פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים אני רוצה להרכיב מחשב תותח ולא אחסוך בדברים חיונים , אבל לא בא לי לזרוק כסף על יופי של מארז רק בגלל שיש לו חלון או מנורה. בצד שני אני רוצה שיהיה למארז מספיק איוורור , ספק חזק יותר מ-300 , ויציאות ל-SOUND קדימה הסתכלתי באתרים וראיתי ש-SIINBADDA יש לה דבררים זולים ונראי טובים מה דעעתכם ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=147
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים לא.. מארזי סימבדה נורא פשוטים ולרוב קונים אותם בגלל המחיר הנמוך שלהם או אם לדגם יש חלון בצד..אם אתה רוצה מארז טוב עם זרימת אוויר טובה לך על מארזי קומפיוקייסואם אתה בכלל רוצה ללכת על פול טאוור גדול, לך על אנטק\צ'יפטק\סופרטלנט
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים לא.. מארזי סימבדה נורא פשוטים ולרוב קונים אותם בגלל המחיר הנמוך שלהם או אם לדגם יש חלון בצד..אם אתה רוצה מארז טוב עם זרימת אוויר טובה לך על מארזי קומפיוקייסואם אתה בכלל רוצה ללכת על פול טאוור גדול, לך על אנטק\צ'יפטק\סופרטלנטדווקא לסימבדאה יש זרימה לא רעה, פשוט צריך לדעת לנצל אותו.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים לא אמרתי שלא, אמרתי שהזרימת אוייר שלהם ברוב הדגמים כולל ובעיקר מאסטרכמו שהוא, ממש לא טובהאלה אם כן אתה מתכוון להוסיף חורים ומאוררים לבד, שזה סיפור אחר ולא קשור למארז כמו שהוא בא מוכןלאומת זאת, יש לסימבדה דגמים אחדים שמגיעים עם 5 מקומות מובנים למאוררי 80ממ וזרימת האוויר בהם מדהימה גם בלי לעשות חורים בגג ובדלת..אבל בשורה התחתונה בדף מוצרים שהוא הביא למארזי סימבדהרובם ממש לא שווים אם הוא מחפש זרימת אוויר טובהוקומיוקייז בחירה מצויינת..וזה סימבדה !!! SIMBADDA !!!למה אף אחד לא מסוגל לכתוב את זה כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.