עבור לתוכן

החזר כספי תוך 14 יום זה כולל שבתות במניין הספירה?

Featured Replies

פורסם

מה שרשום בכותרת. אם יש לכם תימוכין אשמח לראות. תודה.

זאת לא שאלה תיאורתית אז אשמח לקבל תשובה מהירה, יש לי עד מחר. מעוניין להחזיר משהו ל KSP.

פורסם

אם החנות עובד בשבת אז כן.

פורסם

באתר התעשייה והמסחר כתוב 14 יום, ולא מצויין איזה ימים. מציע לך לא לחכות עם זה, ולהחזיר כמה שיותר מהר.

פורסם
  • מחבר

בכל אתר שכתב על הנושא רשום שניתן לקבל החזר כספי תוך 14 יום, מבלי לציין ימי עסקים. כלומר, מדובר ב-14 ימים קלנדריים ולא 14 ימי עסקים.

http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/EE991FD1-A0E9-4461-A983-07380318895F.htm

נראה שזה תומך במה שאתה אומר:

· שאלה - מהו פרק הזמן לביטול את העסקה על פי התקנות?

תשובה - ברוב המקרים פרק הזמן הוא 14 יום מיום קבלת הטובין או עשיית העסקה, למעט ביגוד והנעלה אשר פרק הזמן בם הוא קצר במיוחד - מיום הרכישה ועד תום יום העסקים הבא.

תודה על המידע לומרות שזה קצת מבאס.

התבלבתי בימים וחשבתי שיש לי יום נוסף, היום זה היום ה-14 ושמתי לב לזה רק כ-20 דקות לפני הסגירה. :-\

פורסם

דווקא לפי דעתי זה 14 ימי עסקים.

כבר חישפתי על זה פעם, תחפש בפורום 'יעוץ משפטי' יש שם הרבה פוסטים בנושא.

פורסם

14 ימי עסקים גם לי נשמע הגיוני, אבל באתר של משרד התעשייה והמסחר זה לא כתוב. בכל מקרה, למה ללכת על הגבול? אם אתה יכול להחזיר כמה שיותר מוקדם , תחזיר זה הכי בטוח.

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף התברר שלא התבלבלתי וזה רק התאריכון במחשב שלי שלא היה מכוון לשנה הנכונה שהטעה אותי :s07: . היום הלכתי לשם והחזרתי והם לקחו לי 5% גרררר..... באיבורי נותנים החזר מלא, לא?

בכל מקרה אם מישהו יתקל במקרה כזה, התשובה הרשמית שקיבלתי מ -KSP זה שמדובר ב-14 ימי עסקים, למורות שמניסוח החוק זה מסתמן כאחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים