עבור לתוכן

אז שוב פעם לדחות?

Featured Replies

פורסם

אם הכל היה הולך כמו שרציתי, הייתי כותב לכם מהמחשב החדש שלי כבר מזמן, אבל בחיים כמו בחיים.. :-/ (למה הסמיילי הזה כבר לא עובד ??? )

אם כבר הגעתי עד עכשיו, כדאי לי לחכות עוד? עוד כמה שבועות לא יהרגו אותי, בעיקר אם זה יהיה "שווה" את הזמן.

המפרט הבסיסי שלי הוא

AMD Athlon XP 1700+

Gigabyte GA-7VTXH

Crucial 256 MB DDR 2100

Gainward Ti 200

(גיינווארד תמיד מבלבלת עם השמות, והשם המקורי של הכרטיס הוא Ti\550 או משהו כזה, אבל הוא מבוסס על הTi 200).

אז רציתי לשאול, מתי הTbred החדש יגיע לארץ, או יותר נכון, מתי הוא ישפיע על המחירים של מעבדי AMD הנוכחיים.

ואם אני כבר דוחה ודוחה ודוחה.. יש עוד משהו לחכות לו שיוזיל את המחשב (או להפך, אני יקנה את הדבר החדש)? אני מתכוון לדברים כמו הKT333, הGF4 Ti, וכו'?

ואני יגיד שוב, למרות שאני נוסע בפס לאיזה שבועיים בארה"ב בחופש פסח, אני קונה את המחשב פה בארץ, אז צריך שהשיוניים יהיו פה.

בעצם, אם אני חושב על זה עכשיו, המחיר בארה"ב יהיה הרבה יותר זול, לא? ;D

האם שווה להקריב בשביל זה את האחריות, ומה עוד אני צריך להקריב בשביל זה?

פורסם

ברור ששווה לנות בארה"ב, לא צריך אחריות. כרטיסים לא מתקלקלים (אלה אם תעשה OC ואז בכל מקרה אין אחריות).

אם אתה קונה באר"הב, באותו מחיר אתה תוכל לקנות כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4400 של חברת מוכרות כמו VisionTek, של גיינוורד, ושל LEADTEK. תקח רק כרטיס של אחת מאלה. זה ייתן לך ביצועים טובים פי כמה. מעבד אל תקנה בחו"ל כי ההבדל לא שווה את זה שבארץ לא תיהיה לך אחריות עליו כי דווקא זה חלק שכן יכולה להיות איתו בעיה. לוח אם אל תקנה בחו"ל.... שטויות, המחיר בארץ לא כזה גרוע......

בקשר לזכרונות, תקנה בחו"ל זיכרון 512MB DDR PC2700 כי אם אתה קונה KT333, שעובד על זכרונות PC2700 אז לא שווה לקנות זכרונות PC2100...... אפילו תקנה שני זכרונות DDR 256MB PC2700 כי זה לא משנה אם זה 512MB באחד או שניים של 256MB.

פורסם

הידעת?

שלוחות אם מבוססי זיכרונות וצ'פסטים (via kt333 לדוגמא) יעבדו על מקסימום של 266 FSB ולא 333 בשל ההסבה המאוחרת שנעשתה להם לאת'לון.

פורסם
  • מחבר

ברור ששווה לנות בארה"ב, לא צריך אחריות. כרטיסים לא מתקלקלים (אלה אם תעשה OC ואז בכל מקרה אין אחריות).

אם אתה קונה באר"הב, באותו מחיר אתה תוכל לקנות כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4400 של חברת מוכרות כמו VisionTek, של גיינוורד, ושל LEADTEK. תקח רק כרטיס של אחת מאלה. זה ייתן לך ביצועים טובים פי כמה. מעבד אל תקנה בחו"ל כי ההבדל לא שווה את זה שבארץ לא תיהיה לך אחריות עליו כי דווקא זה חלק שכן יכולה להיות איתו בעיה. לוח אם אל תקנה בחו"ל.... שטויות, המחיר בארץ לא כזה גרוע......

אוקיי, אז מה שאתה אומר זה לקנות בחו"ל רק את הכרטיס מסך?

בקשר לזכרונות, תקנה בחו"ל זיכרון 512MB DDR PC2700 כי אם אתה קונה KT333, שעובד על זכרונות PC2700 אז לא שווה לקנות זכרונות PC2100...... אפילו תקנה שני זכרונות DDR 256MB PC2700 כי זה לא משנה אם זה 512MB באחד או שניים של 256MB.

אני שאלתי אם לקנות אל הלוח אם בארץ או לא, אם כן אז משום מה הוא גם לא יהיה KT333... הוא לא הגיע.

פורסם

תדחה תדחה תדחה...כל המחירים היו בעליה בזמן האחרון בגלל הדולר !!

הכל קפץ! המחשב שקניתי לפני 3 חודשים ב 10,000

עולה עכשיו 11,500!

לדעתי כדי להמתין שוב להתמתנות המחירים..ולמעבד החדש של amd

מה שכן כדי לקנות בארהב...כרטיס מסך ברור, זיכרון כמו שהומלץ, וקנה גם סידי...צורב ...וכרטיס קול חזק....הם נורא זולים שם (למרות שגם בארץ)

פורסם
  • מחבר

תדחה תדחה תדחה...כל המחירים היו בעליה בזמן האחרון בגלל הדולר !!

הכל קפץ! המחשב שקניתי לפני 3 חודשים ב 10,000

עולה עכשיו 11,500!

לדעתי כדי להמתין שוב להתמתנות המחירים..ולמעבד החדש של amd

מה שכן כדי לקנות בארהב...כרטיס מסך ברור, זיכרון כמו שהומלץ, וקנה גם סידי...צורב ...וכרטיס קול חזק....הם נורא זולים שם (למרות שגם בארץ)

אין איזה מכס על כל הדברים האלה?

ואם כן, של כמה?

פורסם

לא לוקחים מכס על מוצרי מחשב (חוץ מרמקולים), רק מע"מ (בכל מקרה זה הרבה יותר זול).

"אני שאלתי אם לקנות אל הלוח אם בארץ או לא, אם כן אז משום מה הוא גם לא יהיה KT333... הוא לא הגיע. "

אמממממ....... אתה תסחב עם הרבה דברים אם תקנה את הלוח בחו"ל, זאת הסיבה שבגללה לא אמרתי לך לקנות את הלוח. אם לא איכפת לך, אז תקנה שם לוח..... שמבוסס על KT333 ושיהיה רק של אחת החברות הבאות: ASUS, ABUT, GIGABITE...... מומלץ הלוח של אסוס. A7V333 אני חושב........ וכמובן שאם אתה קונה בחו"ל לוח אז גם תקנה זיכרונות PC2700 של החברות שאמרתי לך כי אחרת זה לא שווה......אבל אם אין בכוונתך לקנות את הלוח (כי אתה לא יכול להסחב עם הרבה) בחו"ל אז גם אל תקנה זכרונות PC2700 כי זה יהיה סתם חבל......

"אוקיי, אז מה שאתה אומר זה לקנות בחו"ל רק את הכרטיס מסך?"

במידה ואתה לא רוצה לקנות לוח אם וזיכרון משם, אז כן. במחיר שבארץ תקנה כרטיס זבל שם אתה תקנה GF 4 TI4400 של אחת החברות שאמרתי לך, כרטיס מסך זה פשוט חובה לקנות בחו"ל כי המחירים שם פי 10000 יותר טובים ותקבל כרטיס עם ביצועים בשמיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים