עבור לתוכן

Killzone 3 - האביזרים

Featured Replies

פורסם

בשביל חוויה מלאה ניתן להשתמש ב- MOVE , Navigator, Eye ואפילו ה- Sharpshooter (שהוא הרובה שמתחבר ל- MOVE).

מישהו שיחק עם כל זה ויכול לתת חוות דעת? זה באמת שווה את כל הכסף?

בנוסף , חייבים את ה- EYE? למה צריך את זה בכלל?

פורסם

יש פה נציג של איזה חנות שאם אני זוכר נכון יש לו MOVE.

שמעתי דברים טובים גם על ה MOVE וגם על ה Sharpshooter אבל כרגיל יש גם כאלה שלא אהבו את זה.

בכללי בשביל לשחק עם MOVE אתה חייב EYE ושלט MOVE (דילדו). הזיהוי של התנועה בתבצע על ידי המצלמה שמזהה את האור מהשלט.

ה Navigator הוא לא חובה, אפשר להשתמש במקומו בשלט רגיל של ה PS3 אבל זה פחות נוח.

לא יודע כמה זה שווה את המחיר, לקנות את כל הדברים בארץ יעלה לך כ 1000 שקל, מחו"ל בשביבות ה 700 אבל לדברים כאלה קשה לעשות משלוח לארץ.

בכללי בשביל לשחק בכל המשקים של ה MOVE צריך EYE ו- 2 שלטי MOVE (יש משחקים שדורשים אחד בכל יד וכמובן שיש משחקים ל 2 שחקנים ותמיד טוב שיהיה עוד שלט). עלות של חבילה בסיסית כזו היא כ 550 שקל.

פורסם

יש לי MOVE -מאוד דומה לWII עם M+

אני אישית אוהב לשחק ככה FPS -אבל תזכור שהMOVE זה לא סטנדרט והרבה משחקים לא תומכים בו

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון , רוצים לקנות לי את זה מתנה ליום הולדת אז אני רק צריך לאשר :P

בכל מקרה , אז אתם אומרים שחייבים את ה-EYE בשביל ה-MOVE? איך זה שזה לא נמכר ביחד ו/או לא מצויין על ה- MOVE (או שפספסתי את זה).

פורסם

יש לי את כל הציוד כולל האקדח,

ולסיים את המשחק הזה עם ה Move היה פשוט תענוג !

באמת שלא ציפיתי שזה יגיב כל כך טוב,

מה שכן.. לא נוח לשחק במשחק הזה עם אקדח למה יש מקש שנמצא הקצה של השלט Move

שצריך אותו במהלך המשחק ואם אתה משתמש עם האקדח קשה להגיע למקש הזה.

פורסם

יש לי את השארפשוטר ולדעתי כדאי לך מאוד ללכת על זה, זה אמנם לא פורץ גבולות אבל עדיף בהרבה מלשחק עם שלט רגיל.

את הEYE צריך כי הוא קולט את התנועה של שלט הMOVE. ואת השני כדאי לך במיוחד אם אתה הולך על השארפשוטר.

פורסם

יש לי את כל הציוד אז ככה

BAD

השליטה לא הכי נוחה, יותר קשה ממקלדת ועכבר

צריך להתרגל

יש לי רובה, גם לא הכי נוח

אתה חייב מסך גדול על מנת שזה יעבוד לך יותר בקלות

זה הרבה יותר כיף, למרות שזה יותר קשה.

הרבה יותר ראליסטי

אם יש לך מסך גדול אז בכלל זה הדבר

פורסם

אם יש לך אפשרות לנסות לפני שאתה קונה אני ממליץ בחום, לקח לי איזה חצי שעה של משחק עם הרובה בשביל להבין שזה ממש לא בשבילי

פורסם
  • מחבר

אם מישהו מכיר איפה אפשר לנסות לפני שקונים , אני אשמח לשמוע.

בכל אופן קראתי הרבה Reviews , הרוב אומרים שזה נחמד מאוד אבל לוקח הרבה מאוד זמן להתרגל לזה ברמה שהמשחק ממש מגיב לזה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים