עבור לתוכן

אילתור לקצף גילוח. דרוש מומחה

Featured Replies

פורסם

אתה רציני שמעולם לא התגלחת עם סבון?

אם אתה רוצה דרך קלה לרכך את השער, פשוט תשים קונדישינר על הזקן(אם זה באמת זקן ולא זיפים) ואם אתה חושב שלבנות השער "רך ועדין" אז כנראה אף פעם לא יצא לך להשתשפף ברגלים של בחורה ביום-יומיים בין מתי שעדיין לא צריך לעשות שעווה\גילוח לבין מתי שכבר היא נתפסת בסדין...

בוא נספר לך סיפור, הזיפים שלך בפנים לא הרבה יותר עבים מהזיפים שלה ברגלים, ואני מבטיח לך שהשער שגודל לך על הפנים הרבה יותר עדין ממה שגודל לה במנוש..

את הפלומה שהמוח הבתול שלך מתאר לעצמו ככל הנראה יש רק ליפניות, וגם בזה אני לא בטוח, לבנות שלא מטפחות גודלים אחלה טלבצים שבעולם, אם לא יודע גרוע...

כיף לקרוא כאלה תגובות!!

בנוגע ליפניות גם הן לא רכות :)

פורסם
  • מחבר

אתה רציני שמעולם לא התגלחת עם סבון?

אם אתה רוצה דרך קלה לרכך את השער, פשוט תשים קונדישינר על הזקן(אם זה באמת זקן ולא זיפים) ואם אתה חושב שלבנות השער "רך ועדין" אז כנראה אף פעם לא יצא לך להשתשפף ברגלים של בחורה ביום-יומיים בין מתי שעדיין לא צריך לעשות שעווה\גילוח לבין מתי שכבר היא נתפסת בסדין...

בוא נספר לך סיפור, הזיפים שלך בפנים לא הרבה יותר עבים מהזיפים שלה ברגלים, ואני מבטיח לך שהשער שגודל לך על הפנים הרבה יותר עדין ממה שגודל לה במנוש..

את הפלומה שהמוח הבתול שלך מתאר לעצמו ככל הנראה יש רק ליפניות, וגם בזה אני לא בטוח, לבנות שלא מטפחות גודלים אחלה טלבצים שבעולם, אם לא יודע גרוע...

קודם כל מר זובי התגובה שלך מאד ריגשה אותי,

מקריאות מזדמנות כאן בפורום הסקתי שיש לך ידע רחב

אך לא תיארתי לעצמי שאתה שולט גם בטריקולוגיה.

בכל אופן, עד כה החברות האחרונות, למזלי, דאגו לטיפוח האיברים האינטימים כך שלא יצא לי עדיין להתקל ביער באזור ההוא.

אבל מנגד, בסטוץ מזדמן עם בחורה צעירה יחסית (16) דווקא כן נתקלתי באותו יער מסתורי,

אבל השיער שם היה עדיין יחסית - או שזה הסוג שיער שלה שדק ועדין - או בשל גילה הצעיר.

בכל אופן, שמחתי ששיתפת אותי בידע שלך.

פורסם

אוקי... אני שמח שאלו המסקנות של הדיון המעמיק הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים