פורסם 2011 במאי 214 שנים אני מחפש לקנות לאחותי מתנה ליום הולדת וחשבתי על לקנות לה לוח גרפי אבל היסתכלתי קצת וראיתי שהרבה לוחות גם מיועדים לכתיבה רגילה כאילו במקום מחברת אז השאלה שלי אם למישהו יש להמליץ על משהו נורמלי עד 500ש'ח שהיא תוכל להישתמש בזה לציורים שהיא עושה ואח'כ אולי גם להפוך את זה לאנימציה תודה
פורסם 2011 במאי 2714 שנים בטווח המחירים האלו הייתי ממליץ לקנות לוח פשוט מאוד או של GENIUS או ACECAD בבאג יש במחיר שווה נפש של בסביבות 200-300 ש"ח.במידה ותרצה משהו שמתאים לציירים מתקדמים יותר, עדיף לקנות WACOM BAMBO לא זוכר את מכירו אבל לדעתי סביבות ה 500-800בהצלחה
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים אל תיפול בפח של Genius. נכון בארץ מכרו (מוכרים ?) אותו בבאג - באה"ב מוכרים אותו ב-Toys R Us...העט כבד, כולל סוללה והדריברים אף פעם לא ממש מעודכניםבתקציב כזה מומלץ ה-Bamboo Pen של Wacom
פורסם 2012 בפברואר 913 שנים נכון שןןאקום הם הטופ , אבל גם עולים בהתאם ! אין שום דבר רע בלוח של ג'ניוס, נכון , הוא לא באותה רמה של הראשון, אבל גם בקורס טייס מתחילים בפוגה ( טוב, היו מתחילים בפוגה ), ומי אמר שהיא בכלל תמשיך להתלהב מהלוח ולא תזרוק אותו למגירה? שורה תחתונה - לך על הג'ניוס, ואם וכאשר - תעלה כיתה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.