פורסם 2011 במאי 614 שנים הי קניתי מחשב נייח עם חלונות 7 64 ביט..שאני מנסה להתחבר לרשת ,לראוטר אסוס 604 , עם כבל , המחשב לא מזהה את הרשת..בבזק טוענים שהראוטר תקין...ניסיתי להתחבר לראוטר אחר אצל חבר התחבר ללא בעיה...אם נצא מתוך הנחה שהבעיה היא בכבל תיקשורת האם יש מצב שדרוש כבל מיוחד רק עבור אסוס? כי ניסיתי עם אותו כבל להתחבר אצל חבר עם ראוטר אחר והצליח אבל לאסוס לא מצליח...אגב כרטיס הרשת במחשב תקין לחלוטין...לוח האם שלי אגב הוא גיגהבייטMA78LMT-S2 UVRealtek 8111D/E chip (10/100/1000 Mbit) זה הציפ שבא עם הלוחעזרה?
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר אני מקבל הודעה ש "רשת בלתי מזוהה" ומדובר ברשת הביתית שלי בחיבור עם כבל..זה כאלו כרטיס הרשת לא מסוגל לתקשר עם הראוטר..
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר זו שאלה טובה ..מה זה בדיוק? בבזק בדקו עם אי פי ידני הכרטיס תקין..עם אי פי אוטומט נכשל לא מזהה רשת בכלל.. הם טוענים שהראוטר שפך מנוע... יש מצב כזה?
פורסם 2011 במאי 614 שנים עם אי פי ידני הכרטיס תקין..עם אי פי אוטומט נכשל לא מזהה רשת בכלל..אולי זה לא מטפל ישירות בשורש הבעיה, אבל למה לשבור את הראש על פיתרון כשיש לך כבר אחד שמספק פיתרון זמני/קבע?!
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר האי פי הידני רק הראה שכרטיס הרשת תקין אבל מתקשר עם עצמו ולא עם המודם ראוטר..סליחה אם לא הסברתי נכון..בכל מצב אוטומטי או ידני הוא לא הצליח להתחבר לרשת
פורסם 2011 במאי 614 שנים מה הIP שאתה מקבל ברשת ?תביא את הפלט מ ipconfig /all יהיה הרבה יותר קל לעזור לך התחל > CMD > נכנס למסך שחור רושם שם ipconfig /all ומעתיק את הפלט
פורסם 2011 במאי 714 שנים מחבר תודה לכול המגיבים..החלפתי ראוטר וראו זה פלא הכל עובד פיקס..תודה לכולכם... אפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.