עבור לתוכן

שאלה UPS אל-פסק שקניתי מספיק לספק שלי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למטה יש לך 2 אפשרויות של חלון האזהרה, את הראשון תשנה ל60, וזה ישמור לך.

אחלה שמר לי , תודה לך :)

פורסם

החישוב שעשיתי מקודם (אם ה 42 A) הוא לעומס מקסימלי - כשאתה קורע את המחשב במשחק אם מעבד וכרטיס מסך אל 100 %

במקרה שמתחילה הפסקת חשמל ואתה באמצע משחק, תצא מהמשחק כדיי לשמור אל הסוללה

המסך - לדעתי חשוב שיהיה מחובר ל UPS. חוץ מהקטע של הגנה אל חומרה, UPS מאפשר לך לשמור ולכבות בצורה מסודרת. איך אתה הולך לעשות את זה בלי מסך ? (ואל תסמוך יותר מידי אל התוכנה)

בנתונים של ה UPS יש כמה דברים לא ריאליים - ה VA הכללי, הזמן (אבל בדרך כלל באותיות הקטנות כתוב שה 12 דקות הם למחשב ב IDLE). זה כמו ספקים גנריים - אל תצפה ליותר מזה (וגם לא לזה בדיוק) מאף UPS ב 400 שקל

המגן של HYUNDAI (אם מנורות משולשות) זה המגן הכי גרוע מתוך ה 5 שאני מכיר, הוא לא נותן הרבה

אם אתה הולך לשים מגן רציני יותר, אל תחבר את ה UPS מהמגן - אתה תקבל השהיה מהמגן שתגמור ל UPS את הסוללה כל הזמן. תחבר אותם למפצל משותף במקביל. במגן (הדגם אם מנורות משולשות) של HYUNDAI אין הגנת השהיה אז איתו זה בסדר כמו שחיברת

בהגדרות לדעתי תשים SHUTDOWN - 30 - 60 שניות (אתה לא צריך יותר מזה, וככה אתה תשמור אל הסוללה תקינה) ו WARNING - כך שיהיה כמה שניות אחריי התחלה של הפסקת חשמל (שהחלון לא יקפוץ בכל נפילת מתח קטנה אבל שלא יחכה)

פורסם

אפשר לעשות בConditions למעלה 0 דקות ו30 שניות.

ובאזהרה אפשר לעשות 25 שניות לפני הכיבוי(שזה בעצם 5 שניות אחרי שהוא מתחיל לעבוד[הפסקת חשמל]).

מומלץ.

2 דקות זה יותר מדי, לא צריך כל כך הרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים