פורסם 2011 באפריל 2614 שנים שאלתי כאן משהו דומה ,רק אף אחד לא ענה ההתלבטות בין 2 מסכים סמסונג 2333T או DELL U2311 לסמסונג יש פנל PVA ו הדל פנל IPS זה משמש לקריאת שרטוטים ותוכנות כלליות והצגת תמונות
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים שאלתי כאן משהו דומה ,רק אף אחד לא ענה ההתלבטות בין 2 מסכים סמסונג 2333T או DELL U2311 לסמסונג יש פנל PVA ו הדל פנל IPS זה משמש לקריאת שרטוטים ותוכנות כלליות והצגת תמונותIPS עדיף בכל מובן, תעשה חיפוש בפורום. חוץ מזה הDELL הרבה יותר ארגונומי.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים IPS עדיף אבל לא בכל מובן. פאנלי VA מגיעים לשחור טוב יותר מIPS. כמובן מיותר לציין שלא רק הפאנל משפיע על איכות התמונה הסופית.
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים IPS עדיף בכל מובן, תעשה חיפוש בפורום. חוץ מזה הDELL הרבה יותר ארגונומי.בולשיט ופותח הדיון יש גם את העניין של הצרכים שלך ועם אתה משתמש לרוב בחגש מואר או חשוך PVA לדוגמה מצוין לסרטים ומשחקים בחדר חשוך ואני מדבר מניסיון הבעיה בהרבה מהPVA שהרבה מהם מגעים עם ציפוי גלוסי שמחזיר אור ככה שהם הרבה פחות טובים לסביבה משרדית לדוגמה
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים מחבר אמרת דבר מעניין מסך אחד ישמש בחדר מואר ממנורות תקרה ולא אור יום שניכנס מהחלונות ,מסך השני ישמש במקום שיש בוחלק תאורת יום וגם מנורות ,אז בסמסונג הבנתי שיש לו ציפוי מבריק וזה יכול לגרום השתקפות ?
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים לא בדקתי עם יש לו או אין לו פשוט תבדוק את זה כל מסך שיש לו ציפוי גלוסי בעיתי באור ולסביבה כזאת המסך צריך להיות מט כי ציפוי כזה לא מחזיר אור הגלוסי כן נותן יתרון בשחור יותר חזק וצבעים לטעמי יפים יותר
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים בולשיט ופותח הדיון יש גם את העניין של הצרכים שלך ועם אתה משתמש לרוב בחגש מואר או חשוך PVA לדוגמה מצוין לסרטים ומשחקים בחדר חשוך ואני מדבר מניסיון הבעיה בהרבה מהPVA שהרבה מהם מגעים עם ציפוי גלוסי שמחזיר אור ככה שהם הרבה פחות טובים לסביבה משרדית לדוגמה ארגונומיה זה ממש לא בולשיט זה מאוד שימושי, הרבה יותר נוח לעבוד עם המסך בסביבה ביתית או משרדית. IPS טוב יותר בזוויות צפיה ובדיוק צבעים. שכחתי להוסיף PVA גם לא מתאים למשחקים מהירים, הרבה מריחות, וציפוי גלוסי מעצבן במקרה הזה DELL-IPS עדיף בכל מובן. חוץ מזה אין מה להתווכח IPS עדיף על PVA, גוגל יספק לך את כל התשובות אם אתה לא מאמין לי .
פורסם 2011 באפריל 2714 שנים ארגונומיה זה ממש לא בולשיט זה מאוד שימושי, הרבה יותר נוח לעבוד עם המסך בסביבה ביתית או משרדית. IPS טוב יותר בזוויות צפיה ובדיוק צבעים. שכחתי להוסיף PVA גם לא מתאים למשחקים מהירים, הרבה מריחות, וציפוי גלוסי מעצבן במקרה הזה DELL-IPS עדיף בכל מובן. חוץ מזה אין מה להתווכח IPS עדיף על PVA, גוגל יספק לך את כל התשובות אם אתה לא מאמין לי . קודם כל לא דיברתי על ארגנומיה שדרך אגב במסך PVA שלי מאוד טובה בעניין משחקים מהירים גם פה המסך שלי מצוין בלי אף מריחה ולא בודקים לפי פאנל כזה או אחר בודקים לפי דגם ספציפי וכמובן לפי צרכים ותקציב בעניין גלוסי אמרתי את החסרונות שלו אבל יש לו גם יתרונות אתה מדבר כמו פאנבויס של פאנלי IPS :smile1: מאוד יכול להיות שלפותח הדיון עדיף IPS עם מסך מט -אבל זה לא אומר שלכל האנשים זה עדיף וצריך לתת להם כמה שיותר עובדות במקום העדפה אישית כל אחד יקח את העובדות ויגיד מה מתאים לו אישית
פורסם 2011 במאי 414 שנים שלום,אני לפני קנייה ובהתלבטות אחרונה בין המסכים עליהם מדובר כאן. (סמסונג 2333T וDELL U2311H)התלבטתי קודם בין שני מסכים של דל, אך ענייני תקציב הכניסו את סמסונג לתמונה.שימושים: קריאה מרובה וארוכה, תכנות ו"עיבוד תמלילים". בקיצור - למידה.הפרמטר המרכזי ביותר עבורי הוא המאמץ של העיניים ונוחות הקריאה.אם נשים את הארגונומיה בצד ונתרכז בשיקול הזה - האם הדל שווה את ההפרש של 220-250 שקל?
פורסם 2011 במאי 414 שנים איני מכיר פנלי PVA, אך ברשותי המסך המדובר Dell U2311 ואני יכול להגיד שאני מבסוט לגמרי מהמסך (והוא בבעלותי כחצי שנה בערך).צבעים מדהימים (לעומת IPS), זווית צפייה מאוד מאוד רחבה (שוב לעומת IPS, כי זה הנתון השוואה היחיד שאני יכול לתת מהמסך שלי כנגד זה של ההורים שלי), ללא מריחות בשום דבר, ונוחות מקסימאלית בגלל האפשרות לכוון אותו בכל זווית וכיוון אפשרי.אם יש לך שאלות ספציפיות על המסך הזה תשאל ואני מקווה שאוכל לספק לך תשובות.
פורסם 2011 במאי 414 שנים אני נגד GLOSS חד משמעית.למסכי גלוס אין זכות קיום.הם עושים פי 100 נזק מתועלת.ורוב האנשים שקונים אותם מגלים את זה רק אחרי הקניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.