עבור לתוכן

Assassin’s Creed: Revelations - דיון מקדים

Featured Replies

• תגובות 65
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מקווה מאוד שזה לא יהיה מעכזב מבחינת העלילה כמו BH, כי בכל זאת החברה דוחפת אותם להוציא משחק כמה שיותר מהר, ובשביל עלילה צריך זמן, בתור מה שקראתי עד עכשיו, זה שנמע מצויין, אבל כמובן אפשר לערוס את זה, אבל גם מצד שני זה יכול לצאת ממש ממש טוב.

נקווה לטובה.

תגידו איך נראה לכם זה הולך להתכולל ? הכוונה מבחינת אציו ואלטאיר לשחק אם שניהם במחשק אחד ?

פורסם

מה, זהו? עוד פעם משחקים רק כאלטאיר, אציו ודזמונד? מה, מאז הרנסנס לא היה שום אססין ראוי בתקופה ראוייה כחלק מאבותיו של דזמונד? מאכזב.

פורסם

עוד מעט אציו?

נו באמת. =\

פורסם

מה אתם מתלוננים :facepalm: תגידו תודה שבכלל יוצא משחק חדש בסדרה.

פורסם

על מה להגיד תודה?

הם לא עושים טובה לקהילה (לנו). הרי הכל זה כסף. כאילו הם עושים את זה מתוך טוב ליבם. ~_~

פורסם

אני פשוט מתפעל כל פעם מחדש שהיחס בין זמן פיתוח להנאה וקידום של המשחק כל כך גבוה

אם תשווה את משחקי COD (של אותה חברה ולא 2 משחקים שיצאו אחד אחרי השני) או כל סדרת משחקים אחרת לא תמצא כזו השקעה ותוצר סופי טוב כמו בAC

פורסם

זה כי הרבה יותר אנשים עובדים על המשחק.

ל IW היו פחות מ 100 אנשים, המפתחת השניה של COD גדולה יותר ויש לה יותר מ 100 אבל רובם לא באמת יודעים לעשות משחקים.

על AC עובדים מאות אנשים, יש להם מפעל ליצור טקסטורות בסין :lol: ועוד 2 מפתחות שעובדות על המשחק. כ 300 אנשים עובדים על כל אחד מהמשחקים בסדרה (לא כולל האלה מסין), כ 120-150 מהם באופן קבוע ולא ככוח נוסף.

רק לשם השוואה, מספר האנשים שעובדים על RAGE ו DOOM4 ביחד הוא כ 150 כולל עובדים חיצוניים.

נ.ב.

עכשיו בדקתי יותר מדוייק, על המשחק השני בסידרה עבדו כ- 450 אנשים, יותר מפי 3 ממה שבדרך כלל אצל מפתחות גדולות ופי 5 ממה שיש במפתחות כמו IW ו ID.

פורסם
  • מחבר

כן אציו לא אציו הולך להיות אחלה באחלה של משחק :xyxthumbs:

פורסם

לצערי הם התחילו לחלוב את פרת הכסף יותר מדי :(

הגיע הזמן לחדש ולהוסיף.

פורסם

אל תצפה לחידושים עד המשחק השלישי.

הם בסה'כ רוצים לסגור את כל הפינות הפתוחות מאז המשחק השני וBH,ככה שהשלישי יתחיל נקי.

אני דווקא מאודדדד מרוצה מהעובדה שיהיה עוד משחק "ביניים" עד השלישי.

פורסם

רגע, רגע - revelations הוא לא 3? הוא כמו Brotherhood?

פורסם

ככה אני מבין.

פורסם

אבל הבורג'ה לא שלטו באיסטנבול,הם היו איטלקים.תקנו אותי אם אני טועה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים