עבור לתוכן

שאלה על 32 ביט ו64 ביט

Featured Replies

פורסם

יש לי במחשב XP בגירסת 32bit לפי מה שבדקתי. ויש לי במחשב 4GB זיכרון RAM והבנתי שיש מגבלה שבגירסת 32bit זה מגביל את כמות הזיכרון שאתה יכול להשתמש בו ובגלל זה אני לא מנצל את כל הכוח שיש לי במחשב בעצם. וגם אני רוצה בכלל להעלות את כמות הזיכרון RAM שלי ל6GB כדי להריץ דברים יותר מהר. ובגלל שהבנתי שאי אפשר להתחמק מן המגבלה של ה32bit אז אני צריך לעדכן שהגירסה של וינדוס שלי תהיה 64bit.

אני גם לא אוהב ויסטה או וינדוס 7 ככה שאני רוצה לדעת איך אני משדרג מXP בגירסה של 32bit לגירסה של 64bit.

אני רוצה לדעת האם אני צריך לפרמט את המחשב בשביל לעשות את זה או האם יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט ואז להצטרך להתקין את הכל מחדש וכו' שזה דבר מעיק.

תודה למי שעוזר.

פורסם

1. אי אפשר לשדרג. צריך להתקין מחדש.

2. Windows XP בגרסת 64 סיביות היא לא בדיוק מערכת מומלצת. אם כבר אתה עבור ארכיטקטורה תעבור ל-7.

3. אין קשר בין זה לבין ניצול עוצמת העיבוד של המערכת שלך. המערכת שלך לא תעבוד יותר טוב אם תחליף לארכיטקטורת 64 סיביות, וגם כמות המשאבים שתתפנה היא בסך הכל מאות מגה בודדים של זכרון במקרה הטוב. אלא אם כן אתה כבר קרוב עכשיו לניצול מרבי של נפח הזכרון הפיזי המותקן, ברוב המקרים זה זניח.

4. למה אתה צריך 6GB של זכרון? האם כבר היום המערכת שלך קרובה מאוד לנצל את כל כל הזכרון הזמין? הוספת זכרון סתם כך לא תורמת כלום, ואם אתה צריך את נפח הזכרון הגדול יותר אז תצטרך לעבור למערכת 64 סיביות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים