פורסם 2011 באפריל 2414 שנים (אני מקווה שזה המקום)אני רוצה לקנות הגה למחשב, מצד אחד אני לא רוצה להשקיע עליו יותר מדי אבל מצד שני אני לא רוצה משהו לא איכותיכמה עולה הגה ברמה סבירה+ ?חשוב שתהיה דוושת קלאץ'אם זה משנה אז אני משחק בDIRT2+3(כשהוא ייצא), NFS SHIFT+SHIFT2 ואולי בהמשך גם משחקים אחרים
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים הגה איכותי יעלה בסביבות ה 700+ שקליש לך את ה DRIVING FORCE GT, ההגה שנותן הכי תמורה למחיר (900 מעלות סיבוב, force feedback מעולה, וכו')http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753931
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים צריך למשקן את הבית בשביל הלוג'יטק, עדיף לו להזמין הגה של THRUSTMASTER מהסדרה של ה 911
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים מחבר וואו יקר.. חשבתי שאפשר למצוא משהו טוב גם ב500 שקלאין הגה במחירים שהבאתם (700 שקל) עם קלאץ'?וההילוכים הם כמו ברכב אמיתי או שזה קדימה אחורה?
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים וואו יקר.. חשבתי שאפשר למצוא משהו טוב גם ב500 שקלאין הגה במחירים שהבאתם (700 שקל) עם קלאץ'?וההילוכים הם כמו ברכב אמיתי או שזה קדימה אחורה?רק בG25 (שלא מיוצר יותר) וG27 ממשיכו יש מוט הילוכים ריאליסטי וקלאץ' למיטב ידיעתייש עוד הגה שיצא במיוחד לGT5 שהוא לא פחות יקר מG27
פורסם 2011 באפריל 2514 שנים http://www.fanatec.de/webshop/new_usa/product_info.php?cPath=21&products_id=57&osCsid=9545594a543270c9daf8563d9d4c73e1קלאץ, הילוכים, לא צריך למכור את הנשמה לשטן
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר ^נשמע טוב, קראתי עליו ביקורות טובותאם אני מזמין מהאתר הזה, אני צריך לשלם מכס/מע"מ? ואם כן-כמה?
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים בזה אני כבר לא מבין, אני רק יכול להגיד לך שזה האתר היחיד שאתה יכול להשיג את ההגה בו.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים אין טעם ב- G25 ..גם ככה יהיה קשה למצוא אחד ( ביד 2 ) .. G27 יקר בטירוף בארץ וגם הוא נדיר ..ואם תקנה ב-EBAY רוב הסיכויים שהמכס יהרוג אותך בכל מקרה כל הגה אחר יעשה את העבודה ..המשחקים שאתה משחק לא משהו קריטי שמצריך בהגה רציני ..
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מע"מ ומכס יצא לך בטח 200-250 ש"ח ככה. אם אתה רוצה דוושות איכותיות ביותר תצטרך להוסיף להגה את הCLUBSPORT שאתה יכול לראות למטה בלינק שלקוסט נתן. אה ובמידה ואין לך על מה לחבר את זה או בשביל נוחות מקסימלית אני ממליץ על WHEELSTANDPRO . קיצר יקר כל העסק הזה מאכילים אותנו קקה עם מה שיש בארץ!
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר יש פה רשימה כללית של המכס: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx הדבר הכי קרוב שיש ברשימה הזאת להגה זה צעצוצים.. מע"מ ומכס יצא לך בטח 200-250 ש"ח ככה. אם אתה רוצה דוושות איכותיות ביותר תצטרך להוסיף להגה את הCLUBSPORT שאתה יכול לראות למטה בלינק שלקוסט נתן. אה ובמידה ואין לך על מה לחבר את זה או בשביל נוחות מקסימלית אני ממליץ על WHEELSTANDPRO . קיצר יקר כל העסק הזה מאכילים אותנו קקה עם מה שיש בארץ! הדוושות הרגילות מספיקות לי לדעתי ובקשר למעמד-ההגה לא בא עם עם תופסן לשולחן? אם לא איך אפשר לשחק בלי להזיז הכל?
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים זה בא עם קליפסים כאלה שנצמדים (כמובן בכל הגה זה שונה אבל יש את זה בכל האיכותיים, אפילו בפשוטים) אבל אני התכוונתי דווקא מבחינת מקום לשים את זה, כי זה לא כ"כ נוח כל פעם לפרק ולהרכיב את זה על שולחן המחשב ובדר"כ גם כל הכבלים ביחד עם אלו של המחשב יוצרים בלגן בנוסף למיקום הפדלים שבעייתי לרוב.בכל מקרה בהתחלה גם אם תקנה מעמד או סתם תרכיב על שולחן, אלא אם כן יש לזה ברגים או משהו ואתה מתכוון לקדוח, זה יזוז די הרבה כי יש נטייה לשחקנים חדשים בהגה למשוך אותו אליהם ולבצע תנועות יותר חדות. אבל זה שטויות מתרגלים ולומדים איך לנהוג חלק יותר ככה שאם אין לך בעייה של מקום עבורו מעמד לא חובה אבל בוודאי שעוזר כי אפשר לכוון גובה מרחק פדלים וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.