עבור לתוכן

חוות דעת על בנדל 955 + 870A-G54 + Transcend DDR3 4GB Kit

Featured Replies

פורסם

איזו חוות דעת אתה מחפש? יותר נכון על איזה רכיב?

המעבד הוא בסדר גמור, אבל אם לא מתוכנן OC אפשר ברוב המקרים להסתפק ב-Athlon IIx4.

הזכרונות בסדר גמור.

לוח האם הוא גם בסדר גמור, אבל זה כבר תלוי יותר בדרישות שלך ממנו. בהתאם לדרישות אולי יש לוח שיותר משתלם.

מהם בכלל השימושים במערכת? ומה התקציב שלך לשלושת הרכיבים?

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי יותר מבחינת תמורה\מחיר..

הבנדל לא לי, השימושים העיקריים הם משחקים.

התקציב בערך 1300 -1500.

לגבי ה- OC, אני יעדכן בהמשך, הוא לא סגור על זה.

פורסם

OC זה נעלם שיכול להשפיע כמובן, אבל לאור מה שכתבת עד כה, אני חושב שיש אפשרויות יותר משתלמות בהנחה שלא מבצעים OC:

האפשרות הזולה יותר, לבסס את המערכת על Athlon IIx4.

אפשרות ביניים לבסס את המערכת על Core i3-2100.

והאפשרות היקרה יותר לבסס את המערכת על Core i5-2400 (פה צריך לבחון קצת יותר טוב את ההתאמה למסגרת התקציב).

היתרונות של המערכת מבוססת Athlon IIx4 הם ריבוי ליבות אמיתי ותדר גבוה במחיר נמוך. כל זה עוד יותר משתלם בהנחה שמשחקים ברזולוציה גבוהה שבה לכרטיס הגרפי חשיבות גדולה הרבה יותר מלמעבד.

היתרונות של המערכת מבוססת Core i3 הם מערכת זולה יחסית שמציגה ביצועים יפים במשחקים, בייחוד בכאלה שלא ממש מנצלים יותר מ-2 ליבות ועדיין נהנים מאוד מביצועים התלויים בתדר. החסרונות שלה הם שמדובר על מעבד דו-ליבתי שלאורך זמן עם המגמה לכיוון תמיכה הולכת וגדלה בריבוי ליבות עלול למצוא את עצמו קצת בעמדת נחיתות. זה מאוד תלוי בסוג וברזולוציית המשחקים.

היתרונות של ה-Core i5 הוא שזה שילוב לא רע בכלל למשחקים לטווח הארוך, אך המערכת יקרה יותר וכדי לשמור עליה במסגרת התקציב יש לבחור בלוח-אם די פשוט שלרוב לא מציע חיבורי USB 3.0 אם זאת דרישה.

ה-Phenom II משתלם מאוד, אבל בעיקר אם מתוכנן OC, אחרת אפשר לבחור ב-Athlon II או באחת מהאפשרויות האחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים