עבור לתוכן

לוח + מעבד לביצועי O\C הכי גבוהים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש שילוב של לוח ומעבד שיתן לי את ביצועי הo\c הגבוהים ביותר , כמובן שהמערכת מבוססת AMD , המחיר לא מהווה הגבלה..

-אם יש סטפינג ממולץ גם בשביל הלוח והמעבד אשמח אם תציינו אותו

פורסם

I guess an 2500+ of a good stepping (check o/cing databases around the world to see which go the furthest) and an Epox 8RDA3+ Rev 2.1 would be the best choice.

Although I guess if the budget is limitless you should wait for an FX-51 to get to Israel and get a good Socket 940 board, with proper cooling and some luck you would get immense performance.

Check the news on the guy who got to 30000 3Dmark, I suggest you see what CPU and board he used and try to get the same, although he used phase change cooling.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז החלטתי ללכת על מערכת מבוססת 32BIT

.... הבנתי שהBARTONים החדשים נעולים... :\ השאלה היא האם כולם ככה?...

איזה לוח עדיף?

ABIT NF7

או על

EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 \ EPOX EP-8RDA3+ Rev 2.0 \ EPOX EP-8RDA3I Rev 2.1

*מה ההבדלים בין הלוחות בכלל ובין לוחות הEPOX בפרט?

פורסם

אם אתה לוקח את האביט אתה לוקח את גירסת ה S.

יש שיאמרו שהאביט יותר טוב ויש יאמרו שהאפוקס לוקח פה.

אם אתה מתכננם לבצע בו סוג של מודים של מתח, תיקח את האביט, לפי דעתי הוא יותר טוב - רק חסר לו קצת מתח ללגשר...

עכשיו בקשר למעבד, כל מעבד מעל שבוע 39 אמור להיות נעול.

אם יש לך זיכרונות טובים+ שיוכלו להגיע לבאסים גבוהים, גם בארטון 2500, נעול, יהיה טוב מאד (בהנחה שהלוח הוא לא זה שיעצור אותך...).

פורסם

שמע עם הלוח שלי הצלחתי לעשות 230X10 והפסקתי בגלל מגבלות ספק (לא ניסיתי יותר) וזה בלי להעלות מתח לצ'יפסט, בקשר למעבד הייתה העלאה קטנה מאוד של מתח תנסה להשיג סטפינג כמו שלי כי הוא הכי טוב שקיים לבארטון מבחינת אוברקלוק הוא עושה 2500 מגה הרץ על קירור אויר, גם כן זה לא נכון שכל מה שמעל שבוע 39 נעול אני מכיר איזה פורום בחו"ל שנותן רשימה של כל מה שנעול וכל מה שלא אני יתן לך את זה עוד מעט....

פורסם

שמע עם הלוח שלי הצלחתי לעשות 230X10 והפסקתי בגלל מגבלות ספק (לא ניסיתי יותר) וזה בלי להעלות מתח לצ'יפסט, בקשר למעבד הייתה העלאה קטנה מאוד של מתח תנסה להשיג סטפינג כמו שלי כי הוא הכי טוב שקיים לבארטון מבחינת אוברקלוק הוא עושה 2500 מגה הרץ על קירור אויר, גם כן זה לא נכון שכל מה שמעל שבוע 39 נעול אני מכיר איזה פורום בחו"ל שנותן רשימה של כל מה שנעול וכל מה שלא אני יתן לך את זה עוד מעט....

אמרתי אמור להיות נעול.

ובאמת ה AQZEA אמור להיות הכי טוב.

תשתדל גם לכתוב את שאר הדירוג (כולו) אם מזדמן לך...ישנם המון משתנים...

פורסם

חבר שלי קנה בארטון עם סטפינג לא ידוע(הרכיבו לו בחנות) ולי לו היה ז*ן להוציא לו תסינק כי לא הייתה לי משחה טרמית במקום , אבל עם EPoX 8rda+ שהוא קנה מPCH וsamsung 512MB PC3200 הגעתי איתו ל2200MHZ ב220FSB.... דיי נחמד... ללא העלאת מתח , קירור : Volcano 7+ נחמד , 37מעלות בIDLE ו45בFULL LOAD בLOAD 39...

פורסם

Intel P4 2.4\8

ABIT IC7 MAX 3

CORSAIR\OCZ\TWINMOS HIGH SPEED MEMORY

ממערכת טובה יותר מכל מה שצויין פה למעלה

אהה.. עריכה, מבוססת איי אם די,

תקח 1700 DLT

1800 DLT

2100 AIUHB

BARTON UNLOCKED

עם לוח איפוקס RDA3+ V2

וזכרון כמו למעלה ותנוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים