עבור לתוכן

LG IPS236V - המסך הכי טוב להיום?

Featured Replies

פורסם

אז מה עם קריאת טקסט? לא יותר נוח עם בהירות גבוהה??

פורסם

Dell מעולה לקריאת טקסט.

אני צריך משקפיים ולא משתמש כבר מגיל 5 בערך, בכל מסך אחר העיניים כאבו לי ושרפו לי ובמסך של Dell אני רואה מצויין ולא מתעייף

לא יודע למה אומרים שהבהירות שלו לא מספיק טובה, אותי היא מספקת בהחלט.

אגב לפי מה שראיתי יש פה באתר התארגנות לרכישה קבוצתית של המסך של Dell במחיר ממש זול של 7xx שקלים

ממליץ על הדל אבל קח בחשבון שלא ראיתי את המסכים האחרים וגם הביקורות באתר/באתרים האחרים משפיעים פסיכולוגית על ההרגשה של בני אדם לגבי מוצרים

פורסם

יש לי את ה-DELL (כותב עליו סקירה) וראיתי את ה-LG..

הצורך ברמת בהירות מסויימת נקבע בעיקר לפי מצב התאורה בסביבת המסך.. אני מדבר על הימצאות מקור אור (שמש/מנורה..) מעליו, מאחוריו או מלפניו, והאם מקור זה מגיע לעיניך בצורה ישירה או כהשתקפות דרך המסך..

זה גם תלוי במרחק הישיבה, במשך ובאופי העבודה (טקסטים, סרטים וכו'), באיכות המסך (כמה יוכל לשמור על שחור סביר כשמעלים את הבהירות), ביכולת ראיה, בהעדפות אישיות.. להמשיך?

אצלי, לפעמים אני עובד בחושך מוחלט ולפעמים עם הרבה תאורה (מנורה/שמש) אך לא ישירה..

כיוונתי את הבהירות ל- 30% כי עיניי לא סבלו יותר מחצי שעה עם הדיפולט (70%)..

עם LG אחר (הקודם שלי) עבדתי ב- 60% בהירות.. ועם LED אחר של LG (עכשיווי של אחי) העבודה היא ב-100% בהירות!!

זה היה יכול להיות נחמד אם היתה האופציה לכיוון בהירות אוטומטי לפי חיישן תאורה (סביבתית) דבר הקיים אפילו בדגמים הפשוטים והלא חדשים של LG.. אבל מכאן ולהגיד שחסרה בהירות בדל, אני לא מסכים עם זה בכלל!!

אני כמעט בטוח שלדל שראית ב-KSP היה חסר משחק קטן בהגדרות!!!!

- אם לגרום לך (יותר) ללכת בכיוון הדל.. במילה אחת ארגונומיה.. עד שאין לך את זה אתה לא מבין מה אתה מפספס!

- ואם לבלבל אותך יותר.. אז דגם חדש ששווה בדיקה LG IPS231P IPS LED

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=274&prodid=1027&keySearch=

בהצלחה.. ועדכן :)

פורסם
זה היה יכול להיות נחמד אם היתה האופציה לכיוון בהירות אוטומטי לפי חיישן תאורה (סביבתית) דבר הקיים אפילו בדגמים הפשוטים והלא חדשים של LG.

לא בדיוק חיישן תאורה, אבל כלי שימושי מאוד אם דפוסי השימוש במערכת ביחס לתאורה הם עקביים במהלך היום.

f.lux.

פורסם

אז מה עם קריאת טקסט? לא יותר נוח עם בהירות גבוהה??

לקריאת טקסט בתאורת חדר סבירה מומלצת בהירות סביב ה100CD/M2, שזה הרבה הרבה פחות מהמקסימום של כל מסך מחשב שולחני היום.

למסכי מחשב שולחניים בהירות גבוהה לא נחוצה כמעט לכלום. זה סתם מספר חסר משמעות.

פורסם

לא בדיוק חיישן תאורה, אבל כלי שימושי מאוד אם דפוסי השימוש במערכת ביחס לתאורה הם עקביים במהלך היום.

f.lux.

תודה על הקישור.. מעניין.. :xyxthumbs:

אבל לא נראה לי שזה זה.. ב-LG הקודם שלי היתה לי אפשרות להפעיל AUTO_BRIGHTNESS שפשוט כמשמעו משנה רק את הבהירות.. יש לו סנסור מקדימה (ריבוע קטן שאפשר לכסות אותו באצבע ולהרגיש בהבדל) שגורם למסך להתאים את הבהירות בהתאם לעוצמת האור בסביבת החיישן (המסך).. אז רואים שהמאפיין "בהירות" משתנה בפועל.. זוהי פונקציה מובנית בתפריט המסך.. עצמאית (ללא תלות בתוכנה במערכת ההפעלה) למרות שניתן להפעילה גם מתוכנת LG (אם מתקינים כמובן) באותה דרך שניתן לשנות הגדרות אחרות של המסך!

פורסם

כן, הבנתי. :) לכן הקדמתי ואמרתי שזה לא בדיוק תחלי לחיישן תאורה, אבל לדעתי זה עדיין כלי שימושי מאוד אם עובדים עם המערכת במקום קבוע שהשתנות תנאי התאורה שבו (האור שנכנס מבחוץ, התאורה של החדר עצמו) היא קבועה לאורך ימות השבוע.

פורסם

התקנתי וכולם מדווחים על הקלה במאמץ העיניים בעיקר בלילה כמובן. :xyxthumbs:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה עם זה שדל זמן תגובה שלו 8 מיליסקונד.האם לד מוסיף איכות כלשהי לעומת אל סי די?

מה עם הדגם lg w2486?מחיר שלו 1200 ושל הדל 860 בזאפ.דל אין לו hdmi והוא לא לד.

גם פיליפס בריליאנס 239cl ראיתי בחנות שניראה טוב. מה דעתכם? ה24 אינטש ניראה גדול ויפה יותר בגודל שלו.

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים