עבור לתוכן

עזרה.המלצה על כרטיס מסך, תקציב 1k,

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה על ריבוי התגובות

אני בהחלט לא מעוניין ב OC, לכן לפחות לעכשיו אני די סגור על 5870

במקרה שלא היה בחנות אני שוב אבדוק את כל ההמלצות שנתתם כדי להחליט

תודה רבה רבה

• תגובות 37
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר להתווכח על זה עד מחר

אי אפשר להתווכח על עובדות, אפשר לציין ש"אפשר להתווכח עד מחר" כדיי להתחמק מויכוח או התמודדות איתו.

לא מעוניין בOC אומר גם לא בפתיחה שנחשבת ל"מסוכנת" יותר. הבדל הביצועים בין HD5870 לבין HD6950 רחוק שנות או מלהצדיק את ההבדל בין 750 ל1300 שקלים, ההבדל הוא נכון לעכשיו זניח לחלוטין וזה כמו שאר הדברים שאני אומר זה בהסתמכות על עובדות בעיקר בבדיקות של ידידי ויזארד

http://tpucdn.com/reviews/AMD/HD_6670/images/perfrel_1920.gif

3%

פותח הדיון, בשביל כרטיס שחזק מHD5870 בשלושה אחוזים אתה מוכן לשלם 1300 במקום 750 שקלים?

פורסם

6970 - 306%

5870 - 263%

6870 -234%

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנה, רשום שה 5870 מתחבר בעזרת PCI-E 2.0

האם זה חיבור שמתאים ל P8H67 של ASUS?

פורסם

חברים, הבחור פה מ"UltimatumGames" טען באחד הדיונים האחרים בפורום שספק "500W" עם 18A@12V הוא מספיק טוב להפעיל HD4890. אני מציע שלא להתייחס אליו יותר מדי ברצינות, למרות שהוא מציג את עצמו כמומחה גדול.

וכן, החיבור מתאים.

פורסם
  • מחבר

באמת תודה לכולם על הרצון לעזור

לדעתי בהחלט אסתפק ב 5870, רק שהיה בחנויות :)

פורסם

תתחדש

לא משנה איזה מהשלושה תבחר הם כולם מצויינים ...

פורסם

חברים, הבחור פה מ"UltimatumGames" טען באחד הדיונים האחרים בפורום שספק "500W" עם 18A@12V הוא מספיק טוב להפעיל HD4890. אני מציע שלא להתייחס אליו יותר מדי ברצינות, למרות שהוא מציג את עצמו כמומחה גדול.

וכן, החיבור מתאים.

אתה רוצה שאני יצלם לך וידאו של המחשב בסלון שתפסיק לקפץ כמו לייצן חצר עם הרעשנים שלך?

פורסם

^כן. אבל תפעיל משחק כבד על הגדרות גבוהות.

there's gonna be a 4th of July show! :yelclap:

פורסם

אם תראה לי מחשב שעובד באופן תקין עם ספק של 18A@12V (אתה מבין בכלל מה המספרים האלה אומרים?) וHD4890, במאמץ כמובן, אני אוכל את הלפטופ עליו אני כותב שורות אלה.

פורסם

אני רוצה לראות קלוקים שלו גם ... אולי תעשה קצת OC

אני רוצה לראות אש !

פורסם

LOL 4890 צורך לבדו במאמץ כ12A

במצב כזה או שהספק קורס או שהוא מגביל את החומרה.

פורסם

5870 ב-750 ש"ח. וואו.

אל תחשוב פעמיים, כרטיס מעולה במחיר לא יאומן.

פורסם

וכן, החיבור מתאים.

אולי זה 18 אמפר במסילה של ה pci , יתכן והמעבד \ גשר דרומי \ צפוני מקבל מתח ממסילה אחרת של הספק.

יצא לי לראות 4870 עובד טוב על 500 וואט גנרי .. בלי אוברקלוק אמנם.. אבל עבד סבבה לגמרי עם מעבד דואל קור e7200 .

פורסם

אולי זה 18 אמפר במסילה של ה pci , יתכן והמעבד \ גשר דרומי \ צפוני מקבל מתח ממסילה אחרת של הספק.

יצא לי לראות 4870 עובד טוב על 500 וואט גנרי .. בלי אוברקלוק אמנם.. אבל עבד סבבה לגמרי עם מעבד דואל קור e7200 .

אני מאמין שאם לשבת 9 שעות ביום ולשחק משחקים כמו METRO2033 תכולת החיים של הספק תסתיים הרבה יות מהר.

יכול להיות שגם המערכת תפחית את הביצועים של הכרטיס בגלל שהספק לא מספק מספיק מתח

אבל במקרה הזה זה לא הסיפור הספק שלו יתמודד עם זה, השאלה בן כמה הספק.

בשביל להמנע מכל סיכון תקנה ביד שתיים

HD4850 כרטיס מעולה

HD4770 ביצועים נמוכים

HD4830 כרטיס סבבה

או

Geforce gts250 כרטיס משתווה ל 8800GTS

גם כרטיס מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים