עבור לתוכן

מחפש המלצה לספק אינטרנט לעבודה - בלי שטויות ומשחקים.

Featured Replies

פורסם

היי מצטער על זה שיש הרבה לקרוא , אבל אני מרגיש שאם לא אסביר הכל לא אוכל לקבל תשובה טובה.

אני כרגע נמצא בספקית 012 בחבילה שנקראת גיימר במהירות 5 מגה - הכל עובד מצויין כמו שצריך, אבל הרוחב פס מתחיל להעיק.. פשוט לא מספיק 650K/sec ...

אני צריך למשוך לפעמים קבצים כבדים כמו דיסקים של מכונות ווירטאוליות לצורכי עבודה ( בערך 20-80 גיגה , תלוי במכונה )

כדי להצליח להוריד את הקבצים בצורה יעילה רציתי לעבור לחבילה של 10 מגה, כשניסיתי לשדרג ל-10 התברר לי שביטלו לי את החבילת גיימר והעבירו אותי לחבילה רגילה שלא מספקת את הצרכים שלי. ( למרות שבמכירות הבטיחו לי שזה יעבוד אפילו יותר טוב ).

לצערי ביטלתי את העסקה של ה -10 ונאלצתי להתקע על 5MBIT בשביל לקבל חיבור שניתן לעבוד איתו.

ולא הצלחתי להסביר לנציגים שדיברתי איתם מה הבעיה, כי היא יותר מידי טכנית בשביל אנשי מכירות מסתבר ( בלי לפגוע , לזלזל הבחורה הייתה מאוד נחמדה אלי ומקצועית , אבל כנראה שאלתי שאלות שקשורות לתמיכה ).

הבעיה הטכנית - יותר נכון הדרישה והחסימה שאני מקבל כשאני לא בגיימר:

במסגרת העבודה אני מתחבר לפורטים מסויימים שבחבילות רגילות ברגע שמדובר במערכת שנמצאת בחול - לא ניתן לעבוד מולן בצורה מתקבלת על הדעת

בין השאר הפורטים שאני ניגש אליהם הם:

2222, 5900 , 22 , 21, 3389 , 2083 , 2087 , 2086 , ולצערי גיליתי במילים עדינות נרשום - אם אין לך גיימר תשכח מזה.

בחבילה שהיא לא גיימר , האפליקציה לא נטענת כמו שצריך ונזרק לוג שגיאה כזה בצד שרת:

Socket write error: fd is connected to a pipe or socket whose reading end is closed.

בחבילה שהיא גיימר, זה לא קורה.

אז אני פונה לתמיכה ושואל אותם מה לעשות שיעזרו לי

והם מפנים אצבע מאשימה לראוטר שלי ( CISCO PIX ) ואומרים שאני צריך לפתוח פורטים בנתב (?), טוב .. זרמתי איתם , שמתי חייגן ישירות מהמחשב , נבטל לגמרי את הגורם .. same same ... זה לא מהצד שלי הסינון של הפורטים הזה מסתבר.

אם זה חשוב ה CPU LOAD בנתב שלי עומד על בערך 8-16% , והשימוש ב RAM עומד על 11 מתוך 16 מגה .

הבעיה שלי כרגע היא שאני צריך יותר רוחב פס ( מה לעשות 5MBIT פשוט לא עומד בעומס של העבודה של כל תחנות העבודה כאן ואני צריך למשוך גדולים קבצים מידי פעם ).

על איזה ספק תוכלו להמליץ לי שיתן לי מענה לצרכי העבודה - לא יסגור לי sockets בעבודה מול פורטים שהם לא 80 או 443 וגם לא יהיה יותר מידי כבד על הכיס? , כי אני לא מבקש משהו מיוחד .. סה"כ עבודה רגילה בלי יותר מידי שטויות ומשחקים.

לא יודע מה לעשות כבר עם זה :nixweiss:

מה שחשוב לי זה ניתוב לחול , שלא יסגרו לי סוקטים בפנים ויאשימו את הציוד שלי , פינג נמוך כמה שיותר בשביל שאוכל להתחבר לשולחן עבודה מרוחק ולא להרגיש על dialup ( כרגע אני מקבל 70-80 MS מול המערכות שלי כגיימר שזה מצויין ו 140-160 כמשתמש רגיל שזה לא טוב בכלל ).

באיזה ספק כן אוכל למצוא מענה לצרכים האלה בלי משחקים של " זה הראוטר שלך , זה המחשב שלך , זה פורטים , זה ניתוב"

הכל קשקושים שאני ממש לא מעוניין להתעסק איתם , באיזה ספקית אני אוכל לקבל חיבור שעובד שאתם ממליצים?

וממי להתרחק?

חשוב לציין אני מדבר על 10Mbit ב NGN של בזק.

פורסם

מבלי לעבור על כל ה tl;dr הזה למה לא לפתוח מנוי עסקי עם הסכם איכות שירות דרך קו תמסורת?

פורסם
  • מחבר

מבלי לעבור על כל ה tl;dr הזה למה לא לפתוח מנוי עסקי עם הסכם איכות שירות דרך קו תמסורת?

העלות של קו תמסורת לא מצדיקה את השימוש המאוד בסיסי שאני צריך, במקרים מסויימים אני נוטה להסכים איתך שיש מקום לשירות מסוג זה,

אבל במקרה שלי אני לא חושב שצריך לשלם יותר בשביל לקבל שירות שהוא מבחינתי מובן מאליו , להתחבר ל Passive FTP בחול שחוזר אליך בפורט ראנדומלי גבוהה , או לעבוד ב VNC כדי לנהל מערכת זה לא משהו חריג שלא אמור לעבוד בחבילה הכי פשוטה שיש.

עובדתית כשאני מתחבר דרך החיבור סלקום שיש לי כגיבוי - ממנו *הכל עובד חלק , ואפילו לא הייתי צריך לדבר איתם פעם אחת בנושא הזה.

לפי מה שאתה מתאר, זו סוג של סחיטה לדרוש מלקוח להכנס להסכמי התקשרות וקווי תמסורת בשביל לקבל שירות מאוד מאוד בסיסי שמגיע לי, אני משלם לקבל שירות אינטרנט, אם היה כתוב שאני משלם לגלישה בפורט 80 ו 443 בלבד זה משהו אחר.

מה בעצם ההגדרה של שירות אינטרנט אם ככה?

" תעבור רק בפורטים שאנחנו מרשים לך ? "

*הדבר היחיד שלא עובד טוב דרך סלקום זה הסקייפ , ועם זה אני יכול לחיות.

באיזו ספקית אני לא אתקל בדברים האלה? ככל הנראה ב-012 זה המצב :-[

פורסם

אולי בזק בינ"ל עם תעדוף גיימר. או לחילופין נטויז'ן עם תעדוף TAG כלשהו.

פורסם
  • מחבר

אולי בזק בינ"ל עם תעדוף גיימר. או לחילופין נטויז'ן עם תעדוף TAG כלשהו.

זו ההתלבטות שלי כרגע באמת,

בבזק בינלאומי שמעתי שבסופי שבוע ובשעות הערב לא משנה אם אתה גיימר יש עומסים, לגבי נטווזן הם רוצים יותר מידי כסף בשביל TAG 4 ולא מוכנים לתת לי יוזר כזה לנסות לראות אם זה מתאים לי בכלל, לא נראה לי הגיוני להרשם לשירות שאני לא יכול לבדוק קודם.

ונטוויזן חוסמים פורט 25 לשרתים חיצוניים , זה אומר להגדיר פורט אחר בשרת דואר כדי להצליח לעבוד... :\

פורסם

גם אם יתנו לך לנסות, זה באמת יהיה יוזר ניסיון - לא מה שתקבל אחרי שתחתום על החוזה.

ידוע שהספקיות מנצלות אותנו וסוחטות כסף על שירותים שאנחנו אמורים לקבל. רוחב הפס לחו"ל בכלל מזעזע.

פורסם
  • מחבר

גם אם יתנו לך לנסות, זה באמת יהיה יוזר ניסיון - לא מה שתקבל אחרי שתחתום על החוזה.

ידוע שהספקיות מנצלות אותנו וסוחטות כסף על שירותים שאנחנו אמורים לקבל. רוחב הפס לחו"ל בכלל מזעזע.

מה בעצם זה אומר? , אני כרגע משלם כ-100 שקלים רק לספקית בלי קשר לתשתית , כמה עוד אצטרך להוסיף אם זה ככה כדי לקבל אינטרנט איכותי?

איפה מותחים את הגבול בעצם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים