עבור לתוכן

האם יש צורך להחליף את הGTX275 המזדקן שלי ?

Featured Replies

פורסם

כמו שכתוב בכותרת. האם יש צורך להחליף את הGTX275 שלי שעדיין מריץ הכל יפה מאוד ? אני לא רוצה לפספס את המבצעים של היום למשל את הHD5870, שיכול לשפר את חווית הגיימינג שלי בהרבה.

כמובן הבדיקות בוצעו ללא OC כלל.

אינה תמונה מי HEAVEN 2.5 BASIC, מה דעתכם ? שווה להשאיר אותו לעוד שנה +- ?

hzo1gd1vymkg.jpg8751483.jpg

פורסם

בתור בעלים של 285 שלעיתים שואל את עצמו את השאלה - אני תמיד חוזר לשתי שאלות היסוד !

1.האם יש משחקים שעובדים לך לאט על הגדרות מקסימליות (במקרה שלי לא) ?

2.האם יש מספר משחקי DX11 שהיית רוצה לשחק ? (וכמובן חשוב לך הDX11 בהם ?) [במקרה שלי יש רק אחד Crysis 2 - והוא לא שווה החלפה)

אם התשובה לשתי השאלות היא כן - אז התשובה היא שכדאי לך לשדרג.

אם רק לשאלה שתיים התשובה היא חיובית - אז תעשה את השיקול שלך.

ולגבי השאלה שלך עם המבצעים - בוא נגיד שהמבצעים לא ידאיגו אותך !

פורסם
  • מחבר

תקשיב ברור לי שהGTX275 הוא כרטיס מאוד חזק עדיין, כמו כן המסך שלי הוא עד 1680X1050, וכן קצת מפריעה לי בעין שאין תמיכה בDX11.

בכללי כל המשחקים עובדים אצלי חלק לגמרי על ההגדרות הכי גבוהות עם FPS של 30 לכבדים ו45-60 לקלים יותר.

אבל עדיין השאלה החשובה כאן, לפי HEAVEN 2.5 על ההגדרות שאתם רואים שהם, האם זה בסדר או מצוין בשביל כרטיס שכזה ?

פורסם

תשמע יש לי דבר אחד להגיד לגבי הבדיקה של הHEAVEN - והיא - Who Fucking Cares ?

תוצאות בשטח זה מה שמעניין !

מכיר את "דיינו" של פסח ?

תפעל על פיו ולהלן :

אם כל המשחקים עובדים בהגדרות מקסימליות ? (אז אין טעם להחליף כרטיס מסך) דיינו

אם אין כמעט משחקים של DX11 (אז מה הטעם לקנות כרטיס מסך תואם) ? דיינו

אם יש רק משחק אחד (קרייסיס 2 וגם הוא לא משהו משהו) ? דיינו

אם בבדיקה סינטטית חסרת משמעות קיבלתי תוצאה ככה ככה ? דיינו

בקיצור - גם לי קורץ להחליף ל580 ולהגיד יש לי

גם לי קורץ להחליף לi7 החדש ולשים 12GB של RAM ולהגיד יש לי

אבל אם להיות ריאלים - אני לא ארגיש שיפור משמעותי , דבר שכן ישפר לי משמעותית זה SSD :)

פורסם
  • מחבר

כן אולי זאת באמת בדיקה סינטטית, אבל זה בערך כמו 3DMARK, חשבתי אולי לפי תוצאות במערכות אחרות יגידו לי איפו אני נמצא בערך.

לא צריך להגזים, גם לי קורץ הHD6990. אבל אין לי תקציב לכרטיס שעולה כמו מחשב שלם, בקשר לזיכרונות מקסימום 8GB וזה גם רק עם אני יעבור פלטפורמה. בקשר למעבד הI7 לא קורץ לי בכלל ;D עדיין הQ9550 נחשב ליותר חזק מי הI5 750, מה שלא הייתי אומר על הE8400 :silly:

טוב נחכה לעוד תגובות אולי עוד אנשים שעשו את הבדיקה, יגידו מה הם חושבים.

פורסם

לא, אנחנו כבר לא רחוקים יותר מדי מ28nm וזה לא שאתה סובל בינתיים.

פורסם

עדיין מצחיק אותי שאנשים פותחים דיונים כאלה "האם להחליף את ה-GTX590 המזדקן שלי?"

מרוצה - אל תחליף

לא מרוצה - תחליף כאוות נפשך.

אנחנו לא קובעים לך כמה אתה מרוצה, ואם אתה משתכנע שאתה צריך להחליף כרטיס מסך למרות שאתה לא כל כך בטוח שאתה צריך זה סימן שחברות השיווק יודעות לעשות את העבודה שלהן בלשכנע אותך

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם זה לא העניין, העניין הוא כזה שיש משחקים שיוצאים השנה שאני מוריד את ההגדרות שלהם למדיום, וזה נורא מעצבן אותי שכרטיס כזה לא מסוגל להתמודד אייתם. דבר שני DJ ELECTRIC, רצית לשאול אותך מה התוצאה שלך עם מערך HD6850 CF ? אני פשוט בודק איפו אני נמצא.

פורסם

נקודה מהותית, אתה אומר שאתה לא רוצה להחמיץ את ה5870ים אבל ממה שאני רואה, הם נמכרים רק במערכות חדשות, ככה שאלא אם אתה קונה מערכת, הם לא ממש רלבנטיים עבורך.

פורסם

כן אולי זאת באמת בדיקה סינטטית, אבל זה בערך כמו 3DMARK, חשבתי אולי לפי תוצאות במערכות אחרות יגידו לי איפו אני נמצא בערך.

לא צריך להגזים, גם לי קורץ הHD6990. אבל אין לי תקציב לכרטיס שעולה כמו מחשב שלם, בקשר לזיכרונות מקסימום 8GB וזה גם רק עם אני יעבור פלטפורמה. בקשר למעבד הI7 לא קורץ לי בכלל ;D עדיין הQ9550 נחשב ליותר חזק מי הI5 750, מה שלא הייתי אומר על הE8400 :silly:

טוב נחכה לעוד תגובות אולי עוד אנשים שעשו את הבדיקה, יגידו מה הם חושבים.

הייתי מציע לך להעיף מבט...

http://www.anandtech.com/bench/Product/50?vs=109

בספירה זריזה ה 750 מנצח ב 30 בדיקות מתוך 32~ קיימות... ובחלק מהבדיקות לא במעט... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

^^ אני רוצה לראות I5 750 שמגיע לOC של 4.9GHZ שהגעתי עם הQ9550S שלי, אני אפילו הבהט לעצמי בתחת עם קיימת חייה כזאת, כמובן על קירור אוויר פשוט, בOC כזה הוא פשוט יכול ללכת הביתה מעבד שלא שווה כלום.

ולנושא, הבנתי שיש איזה שהיא חנות שמוכרת את הHD5870 בתוספת של 50\80 שקל בלבד מי המחיר המקורי 720\750 שקל, עם אני מביא אותו במחיר כזה זה כדאי ?

פורסם

ניסיון נחמד עם ה-ה' אבל זה "אבעט". 8)

ואתה יודע מה אומרים:

אין תמונה - לא קרה.

פורסם
  • מחבר

תביא לי סטיק של 1000 בדיוק כמו שהיה לי ואני מוכיח לך אצלי בבית בפרויקט אישי :smile1: כמובן על מתח של 1.6V אבל בכל זאת.

פורסם

כמה ליבות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים