עבור לתוכן

קניתי Half Life, התקנתי CS, ולא עובד!!!

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

קניתי היום את Half Life מקורי ב-100 שקל, הורדתי והתקנתי את ה-Counter Strike 1.5 Mod Full מהאינטרנט וגם הורדתי והתקנתי עדכון ל-Half Life לכרסא הכי חדשה. בנוסף, התקנתי גם את The All Seeing Eye.

אחרי כל ההתקנות, הפעלתי את ה"עין" וניסיתי להיכנס לשרת. כשלחצתי על סרבר מסוים פעמיים, המשחק כאילו עלה ואז פתאום לפני שאפילו עשיתי משהו אני מקבל הודעת שגיאה: Could not load library D:\Sierra\Half-Life\cstrike\cl_dlls\client.dll. אין לי מושג למה זה קורה!!

בנוסף כשנכנסתי ל-HL עצמו בלי ה"עין" וניסיתי לעשות משחק Multiplayer הוא כתב לי שהגרסא של ה-HL שלי לא מעודכנת והאם להיכנס לאינטרנט ולחפש עדכונים. לחצתי כן והוא חיפש עדכונים וכתב לי שהגרסא שלי הכי מעודכנת ויצא מהמשחק. וככה כל הזמן וחוזר חלילה.

מה אני עושה?! מה עשיתי לא בסדר?! יש משהו שהייתי צריך להוריד ולא הורדתי?!

בבקשה תעזרו, הוצאתי 100 שקל ואני מאוד מקווה שלא לחינם...

תודה מראש,

ניר.

פורסם

מה שאתה צריך זה את העידכון של ה-HL

אני לא בטוח איפה אפשר להשיג אותו תנסה באתר של SIERRA או ב FILEPLANET

השלבים להתקנה הם::

1. תמחוק את הHL שהתקנת ואת הCS

2.תתקין את HL

3.תתקין את העידכון

4.תתקין את ה CS

5. תהנה!!

קבל לינק לעדכון

ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/half-life/updates/si_half-life_update_en_hlupdate.exe

אני מקווה שזה יעבוד

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

מה שאתה צריך זה את העידכון של ה-HL

אני לא בטוח איפה אפשר להשיג אותו תנסה באתר של SIERRA או ב FILEPLANET

השלבים להתקנה הם::

1. תמחוק את הHL שהתקנת ואת הCS

2.תתקין את HL

3.תתקין את העידכון

4.תתקין את ה CS

5. תהנה!!

קבל לינק לעדכון

ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/half-life/updates/si_half-life_update_en_hlupdate.exe

אני מקווה שזה יעבוד

בהצלחה

אבל כבר עשיתי את זה......! אפילו רשמתי בהודעה הראשית שגם הורדתי עדכון ל-HL והתקנתי אותו...

אבל אני אנסה שוב, רע לא יצא מזה.....

בכל מקרה, עוד רעיונות? אני מתחנן לעזרה.

תודה מראש,

ניר.

פורסם
  • מחבר

מחקתי הכל, התקנתי הכל מחדש בסדר הזה ועדיין אותה בעיה.

אני משתגע ולא מבין מה לא בסדר?!! לא אמורה להיות שום בעיה....

ניר.

פורסם
  • מחבר

תוריד הכל מהאינטרנט כל מה שאתה צריך מקורי זה הקוד ככה זה אצלי ואני ממש לפני שניה יצאתי מהמשחק...

טוב אז אני כבר אקח מחבר שלי את הדיסק שלו של Half Life: Counter Strike retail.... אבל לפני זה אני אתקשר מחר לתמיכה של הד ארצי, זה לא בסדר שזה ככה, איזה מין דבר זה שאני לא אוכל להפעיל את המשחק שקניתי (המשחק הלף לייף עובד אבל המולטיפלייר לא)??

ניר.

פורסם

תמחק הכל, קאונטר והאלף לייף.

תתקין את HALF LIFE ותתקין את עידכון 1.1.1.0 ורק אז תתקין את CS.

אם לא תתקין לפי הסדר הזה - לא יעבוד.

פורסם

E-D-A, הבנו שאתה מוריד משחקים.

פורסם

יצא 1.1.2.0 אם אני לא טועה.

פורסם

לא היית צריך למחוק את ההודעה שלי אין שמה משהוא לא בסדר כי כל עוד הסי די קי חוקי אז אין שום בעיה עם זה כי את הכל אפשר להוריד חוקי מהרשת...

פורסם

האדמין תמיד צודק ;)

פורסם
  • מחבר

תמחק הכל, קאונטר והאלף לייף.

תתקין את HALF LIFE ותתקין את עידכון 1.1.1.0 ורק אז תתקין את CS.

אם לא תתקין לפי הסדר הזה - לא יעבוד.

אמממממ אני לא יודע.... אני התקנתי ראשון את ההלף לייף, אז את העדכון להלף לייף ואז את הקאונטר סטרייק.... יש לכם אולי לינק לעדכון 1.1.1.0? כי נראה לי שהעדכון שלי הוא 1.1.0.8 או משהו כזה......

בכל מקרה נראה לכם שזה בכלל יפתור את הבעיה?!

תודה ואשמח אם תמשיכו לנסות לעזור,

ניר.

פורסם

האדמין תמיד צודק ;)

איזה חנפן הומו יוווווווווווווווווווווווווווווווו ;D ;D ;D

יו מנהלים אל תמחקו את ההודעה הזו... רק תשנו את ההומו אם זה לא בסדר... חחחחחחחחחחחחחחחח

אגב מאיפה בדיוק קנית את הHALF LIFE זה קצת ישן לא? קנית את הראשון זה שיצא ב95? יש את זה עוד בחנויות? ;D

פורסם
  • מחבר

אגב מאיפה בדיוק קנית את הHALF LIFE זה קצת ישן לא? קנית את הראשון זה שיצא ב95? יש את זה עוד בחנויות? ;D

קניתי ב"פריק". יש את זה עוד בחנויות....

ניר.

פורסם

פריק זה העיתון הזה נכון? חודשון [ ;D] של מחשבים ומשחקים?

היה לאח שלי פעם את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים