פורסם 2011 באפריל 2614 שנים אני לא יודע איזה מארז לקחת מ- KSP תמליצו לי על משהו שאתם מכירים עד 400 ש"ח שהוא לא כבד מבחינת משקל ושיצבור כמה שפחות אבק ועם סירקולציית אויר די סבבה למחשב גיימינג בינוני
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר תגידו איך המארז הזה מישו מכיר אותו ?מארזים Antec - Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) מתלבט גם אולי זה טוב Thermaltake - Element T Midi Tower Series Black Case ( No PSU) או זהV5 Black Edition Mid Tower Case VL70001W2Z (No PSU)
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים יש לך כמה אפשרויות מוצלחות:Dark Fleet DF-10 ATX Mid Tower Black Case בחריגה של 10 ש"ח.Hoplite ATX Mid Tower Black ECA-3220 בחריגה של 20 ש"ח.הTWO HUNDRED - מארז לא רע אבל העיצוב הוא עניין של טעם.שני המארזים שציינת של THERMALTAKE לא רעים גם הם, אם כי הפרשי העלות מהANTEC הופכים אותם לפחות משתלמים עבור מערכת גיימינג בינונית.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר כן זהו עיצוב לא הכי מלהיב אותי כל נורות ה- LED האלה והדלתות השקופות וכו' פשוט חשוב שהמארז יהיה מרווח ודגש על השקט של המאווררים שיש לו תגיד MID TOWER זה מארז בגודל סבבה כאילו יש הבדל מה- ATX
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים CM690 II Plus עולה 420 שקל ,עם שני מאוררים של 120MM ואחד קידמי של 140 עם LED כחול שאתה יכול לכבות ופילטרים לאבק בפאנל העליון ,הקדמי ולספק כוח לדעתי הוא בחירה מצויינת בשבילך .
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים תגיד MID TOWER זה מארז בגודל סבבה כאילו יש הבדל מה- ATXקצת התבלבלת. MID TOWER זה מידה של מארזים, מידה סטנדרתית. מידה אחת גדולה יותר זה FULL TOWER שאלה מארזים ענקיים, מיועדים לבעלי קירורי מים גדולים, שרתים וכולי.ATX זה מידה של לוחות אם (או יותר נכון סטנדרט) שעל פיו מתאימים את המארזים, ספקים וכולי.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים ה - CM STORM SCOUT הוא אופצייה טובה.למרות שהייתי מוסיף ל - ENERMAX HOPLITE שעשה רושם מצויין בביקורות שקראתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.