עבור לתוכן

לאיזה מאילו כדאי "לשדרג", לצורך משחקים עד 200 ש"ח, PCI-E

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא משחק הרבה [מייד תבינו למה גם ככה לא יכול] אבל יש משחק אחד שאני כו משחק [TCE] והלאגים ממש הורגים אותי, תרתי משמע, וזה מאווווד מעצבן וכו :s07::screwy: :s05:

אז נכון לעכשיו הדרישות נמוכות מאוד, אבל אשמח אם אוכל לשחק גם משחקים חדשים יותר כמו COD וגם BATTLEFIELD אולי...

בכל אופן, המפרט שלי הוא:

Dual-Core E5200 @ 2.50GHz;

ram:2038MB;

video:Intel G33/G31 Express Chipset Family 3D Accelerator Intel GMA 3100

וגם האנטרנט לא הכי משהו :P * נ"ב- מסך 17 LCD אינץ' *

אה ולפי דגם הלוח: P5KPL-CM יש לי:

1x PCIe x16

1 x PCIe x1 [<<== זה לLAN או משהו?]

נכון?

אז בקיצור מה שאני צריך זה כרטיס עם חיבור PCIE X16 נכון?

מה שראיתי בנתיים, ואני לא תכננתי להוציא כסף בזמן הקרוב, אז מעוניין ביד שנייה [זה לא טעות אני מקווה, תגידו לי אם כן ??? ] אז ראיתי מס כרטיסים יד שנייה, וארשום כאן, אם תוכלו להגיד לי מה יתן לי את הביצועים הכי טובים [הכי פחות רעים ;D ] וגם ביחס לתמורה\ביצועים, ועוד דבר, האם [מקווה מאוווד שלא] יצריך שדרוג ספק כח?!?

הספק שלי הוא: cool case lc b500e [מצורפת תמונה]

וראיתי את הת'רד הזה אחרי גוגל קצר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386801.0 :-\

אז אלו הדגמים שראיתי+מחירים+ציטוטים:

- כרטיס מסך ATI REDON 4560 במצב חדש פורק ממחשב מותג של HP - ב150 ש"ח

- HP- Geforce 9600gs 768MB - ב150 ש"ח

- Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB הכרטיס מסך חדש.. - 150ב ש"ח

- Leadtek 8800GT Single Slot OC EDITION כרטיס במצב מעולה..- ב250 ש"ח

- Sapphire HD4670 1GB הכרטיס פועל מצויין,מגיע עם קירור מיוחד... בקיצור,כרטיס סביר,עובד מצויין ומתאים לשימוש ביתי ממוצע.. - ב200 ש"ח

- Sapphire Radeon HD4850 AC TwinTurbo ...ברשותי מערך CrossFire של 2 כרטיסי HD4850 ...- ב250 ש"ח לכרטיס

וגם: חבר אמר שאולי "יארגן" לי את 9600 של אחיו, כי לא בשימוש, רק שלא אמר איזה, איך, מה ולמה, מה גם שאולי יקח לו הרבה זמן...

וואו, כתבתי הרבה, מקווה שלא הרבה מידי, תודה רבבבה רבה לכל מי שיוכל לעזור...

כאמור, מנסה להשיג את ה"דיל" הכי זול, בתקווה שלא אצטרך לשדרג ספק, תודה מראש

אצרף תמונה שאולי תשעשע פה כמה חברה, כששחקתי בשרתי BC של TCE לא האמינו לי חחח [ראה תמונה 2]

[attachment deleted by admin]

• תגובות 40
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הספק גרוע. הייתי הולך על ה-4670. מעט חלש מה-4850 אבל צורך פחות חשמל.

פורסם

הספק גרוע. הייתי הולך על ה-4670. מעט חלש מה-4850 אבל צורך פחות חשמל.

הייתי אומר שה4850 חזק לא במעט מה4670.

אבל ברזולוציה שאתה עובד בה (שהיא בטח מתחת ל1280X1024) הכרטיס מסך פחות רלוונטי והמעבד בכל מקרה יצור לך צוואר בקבוק, ככה שה4670 יתן לך תוצאות מאוד דומות (אם לא זהות) ל4850 ויצרוך עד 25% פחות חשמל.

אבל במידה ואתה מתכנן לשדרג מסך בעתיד (אם המסך שלך ישן וכבר עושה בעיות/סתם אם בא לך רזולוציה יותר גבוהה)

ה4850 הוא הכרטיס בשבילך - והוא גם מגיע עם קירור מצויין.

הספק שלך לא מדהים, אבל אני מאמין שהוא יכול להחזיק את המערכת גם עם ה4850..

פורסם

הספק "לא מדהים"? עם 18A@12V? אחי, היה לי פנטיום 4 עם ספק עם נתונים שכאלה. אם הוא יחזיק משהו (במאמץ) מעבר ל4670, אני צנצנת... למעשה, גם אותו אני לא בטוח שהספק יחזיק - במיוחד לא אם המעבד נמצא בOC.

חוץ מזה, איך בדיוק לאגים במשחק רשת קשורים לכרטיס המסך בכלל?

פורסם

אמנם 18A אבל זה רק כתוב, לא בהכרח נכון בספק גנרי.

פורסם
  • מחבר

שייטטט, בזמן שכתבתי, נתקע הפיירפוקס וסגר הכל :bash:

בכל אופן,

אני אכן משתמש עכשיו ב 1280X1024, בעתיד, מתישהוא בטח אשדרג למסך 21.5-23 אינץ' עם רזולוציה תואמת [אבל יש עוד זמן].

אני לא עושה oc לשום דבר, הכל רץ כפי שנקנה מהחנות.

-יוני, אתה אומר שהמעבד יהיה צוואר בקבוק? חשבתי שדוקא עם כ.מסך ירד ממנו חלק מהעומס :-\

-ויק, אתה אומר שכל הלאגים שיש לי זה רק מהחיבור אינטרנט שלי, נטו?!?!? ובלי קשר לכ. מסך?!? אני לא יודע אם לשמוח\להתבאס!!

אני כבר דמיינתי איך אתחיל לשחק כמו בן אדם אחרי שיהיה לי כ.מסך במקום הזבל שיש לי און-בורד [אינטל 3100]

:s05: :s05: :s05:

עוד שאלה, נניח שמה שהחבר שלי "אמר" שיתן לי זה נגיד אחד ה9600GT, האם זה יהיה "שיפור משמעותי" ממה שיש לי עתה?

שוב תודה על העזרה!

פורסם

אני ממליץ שתשקיע עוד 50 שקל ותקנה את GTX240

או GTX430

הרבה יותר טובים ממה שהצעתה פה

בקשר GTX9600

אכן היה שיפור ניכר לין הGTX9600

הוא כרטיס מסך נחמד שיכול להריץ משחקים חדשים על חלש ובנוני אני משער

אבל הוא די ישן ועדיף כבר לקנות כרטיס מסך חזק בקשר לספק כוח הוא דאנרי ולא אכותי היתי ממליץ לך לקנות גם ספק של לפחות

420W של סנסוניק אבל אני מבין שזה לא יקרה בקשר למעבד הוא גם די חלש יש לו 2 ליבות ולא 4

פורסם

יכול להיות שה"לאגים" שאתה רואה זה בסה"כ FPS נמוך.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שה"לאגים" שאתה רואה זה בסה"כ FPS נמוך.

הסבר קצר על הלאג:

יש לי FPS לא יציב! נע בין 13 ל64, בערך. אבל קופץ כל הזמן, תלוי בתנועה שלי ובמפה.

הלאג זה יותר מסתם FPS נמוך, כי חבר שלי שצופה בי משחק [מצב SPECTATOR] אומר לי שרואה את האויב לפני, ממש בקצת, אבל זה קריטי. וקורה לי המון שיורה באנשים מחסנית שלמה- ובקושי עושה נזק, למרות שנדמה שיריתי ופגעתי מספיק כדי להרוג 2-3 אנשים... ומול כל תנועה מהירה אין לי סיכוי, המסך לא מציג לי את מה שהאחרים רואים, לא באותה מהירות.

נ.ב. - מתן התכוונת למשהו כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8391 ? [ואם כן- PCIE2 "יכנס" לסלוט של PCIE רגיל?!]

פורסם

אז אני לא יודע איך אתה מסוגל לשחק ככה... יש לך גם לאגים (באשמת האינטרנט, פינגים) וגם FPS נמוך.

פורסם
  • מחבר

אז אני לא יודע איך אתה מסוגל לשחק ככה... יש לך גם לאגים (באשמת האינטרנט, פינגים) וגם FPS נמוך.

אין לי משחק אחר, ובטח שמשהו חדש לא ירוץ בכלל [2GB RAM המחשב חנוק גם ככה ] אני כבר לא נהנה מהמשחק כ"כ, אבל מה אעשה :\ מנסה לפחות להציל את ההנאה שיכולה להיות לי ממנו.

[אל תשאל- 70% מ"ההריגות" שלי זה מהצד\גב, כי ממול, פנים אל פנים אין לי סיכוי, זה באמת ח*א :'(

פורסם

no money no honey

תתחיל בשדרוג כרטיס המסך.

פורסם

אני אישית ממליץ לך ללכת על 4850 500 ואט מספיק לו

לי היה 500 ואט ו4890 והכל עבד לי מעולה

וגם כיום לא מייצרים הרבה משחקים שדורשים כרטיסי מסך דו ליבה וכדומה

רובם יעבדו ב4850 ברזולוציה FHD או HD-Ready או 1680x1050

בצורה מספקת ביותר, וגם ההשקע מינימלית.

פורסם

תודה רבה שעזרת לי להבין שבחנות שלך אין לי מה לחפש, אם אני מעדיף אנשים שאשכרה יודעים על מה הם מדברים. אני רוצה לראות אותך מפעיל HD4890, על הספק של פותח הדיון עם ה18A@12V שלו. I dare you...

אגב, גם לי יש HD4890, שעובד מצויין על ספק "400W"... אלא שהספק הזה הוא אנרמקס ליברטי, ולא זבל ג'נרי מימי הפנטיום 4.

פורסם

תודה רבה שעזרת לי להבין שבחנות שלך אין לי מה לחפש, אם אני מעדיף אנשים שאשכרה יודעים על מה הם מדברים. אני רוצה לראות אותך מפעיל HD4890, על הספק של פותח הדיון עם ה18A@12V שלו. I dare you...

אגב, גם לי יש HD4890, שעובד מצויין על ספק "400W"... אלא שהספק הזה הוא אנרמקס ליברטי, ולא זבל ג'נרי מימי הפנטיום 4.

סליחה הוד גדולתו הפרופסור המקצוען, אתה לא רוצה אל תקנה...

לי היה HTPC עם ספק ג'נרי 500 ואט בסלון ושם הכרטיס היה מותקן

הכל עבד פיקס

קודם היה מותקן שם 4870 ואז שרפתי אותו בגלל מודינג והחליפו לי ל4890 חדש

נכון שיש ספקים שלא יחזיקו מעמד אבל שלו יחזיק ועוד איך

זה לא משנה כמה כסף זה עולה, משנה התוצאה...

זה שאתה הולך וקונה ספק ב400-700 שקל לא אומר שאתה פרופסור

קח רב מודד תעשה בדיקה ואז רק תגיב

יום טוב הוד מלכותו הדגול פרופסור מבין הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים