פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים OK אתה צריך להכין דיסק איתחול ממערכת של win98 אחרי שהכנת דיסק כזה תבצע חיפוש ( בתוך מערכת win98 ) לקובץ : format.com ותעתיק אותו לדיסק לאחר מכן תאתחל את המחשב אם הדיסק שיצרת ותבצע פירמוט בהצלחה .
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים מחבר חחחח תודה אבל זה לא הולך אחיאני יכול להוסיף לדיסקט עוד קבצים אני לא יודע מאיפה להשיג FROAMT.COMחייב עזרה אנשים1!
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים כמו שאמרו מקודם...תעשה חיפוש בווינדוס start - search - format.com ואז פשוט תעתיק את זה לדיסקט איתחול..בכל מקרה הקובץ נמצא ב-system32
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים נגיד יש לך a:\format c: אל תעבור לכונן C אלה תנסהמכונן אחר לפרמט אותו .(הנקודותיים אמורים להיות אחרי ה C ) .
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים מחבר אני יודע מכונן A ניסיתי לפרמט את Cהבעיה שהוא לא מכיר את הפקודה FORMAT והיא נמצאת על הדיסקט וזה משגע אותייש איזה אתר שאני יכול להוריד ממנו אותה שוב? :'( :'(
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים מחבר אני יודע מכונן A ניסיתי לפרמט את Cהבעיה שהוא לא מכיר את הפקודה FORMAT והיא נמצאת על הדיסקט וזה משגע אותייש איזה אתר שאני יכול להוריד ממנו אותה שוב? :'( :'(
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים יכול להיות שהגרסא של ה"דוס" ושל הפורמט לא זהותתנסה להשיג את הגרסא המתאימה של הפורמט
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים נסה להוריד מהלינק הזה את הIMEG של הדיסקט האיתחול של WIN98/SE אחרי שאתה יוצר את הדיסקט, ומפעיל מחשב מחדש ועושה BOOT מהדיסקט(תבחר להתחיל את וינדוס ללא סידירום) אחרי זה תוכל להשתמש בפקודה FORMAT
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D למה למחוק את C? פשוט תכניס את הדיסק, הוא יעלה את הממשק, ואז הוא שואל אותך באיזה כונן אתה רוצה להתקין את הוינדוז, אומר C, אחר"כ הוא שואל אם אתה רוצה לפרמט אותו כ(NTFS או FAT32) פשוט תלחץ על אחד מהם וסגרת עניין.
פורסם 2003 בנובמבר 2722 שנים ההתקנה של וונידוס XP מעתיקה קבצים לכונן C לפני שהיא שואלת אותך איפה אתה רוצה להתקין ואז היא לא נותנת לך לפרמט את כונן C במהלך ההתקנה... :\
פורסם 2003 בנובמבר 2822 שנים במידה והכונן שלך הוא כרגע FAT32 אתה צריך לבצע את הפעולות הבאות:תעשה בוט מ CD עם הדיסק של 98לאחר מכן אתה בוחר את האופציה שיתן לך תמיכה ב CD-Rom.לאחר שהוא העלה את כל מה שהוא צריך ואתה מגיע ל A:\> אתה צריך לגשת לכונן ה CD ( לצורך העניין הוא יהיה D )D:\>cd win98D:\Win98>cd enaD:\Win98\Ena>Format c:עכשיו זה אמור לעובדבמידה והכונן שלך הוא NTFS אתה צריך לעשות זאת דרך ההתקנה של XP.יש לך אופציה בשלב ההתקנה שאתה בוחר את מקום ההתקנה של מערכת ההפעלה למחוק את הכונן או להשאיר אותו כמו שהוא.או שאם זה לא מצליח לך אתה יכל לעשות Fdisk ( במידה ואין לך מידע חשוב בכונן ) למחוק את המחיצה ולעשות כמו ההסבר הראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.