פורסם 2011 באפריל 2314 שנים אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה.סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה.הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי.וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר.אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים הסרט היה בתקציב של 20 מיליארד דולר ! הסרט הראשון שראיתי בקולנוע (או זה או מי הפליל את רוג'ר ראביט).
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים מחבר סרט חזק ביותר, במיוחד "מי הפליל את רוג'ר ראביט" גם סרט ענק. בקשר לתקציב זה לא 20 מיליארד דולר, זה Budget: $40,000,000.
פורסם 2011 באפריל 2314 שנים איזה צעירים אתם, אני ראיתי את סיוט ברחוב אלם בקולנועבמחשבה שנייה, איזה זקן אני
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים הסרט היה בתקציב של 20 מיליארד דולר ! הסרט הראשון שראיתי בקולנוע (או זה או מי הפליל את רוג'ר ראביט). לא יותר בכיוון של 40 מיליון דולר (לפי ויקיפדיה באנגלית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.