עבור לתוכן

יש לי שאלה בקשר לבאן שקיבלתי באתר VIP-FILE.

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול את השאלות שלי, עם זה לא המקום בבקשה תפנו את האשכול שלי למקום המתאים.

יש לי חשבון דרך האתר VIP-FILE שקנית ב90 דולר ל3 חודש, ולפני כשעה עשו לי עליו באן. עכשיו השאלה מה אפשר לעשות בנושא ?

אינה הפרטים המלאים על הבאן שעשו לי:

The password has been banned for sharing with other people. Files have been downloaded from following IP/ISP addresses:AKADO-Stolitsa JSCCJSC Comstar-DirectDeutsche Telekom AGGolden Lines CableJSCC InterdnestrcomJoint-Stock Central Telecommunication Company (JSCVodafone Telecel, Comunicacoes Pessoais, SA

מה אפשר לעשות ?

פורסם

לפנות אליהם ולבדוק למה הכניסו את הISP שלך לרשימה. לאיזה תשובה בדיוק אתה מצפה לשמוע פה?

פורסם
  • מחבר

לאיזה תשובה אני באמת לא יודע, אבל למה זה בכלל קרה זה מה שמעניין אותי ? ומה שמעצבן אותי ששילמתי על המפתח 90 דולר, בחישוב מהיר זה בערך 390 שקל והסכום הזה לא גדל על העצים אתה יודע.

פורסם

The password has been banned for sharing with other people

חלקת את החשבון עם עוד אנשים ?

אם לא, צור קשר עם התמיכה שלהם

אם כן... תתחיל לחסוך מחדש

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי את מה שהיה כתוב שהם, הבעיה שלא חלקתי עם אף אחד בסיסמה הזאת, יש לי 2 כוננים קשיחים עם אני מוריד בשניהם על הרשת הביתית שלי הם רואים את זה כאילו וחושבים שנתתי את הסיסמה שלי למשהו אחר ? וגם מה אכפת להם למי אני נותן ומה אני נותן, הרי שילמתי כסף בשביל הקוד הזה מה פתאום אכפת להם ?

פורסם

איפה קנית את החשבון?

פורסם

אם ע"פ התקנון שלהם אסור להוריד ליותר מIP אחד

אז עברת על התקנון

יש גם מצב שגנבו לך את הססמה והשתמשו מבלי שידעת

כי רשומים שם כל מיני ISP

בקיצקץ

אל תחפור פה

תחפור להם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים