פורסם 2011 במאי 414 שנים יש כזה דבר לצאת לקורס בבסמ"ח במסגרת הסדיר (שהוא לא קשור למחשבים?)אני ג'ובניק בתל השומר וכשנכנסתי לתיק האישי שלי באתר של צה"ל אז ראיתי שיש שם לשונית קורסים ובתוך זה היה משהו על קורס בבסמ"חיש כזה דבר? ואיך יוצאים לדבר כזה?
פורסם 2011 במאי 414 שנים אני לא יודע אם יש משהו שלא קשור למחשבים (בכל זאת- "בית הספר למקצועות המחשב") אבל תכנס לצהלנ"ט יש שם קטלוג קורסים שתוכל לראותכעקרון אתה צריך לבקש מהמפקד שלך לצאת לקורס, אצלנו לדוגמא זה עובר דרך המפקד ומגיע לרמ"ד.
פורסם 2011 במאי 514 שנים מחבר כן נכנסתי לאתר וראיתי את זה אבל האתר שזה מפנה אליו זה חסוםאז לדבר עם הרמ"ד שלי?והתכוונתי שהתפקיד שלי הוא לא קשור למחשבים
פורסם 2011 במאי 714 שנים זה שהתפקיד שלך לא קשור במחשבים לא אומר שאץה לא יכול לצאת לקורס מחשבים. אם זאת לא הייתי ממליץ לך לצאת לקורס בבסמח במידה ואינך קשור למחשבים.
פורסם 2011 במאי 714 שנים זה לא רלוונטי אלייךזה קורסי שלב והמשך הכשרה לאנשים שמקצוע הבסיס שלהם הוא מחשביםהדבר היחיד שאתה יכול לקבל זה PHOTOSHOP ו FLASH למשתחררים וגם זה לא בטוח ( בד"כ לתומכי לחימה אולי גם גובניקים)
פורסם 2011 במאי 714 שנים מחבר זה שהתפקיד שלך לא קשור במחשבים לא אומר שאץה לא יכול לצאת לקורס מחשבים. אם זאת לא הייתי ממליץ לך לצאת לקורס בבסמח במידה ואינך קשור למחשבים.למה לא?התפקיד שלי לא קשור למחשבים אבל אני אוהב מחשבים.arik100 אני הבנתי שאפשר לצאת לדברים כאלה כהעשרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.