.

ה RF קונקטור זה רק חיבור קואיקסלי רגיל (חיבור אנטנטה) ו- F TYPE כנראה אומר שזה FEMALE. החלק החשוב והיותר יחודי זה MMCX קונקטור שזה מן חיבור פצפוני כזה.

הכבל הגיע ביחד עם הכרטיס טלוויזיה NanoExpress של AVERMEDIA

פורסם

כמו שאמרתי RF CONNECTOR זה יעוד ולא שם הקונקטור

אני מכיר מה זה קונקטור MMCX

אם תתן צילום של מה שאתה קורא לו RF CONNECTOR אולי אני אצליח לזהות את סוג המחבר ולמצוא לך את הכבל המתאים ב- EBAY

כשאתה אומר מחבר קואקסיאלי זה עדין לא אומר כלום

פורסם
  • מחבר

כן נראה שאתה בכיוון הנכון מצד של ה RF CONNECTOR זה וודאי, מהצד השני ה- MCX אני עוד לא בטוח וקשה לדעת מהתמונה. אני אנסה מחר להסתכל על הכבל שיש לי ולהשוות בינהם. כרגע אני קצת חולה ומרגיש under the weather, עמכם הסליחה.

מוזר שאני לא מוצא לזה תחליף בארץ, הלא כך?

פורסם

אני קניתי כבל כזה (ואני אפילו חושב שזה היה מהמוכר הספציפי הזה) לפני כמה חודשים עבור ממיר DVB-T USB בשביל המחשב (לקלוט את השידורים הדיגיטלים) אם זה אומר לך משהו או עוזר לך איכשהו :P

אין לי ממש מושג למה אתה רוצה לחבר את זה, אבל זה נראה לי ממש דומה אז כתבתי לך..

אם תרצה אני יכול לצלם את הכבל אם זה יעזור לך.....

למה לא לקנות בארץ? כי לא מצאתי או שהמחיר היה מופקע (אני כבר לא זוכר)

דרך איביי זה עולה בערך 5.5 שקלים כולל משלוח עד לתיבת הדואר...

תרגיש טוב

פורסם
  • מחבר

טוב MMCX שונה מ-MCX לכן זה לא אותו כבל, הסתכלתי בויקי http://en.wikipedia.org/wiki/MMCX_connector

הכבל מיועד לכרטיס הטלוויזיה הזה: http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=447

לשים לב שלכבל יש אכן את "Lock-snap mechanism" שמצויין בוויקי.

תעזרו לי למצוא את הכבל באיבי. מחפש כבל כמו בקישור שהמתמש טוסטר הביא לי רק אם חיבור MMCX (זכר) ולא MCX. אם לא מצאתם בדיוק תביאו כבר את הדבר הכי קרוב שמצאתם ואני כבר אקנה איזה מתאם בשביל זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, קיבלתי את הכבל היום - הגיע ממש מהר. הוא אכן נראה כמו המקורי ומתאים לחיבור.

אך משום מה הכרטיס לא מוצא ערוצים. יש לי הרגשה שהפין האמצעי בכבל קצת קצר מהכבל הקודם ולכן לא נוצר מגע.

הייתי מנסה לחבר את זה באופן ידני כלומר לתקוע בפנים איזה מחט או משהו אבל החיבור כזה קטן שממש קשה לעבוד איתו גרררר....

סתם חשבתי לעדכן אותכם איך הלך. אני אנסה לסדר את בימים הקרובים. מבאס :-\ .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים