פורסם 2011 באפריל 2814 שנים שלום לכולם, שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ועכשיו אני מוכן לקצת גיימינג ב-PC, אני משחק על טלווויזיה 42 אינץ' התרגלתי כבר מעולם הקונסולות ואני צריך קונטרולר אלחוטי טוב שמתאים גם ל-PC. אני יודע שהקונטרולר של ה-360 תואם ויש תוכנה שאפשר להגדיר אותו במחשב השאלה שלי היא האם יש תוכנה שעושה את אותו דבר לקונטרולר של PS3 בצורה טובה? תודה
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים יש אפשרות לחבר למחשב וזה יעבוד עם דיי הרבה משחקים אבל לא עם כולם. השלט של MS יעבוד ביותר משחקים (עד היום יצא לי למצוא משחק אינדי אחד שלא עבד כמו שצריך עם השלט של סוני).כל מה שאתה צריך זה מתאם BT (יש ב KSP באיזה 30 שקל או מחו"ל בכמה שקלים בודדים אם יש לך כוח לזה) ואת התוכנה הזו:http://www.motioninjoy.com/download
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים מחבר קראתי שהשלט של ה XBOX360 תואם ל-PC אז יש סיכוי שהוא יעבוד עם יותר משחקים? לפי מה שהבנתי גם הוא יכול להתחבר למחשב בחיבור WIFI והשלט של ה-PS3 צריך חיבור BT. אם כן אין לי בעיה לקנות אותו... (בעסה היו לי 2 ומכרתי את האקסבוקס לפני חודשיים חח)וכמובן שאלה הכי חשובה האם הסטיקים האנלוגיים יעבדו או שמדובר במשחק אך ורק עם ה-DPAD?
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים מחבר עכשיו ראיתי שצריך את המתאם WIFI של XBOX360 בשביל שזה יעבוד עם המחשב... בעסה גם את זה היה לי ומכרתי את זה עם האקסבוקס! אז מה עדיף לקנות קונטרולר 360 ומתאם או לנסות קודם עם דונגל של BT ולראות איך זה עובד עם הקונטרולר של PS3?
פורסם 2011 במאי 514 שנים יש אפשרות לחבר למחשב וזה יעבוד עם דיי הרבה משחקים אבל לא עם כולם. השלט של MS יעבוד ביותר משחקים (עד היום יצא לי למצוא משחק אינדי אחד שלא עבד כמו שצריך עם השלט של סוני).כל מה שאתה צריך זה מתאם BT (יש ב KSP באיזה 30 שקל או מחו"ל בכמה שקלים בודדים אם יש לך כוח לזה) ואת התוכנה הזו:http://www.motioninjoy.com/downloadאיך נקרא המתאם הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.