עבור לתוכן

אפשר להשיג בארץ את הקורסייר 650d?

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי בזאפ וכאלה. :nixweiss:

פורסם

הספקים של corsair מעולים אבל מתומחרים הרבה מעבר לעלות שלהם בחו"ל ולכן הפ פחות משתלמים , אם תציין תקציב ומפרט , נראה אילו אופציות במחיר טוב אפשריות עבורך ...

פורסם
  • מחבר

הספקים של corsair מעולים אבל מתומחרים הרבה מעבר לעלות שלהם בחו"ל ולכן הפ פחות משתלמים , אם תציין תקציב ומפרט , נראה אילו אופציות במחיר טוב אפשריות עבורך ...

זה מארז D:

פורסם

חחח , חשבתי שדיברת על הסדרה החדשה של הספקים שלהם ;D

בכל מקרה על איזה מפרט מדובר ?

פורסם
  • מחבר

חחח , חשבתי שדיברת על הסדרה החדשה של הספקים שלהם ;D

בכל מקרה על איזה מפרט מדובר ?

המפרט שלי עכשיו הוא לא רציני, אתה יכול להסתכל בפרופיל שלי. אבל אני מתכוון לתקן את הטעות שעשיתי שם, קניתי H67 במקום ללכת על P67 ולהשאיר את האופציה של CF בעתיד וגם אבא שלי הביא איי 5 2500 במקום 2500K ואני כמו נוב לא שמתי לב. :s07:

אבל אני הולך לתקן את "הטעות" חח..

האמת שכבר עברתי על המון מארזים ומצאתי 2-3 שמעניינים אותי, ביניהם הקורסייר אבל נראה לי שאי אפשר להשיג אותו בארץ, וגם אז נראה לי המחיר יהיה מופרז. אחרי שפתחתי את האשכול הזה הסתכלתי קצת באיביי, המחירים בערך 200$. :|

corsair_obsidian_650d.jpg

פורסם

להביא מארז מחו"ל זו לא אופציה , רק המשקל שלו לא שווה את העלות של המשלוח , בכל מקרה לקחת מפרט שלא מתחמם , במדה ותשדרג את המעבד והלוח בתקציב "נמוך" הייתי ממליץ על ה LANCOOL K62.

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1830

או מארז של LIAN LI ...

פורסם
  • מחבר

להביא מארז מחו"ל זו לא אופציה , רק המשקל שלו לא שווה את העלות של המשלוח , בכל מקרה לקחת מפרט שלא מתחמם , במדה ותשדרג את המעבד והלוח בתקציב "נמוך" הייתי ממליץ על ה LANCOOL K62.

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1830

או מארז של LIAN LI ...

זהו, את זה לא כל כך אהבתי, אני רוצה מארז כזה עם מראה סליקי ורמת גימור גבוהה אבל מצד שני אני לא מתכנן להוציא יותר מ- ~600.

יש את ה LIAN LI PCB10 או משהו כזה...מארז פצצה אבל איזה מחיר דפקו לו....יותר יקר מהקורסייר. :facepalm:

פורסם

יש את ה 700D בKSP אבל המחיר שלו לדעתי מוגזם

1190 ש''ח :facepalm:

פורסם
  • מחבר

יש את ה 700D בKSP אבל המחיר שלו לדעתי מוגזם

1190 ש''ח :facepalm:

כן, כבר עדיף LIAN LI שעשוי מאלומניום ואז יש לך גם מחשב סופר קליל D:

אבל ה700D גם ענק בנוסף לכל. אני לא צריך יותר מMID ATX.

האמת ששלחתי מייל לFRACTAL DESIGN כי נראה לי שהם היחידים שיכנסו בתקציב וברצונות שלי, והם ענו לי שהם מחפשים יבואן ישראלי חדש בימים אלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים