עבור לתוכן

קבל מחשב נפוח

Featured Replies

פורסם

אם הוא היה רוצה מערכת חדשה, הוא היה מבקש המלצה לאחת כזו.

לגבי הקבל. כשיש לך בעיה במחשב, ויש לך קבל נפוח, והקבל נמצא באיזור שיכול לגרום לבעיה (וגם אם לא), מחליפים אותו, זה הרבה יותר זול מרכישה של מערכת חדשה, ויכול לפתור הרבה בעיות שלא היינו מעלים על דעתנו שקבל יכול לגרום בעיות כאלו.

פותח הדון, תעלה בבקשה תמונה מהלוח (מהלוח שברשותך, לא מגוגל), ותסמן את הקבל הנפוח, זה יעזור מאוד, תודה.

השאלה אם הבחור רוצה בכלל להתעסק עם הלחמות עכשיו ואם יש לו נסיון בזה...

אם לא אז הוא ידפוק את הלוח במילה

להתחרע על מחשב ישן לא שווה

תשקול את זה ולדעתי כדאי לשדרג ואם תבחר שלא

תעלה תמונה

• תגובות 39
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל שאנשים זורקים סתם מילים כמו החלפת קבלים בלוח מה זה יעזור אים הוא יתן תמונה של הלוח אתה תחליף לו את הקבל???

בגדול אין שום בעיה תעדכן דריברים, בנוסף אים הוא היה מבין משהו הוא לא היה מציע לך דבר כזה,

כי לוח יכול לעבוד שנים גם עים קבל נפוח לכן אים הוא עובד אין שום צורך לתקן דבר שעובד,

ובנוסף החלפת קבל היא 50-50 זאת אומרת שזה גם לא תמיד עובד אבל שווה לנסות הכל כמובן שהוא לא עובד.

פורסם

מר. עמית דנן, ידידי המלומד. היחידי שזורק סתם מילים הוא אתה כשאתה אומר שאנשים זורקים סתם מילים !

אני לא זוכר בשום תגובה שלי שאמרתי לו לבצע את ההחלפה, הוא זה שיחליט מי הוא בעל מספיק ידע ונסיון בכדי לבצע את התיקון ללוח שלו, וכן, אפילו אני מוכן לעשות לו את זה.

2: איך אתה יודע שהקבל עובד והוא לא סתם מנופח ? אולי הוא גורם לבעיות שלא ממש נראות לעין ?

פותח הדיון, יכלנו לפתור לך את הבעיה כבר 2 דפים לפני כן, אם היית בודק את החומרה שלך ע"י התוכנה Everest, אז תעשה זאת בבקשה.

אין צורך להמשיך את הוויכוחים הללו.

אם התקנת הדרייבר לא תעבוד, נמשיך לנסות אלטרנטיבות אחרות.

פורסם

נבהיר כמה דברים, וסורי שלא קלטתי את הדיון מקודם

קבל מנופח = קבל שלא מתפקד. ההתנפחות זה תוצאה של זה שהקבל נשרף (כשהוא נשרף נוצרים בתוכו גזים) כלומר אם הוא מנופח אז הוא חד משמעית שרוף

קבל מנופח יכול לגרום להרבה בעיות בין היתר שגיאות בתקשורת (איטיות, תקיעות, מסכים כחולים) או התחממות יתר / גליצ'ים (יכול לגרום להרבה תקיעות קטנות וזה ייראה כמו "איטיות" למרות שבתכלס זה מעברים מהירים בין מחשב עובד רגיל ומחשב תקוע לגמרי)

מערכת ההפעלה מנצלת הרבה מאוד זיכרון לקאצ' של הכונן הקשיח, ובתוכנות הזיכרון הזה נראה כמו "זיכרון פנוי". אם אתה מוריד את הכמות שלו מ 1024 ל 512 אתה מוריד 512M קאצ' (זה המון !!) והמחשב יתחיל להיתקע, גם אם אתה לא רואה את זה במספרים של כמה זיכרון פנוי יש

מדריך החלפת קבלים מנופחים : http://ompldr.org/vN3V1MA/Untitled 1.pdf

פורסם
  • מחבר

קבל 3300 6.3 וואט

החלפתי עובד 100 אחוז

אני מאד מודה לך על המוטביציה לעזור לי ובאמת עזרתם

אפשר לנעול!

תודה על הכללל :)

פורסם
:xyxthumbs: ברוך השם.
פורסם

המחשב כבר לא "איטי"?

פורסם
  • מחבר

לא זהו עובד תותח

אין עליכם אתר מהממם

פורסם

שמח בשבילך :) ,

בנוגע לקבל היה לי לוח שעבד שנים עים קבל נפוח(P4), מכיוון שלוח לא אחראי על הביצועים במחשב השארתי אותו כמו שהוא

המחשב עובד אז אין שום סיבה להיתעסק, אבל כן אים הלוח היה תקול דבר ראשון זה לחפש קבלים ולהחליף.

פורסם

לוח אחאי אל ביצועים. הוא יכול להגביל את הבאס, הוא single channel / dual channel, יש לציפסטים שונים ביצועים שונים

קבל מנופח יכול לגרום להתחממות יתר וכך להורדה של הביצועים

קבל מנופח לא בהכרח יתן סימני אזהרה - לפעמים עד שמשהוא נשרף בפתאומיות בגלל הקבל (מעבד, זיכרון, דברים אחרים) להשאיר קבל כזה זה סיכון כי בנתיים המחשב ממשיך להיהרס, אתה רק לא רואה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים