עבור לתוכן

אני קצת בפאניקה... יכול להיות שתבעו אותי???

Featured Replies

פורסם

היום נכנסתי לחשבון היוטוב שלי וראיתי ששלחו לי הודעה לחשבון + הסרה של סרטון שהעלתי לפני מספר שנים:

חשבונך אינו במצב טוב.

אנו מקבלים התראות זכויות יוצרים כאשר צד שלישי מודיע לנו שסרטון שלך מפר את זכויות היוצרים שלו. צבירת שלוש התראות תוביל לביטול החשבון.בקר בדף טיפים של זכויות יוצרים לקבלת מידע נוסף על זכויות יוצרים. אם יש סרטונים בחשבונך שאינך בטוח שיש לך את הזכויות הדרושות עבורם, מחק אותם כעת.

אם לדעתך דרישת בעלות כלשהי הוגשה בטעות, ניתן גם לגשת לחומר עזר בנושר שימוש הוגן בדף טיפים של זכויות יוצרים, ולמצוא את ההוראות להגשת הודעה נגדית במרכז העזרה שלנו.

ההתראות שקיבלת מפורטות בהמשך. לעיונך, עותק של כל הודעת אזהרה נשלח גם לדוא"ל המשויך לחשבונך.

התראה 1:

*לא משנה איזה שם* (אל תתיחסו לשם).

מזהה סרטון: 1jPuSILmFpk

הוסר עקב תביעה בגין הפרת זכויות יוצרים שהוגשה על ידי Weinstein בתאריך 22 באפר 2011

האם אני בבעיה?

מה אני יכול לעשות?

פורסם

אתה יכול להרגע. ;D

לא כ"כ מהר תובעים משתמש שפרסם סרטון קטנטן לפני מספר שנים.....

סה"כ נתנו לך התראה שהסירו סרטון שלך. אם בעתיד תמשיך לפרסם סרטונים שמפרים זכויות יוצרים, החשבון שלך פשוט ינעל.

פורסם

אתה לא תקבל שום טביעה למיטב ידיעתי. הם רשמו שהם קיבלו תביעה (בקשה, דרישה, איך שתרצה) מהיוצרים המקוריים של החומר שהשתמשת בו, להוריד אותו מהסרטונים שלך. לכן הם הורידו. זה קורה המון ביוטיוב עקב זכויות יוצרים. לא שמעתי שמישהו נתבע בגלל זה.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה הרגעתם אותי, זה היה סך הכול סרטון פשוט של סרט מכות שערכתי רק את קטעי האקשן בו ושמתי שיר של אינפקטד...

מקווה שלא יקרה עם זה כלום.

פורסם

אתה משתמש דיי ותיק פה בפורום, תן לי לשאול אותך שאלה - קיבלת פה פעם אזהרה? על ספאם למשל, או כל דבר אחר?

אם כן, יופי.

לחשוב שמה ששלחו לך עכשיו זאת "תביעה" זה בדיוק כמו לחשוב שהאזהרה שקיבלת פה היא תביעה.

כל מה שקיבלת זאת אזהרה. אחרי 3 כאלה, יחסמו לך את חשבון היוטיוב.

שום תביעה לא קשורה לעניין בכלל.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח או קיי הבנתי הבדיחה על חשבוני ;D

האמת אני לא חושב שקיבלתי אי פעם הזהרה על ספאם xD

נ.ב. אפשר לבדוק את זה? :silly:

פורסם

כמובן, תעלה עוד פעמיים את הסרטון ותראה בעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים