עבור לתוכן

ניתוקים ומהירות מוגבלת לאחר מעבר לחייגן ב HOT - המלצה לנתב L2TP

Featured Replies

פורסם

היי,

אני עם הוט ובזק בינ"ל בחבילה של 12MB, מודם TERAYON TJ 715 ונתב EDIMAX 6104K

עד אתמול הייתי ללא חייגן, וכעת אני עם חייגן בגלל בעיות ניתוב ("גיימר") בחיבור L2TP

מאז המעבר יש לי מספר בעיות:

1. שאני עובד עם נתב, המהירות המקסימלית שאני מקבל היא 7MB ולא 12MB (בחיבור ישיר של המודם למחשב אני מקבל 12MB) - האם הנתב שלי בעייתי? אם כן איזה נתב מומלץ? האם המודם (הישן של TERAYON) בעייתי?

2. בעיות ניתוקים, אני רואה שה IP שלי משתנה הרבה פעמים בגלל ניתוקים (נראה לי שזה קורה יותר דרך הנתב, אבל עכשיו אני ללא נתב ועדיין ראיתי ניתוק) - מה יכול להיות הגורם? האם חבילה של 12MB בעייתית ללא חייגן? עדיף 5MB?

(אני עובד מול התמיכה של הוט ובזק בינ"ל - בינתיים ללא תוצאות)

אודה לכל רעיון או עצה ממי שנתקל בבעיות דומות.

תודה.

פורסם

1. כן, בעיית המהירות בL2TP היא בגלל הראוטר. הייתי באותו מצב בתקופה שהיה לי את הEDIMAX 6204.

2. לא, 12 מגה זו לא חבילה בעייתית בחיבור ללא חייגן (על אף שהתמיכה של HOT בטח יספרו לך כל מיני שטויות שהניתוקים הם בגלל החייגן).

אני עם 12 מגה וראוטר TP-LINK 841N בחיבור L2TP ואין לי ניתוקים בכלל חוץ מתקלות כלליות של בזב"ל או הוט.

אולי כדאי להחליף את המודם? לי היה גם מוטורולה ועכשיו ARRIS ולא היו בעיות איתם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

1. אני אקנה נתב חדש, יש דגם מומלץ נוסף ל 841N? (לא היה לי נסיון עם TP-LINK)

2. חיברתי את המודם ישירות למחשב ל-48 שעות - וראיתי 2 ניתוקים - אבל כ-40 שעות ללא ניתוק (וואו...) - נראה מה יהיה שאני אחבר דרך הנתב.

פורסם

בקשר לניתוקים עם הנתב נסה לקבע שרת במקום לכתוב hot.bezeqint.net

למשל 212.25.127.15 אולי יעזור,בקשר למהירות נסה לאפס את הראוטר לפני שאתה קונה חדש.

השרתי L2TP של בזק בינלאומי לא משהו בכלל, משחקים להם בהגדרות אבטחה ואז מלא סוגים

של ראוטרים לא מצליחים להתחבר או להגיע למהירות הרצויה בקיצור מלא בעיות איתם והכי מצחיק שאתה מתקשר לתמיכה הנציג חייב לשקר לך ולהגיד לך שהראוטר שלך לא תומךךך ב L2TP כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אבדוק מה שהצעת.

ראיתי ש HOT מציעים לקנות את הנתב 841N דרכם, האם זה כדאי? אני מניח שאם אני אקנה דרכם הם לפחות יהיו אחראים שאני אקבל מהירות מקסימלית (ואולי ללא ניתוקים) - כי אם אני אקנה נתב לבד (אפילו את אותו דגם) ויהיו בעיות - אני מאמין שבזק בינל והוט יתנערו מאחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים