עבור לתוכן

לנהגים שבנינו.. איך אתם בולמים עם רגל שמאל או ימין?

Featured Replies

פורסם

כי אז זה פשוט לא ייתן להעביר

• תגובות 58
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיין לא שמעתי על דילוק הילוף בלי קלאץ' ועם זאת שיטת העברת הילוכים בלי קלאץ' שהוא עושה ידועה בהרבה.

לשים ראשון פול גז ולהניע נשמע כמו מתכון לאסון! אני אפילו לא רוצה לחשוב איזו מכה החלקים מקבלים בדבר כזה...

בקיצור מה שעשית למזלך לא גרם נזק אבל זה הרבה יותר גרוע מכל מה שצויין פה.

פורסם

אני אישית חושב שאסור לתת לאנשים שנוהגים עם שמאל הבלם רישיון, על אחת כמה וכמה כשמבדלים בין רשיון על אוטומט או ידני.

בכל מקרה מי מבטיח שבעת עצירת חרום לא תילחץ ותלחץ עם שני הרגליים על הבלם והגז ותגדיל את מרחק העצירה שלך?

ברור איפה לכולם כי זהו פרמטר נוסף לסיכון, פרמטר מיותר שלא ברור לי איך במדינה שבה מרבית העוברים טסט עוברים על ידני בכלל

דבר כזה יכול לקרות, אבל כנראה יש טרולים בעולם.

פורסם

קודם כל אתה צודק שזה נזק אבל האוטו לא יניע לך על הילוך ראשון בלי גז לא משנה כמה שתנסה אתה רק תשרוף את הסטרטר שזה נזק של בין 400-700 שקל וגם את גל התנופה שזה נזק של 1000+.

!

ללא ספק העברת הילוכים בלי קלאץ' זה נזק אבל אין מה לעשות במצב כזה שאין לך קלאץ' ואתה תקוע בקרית שמונה כאשר אתה גר במרכז.

עוד משהו אם אתה רוצה לדעת למה צריך לדלג בלי קלאץ' תעשה גוגל תלמד איך השטנגות של ההילוכים עובדות ואיך הגיר עובד.

פורסם

אני אישית חושב שאסור לתת לאנשים שנוהגים עם שמאל הבלם רישיון, על אחת כמה וכמה כשמבדלים בין רשיון על אוטומט או ידני.

בכל מקרה מי מבטיח שבעת עצירת חרום לא תילחץ ותלחץ עם שני הרגליים על הבלם והגז ותגדיל את מרחק העצירה שלך?

ברור איפה לכולם כי זהו פרמטר נוסף לסיכון, פרמטר מיותר שלא ברור לי איך במדינה שבה מרבית העוברים טסט עוברים על ידני בכלל

דבר כזה יכול לקרות, אבל כנראה יש טרולים בעולם.

אתה ממש מדבר שטויות. למה לעזאזל שאני אלחץ על הגז בשעת חירום? כבר קרה לי לא פעם שהייתי צריך לבלום בחוזקה, פשוט

בלמתי - עם רגל שמאל. זה אינסטינקט. זה דבר שמתרגלים אליו ולומדים לבצע על עיוור.

פורסם

קודם כל אתה צודק שזה נזק אבל האוטו לא יניע לך על הילוך ראשון בלי גז לא משנה כמה שתנסה אתה רק תשרוף את הסטרטר שזה נזק של בין 400-700 שקל וגם את גל התנופה שזה נזק של 1000+.

!

ללא ספק העברת הילוכים בלי קלאץ' זה נזק אבל אין מה לעשות במצב כזה שאין לך קלאץ' ואתה תקוע בקרית שמונה כאשר אתה גר במרכז.

עוד משהו אם אתה רוצה לדעת למה צריך לדלג בלי קלאץ' תעשה גוגל תלמד איך השטנגות של ההילוכים עובדות ואיך הגיר עובד.

אם כבר התקלקל משהו באוטו חבל שילכו עוד דברים, עדיף להפעיל ביטוח גרירה ולחזור באוטובוס

פורסם

איזה שטויות אנשים אומרים פה, אם מישהו התרגל לבלום עם רגל שמאל, אז הוא לא יתבלבל במקרה חירום.

פורסם

השאלה למה שמישהו בכלל יתרגל לבלום עם רגל שמאל. זה כמו להתרגל להחזיק את המזלג עם הזין.

פורסם

איך אפשר בכלל לבלום עם רגל שמאל?

הדוושות קרובות מדי, זה לא נוח שהרגליים צמודות אחת לשנייה כל הזמן

פורסם

איזה שטויות אנשים אומרים פה, אם מישהו התרגל לבלום עם רגל שמאל, אז הוא לא יתבלבל במקרה חירום.

טועה! כל אחד יכול מתישהו להתבלבל !במיוחד במקרה חרום שאתה בלחץ ועוד בהלם ממה שקורה!

כבר קרה להמון אנשים ובסופו של דבר עפו מהגג או אל תוך חנויות וכו'...

ורך אגב בלימה ברגל ימין מתבצעת באוטומוט וכן בהילוכים ובכדי שהרגל השמאלית תתן קונטרה לגוף וגם בשביל שלא תבלום עם הגז ביחד ואז מה קרוה זה איבוד שליטה מוחלט על הרכב ותגיד שלום לכל מערכות ה ABS ESP וכו'.... !

זאת הסיבה ולא אחרת !

פורסם

טועה! כל אחד יכול מתישהו להתבלבל !במיוחד במקרה חרום שאתה בלחץ ועוד בהלם ממה שקורה!

ךםך.

פורסם

תיקנתי לך...

פורסם

משום מה ההיגיון שלי אומר שאם אתה רגיל לבלום עם רגל ימין אתה עלול בשעת חירום ללחוץ על הגז במקום, הרי אתה בולם ומאיץ

עם אותה הרגל!

פורסם

אבל ידוע לי שסבתא שלי בולמת כמוך.

אין ספק שזו הייתה נקודת השיא של הדיון.

חג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים