עבור לתוכן

איפה מוכרים חולצות פולו איכותיות במכיר סביר ?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח.

מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות.

מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים ;) )

פורסם

יש לך את האפשרות לקנת מEBAY כל פולו של טומי וכדומה ב30 דולר לא כולל משלוח.

האפשרות השנייה אם לא בא לך לשלם 300 שקל על כל פולו של טומי וכדומה היא ללכת לשוק הכרמל ולקנות משמה מלתחה לקיץ.

3 פולואים ב100,אני איישית מרוצה ללבוש את זה ביום יום,ביציאות עם חברים יש לי כמה פולואים מקוריים בין היתר של נייק שהם עולים 170 שקל בארץ לא כזה יקר ביחס לטומי.

פורסם

א) תחכה לסוף עונה

ב) נראה לי שבזיפ מוכרים 2 ב 100.

פורסם

יש לך את האפשרות לקנת מEBAY כל פולו של טומי וכדומה ב30 דולר לא כולל משלוח.

האפשרות השנייה אם לא בא לך לשלם 300 שקל על כל פולו של טומי וכדומה היא ללכת לשוק הכרמל ולקנות משמה מלתחה לקיץ.

3 פולואים ב100,אני איישית מרוצה ללבוש את זה ביום יום,ביציאות עם חברים יש לי כמה פולואים מקוריים בין היתר של נייק שהם עולים 170 שקל בארץ לא כזה יקר ביחס לטומי.

אם כבר אז Izod, Lacoste או RL, המחירים של החולצות בקולבוים כמו מייסיס הם 40-70 דולר, ואפשר למצוא באאוטלטים בסוף עונה גם ב20-30 דולר ואפילו פחות לפעמים.. רוב הדברים שמוכרים באיביי הם הדבר הרחוק ביותר ממקורי, גם אם זה לא 5 ב50..

פורסם

בקאסטרו יש מבצע עכשיו של חולצות פולו ב- 70 ש"ח,לא רע.

פורסם

במשביר נראה לי שיש במחיר סביר אגב בחנות של נייקי ראיתי פולו של בארסה והיא עלתה 300 פלוס

פורסם

בתאילנד

פורסם

העיקר שיהיה 100% כותנה.

אני ניתקלתי פעם באיזה מבצע במשביר וקניתי 2 פולואים ב- 70 שקל, פשוטים ביותר. הייתי כולי מרוצה שמצאתי חולצות במחיר כל כך זול,

אבל הבעיה שהן היו עשויות מ- 60% פוליאסטר והייתי מזיע בהן כמו חמור.

פורסם

אתה בטוח בזה?

מוזר לי מאוד מה שאתה אומר. כל החולצות המנדפות זיעה שיש לי עשויות מסיבים סינתטיים (כנראה מפוליאסטר)

למיטב ידיעתי, בדים סינתטיים פחות סופגים זיעה מבדים טבעיים.

פורסם

אתה בטוח בזה?

מוזר לי מאוד מה שאתה אומר. כל החולצות המנדפות זיעה שיש לי עשויות מסיבים סינתטיים (כנראה מפוליאסטר)

למיטב ידיעתי, בדים סינתטיים פחות סופגים זיעה מבדים טבעיים.

הם לא סופגים זיעה, נכון, אבל אתה מזיע בהם כמו איזה משוגע.

פורסם

לא יודע, אני בד"כ מתאמן עם חולצות כאלה ולא הרגשתי משהו מיוחד כנראה שזה תלוי בבד עצמו.

לדעתי, חולצות סינתטיות בד"כ פחות יפות מחולצות כותנה.

פורסם

אני מאז שקניתי את ה- 2 חולוצות הנ"ל הבטחתי לעצמי לא לקנות יותר חולצות סינטטיות של יום יום

אני מעדיף לקנות חולצות מעל 100 שקל אבל שיהיו מ- 100% כותנה

לספורט זה משהו אחר, נכון הבגדים המנדפים הם סינטטיים גם יש לי מכנס קצר של NIKE מסדרת DRIFIT שהוא עשוי 100% פוליאסטר

פורסם
  • מחבר

זה לא תלוי רק בהרכב הבד אלא גם באופן היצור.

יש לי חולצות שהם פוליאסטר 70/30 כותנה או 80/20 והם לא גורמות הזעה יותר מ 100% כותנה.

ד"א היו לי 2 חולצות 100% כותנה שהיו גורמות הזעה מטורפת.

פורסם

אולי הסיבים של הבד היו מאוד דחוסים, ככה בעצם יש לך בגד אטום

פורסם

בתאילנד

טעות נפוצה, זול אבל רחוק מלהיות איכותי וגם לרוב סינטטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים