עבור לתוכן

[יעוץ]לימודים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאני לא טוב במחשבים ולא אמרתי שאין לי את התשוקה והרצון ללמוד את זה-זה תחום שאני אוהב להתעסק בו ורוב החיים שלי סובבים סביב טכנולוגיה

מה שכן אמרתי זה שבתיכון לא הצלחתי באסמבלר ובעיצוב תוכנה בשפת פסקל בגלל שהרעיון שעומד מאחורי זה הוא רעיון מתמטי ואיך לפתור בעיה בעזרת אלגוריתם(לוגיקה) שכאן יש לי בעיה(בתחום המתמטי והלוגי) ובמילים אחרות אין לי ראש מתמטי אבל אני כן אוהב את תחום המחשבים

ובגלל שאין לי ראש מתמטי שדרוש ללמידת מדעי המחשב אני כרגע לא יודע מה ללמוד

וכמו כן אמרתי שאולי אני יפנה לכיוון של תקשורת המונים(דגש על המונים) קרי קולנוע טלוויזיה ואינטרנט או במילה אחת מדיה

מקווה שעכשיו אני יותר מובן

עריכה:

טוב חזרתי היום הביתה מהבסיס ועברתי שוב על הספר של הלימודים ומצאתי משהו חדש

הנדסאי מערכות תקשורת,תנאי הקבלה מתאימים לי בול המקום נמצא בת"א וגם יש לי מימון של 90% בתור חייל משוחרר

http://www.cts.org.il/%D7%94%D7%A0%D7%93%D7%A1%D7%AA%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94/tabid/75/Default.aspx

לי זה נשמע טוב וגם מעניין

פורסם

הקורסים האלה היום זה בולשיט, כל דבר פחות מתואר ראשון זה בולשיט.

האפשרות הכי טובה שיש לך כרגע זה הנדסאי, כתואר זה לא שווה שום דבר, במיוחד לא למישהו שאחרי צבא. אבל, אם תסיים תואר הנדסאי עם ממוצע של 80 ומעלה אתה יכול להמשיך לתואר ראשון, זה יהיה מאוד קשה אבל פחות קשה מאוניברסיטה פתוחה. הנדסאי כתואר לא יעזור לך, כהנדסאי בכל מקום ידרשו ממך 3 שנות ניסיון, שזה אומר לעשות הנדסאי לפני הצבא ולשרת בתפקיד שקשור למה שלמדת.

אם לא הצלחת בתיכון אין לך מה לחשוב על ללמוד עוד תכנות, זה לא ניהיה קל יותר. אלקטרוניקה (תקשורת) גם לא מקצוע קל במיוחד, ידרוש ממך ידע בסיסי בתכנות (עדיף 5 יחידות), הרבה מתמטיקה (5 יחידות לבסיס ויותר מזה לאחר כך, אפשר גם 4 אבל אז צריך הרבה השלמות) ופיזיקה (שוב עדיף 5 יחידות כבסיס), כמובן שזה מתיחס לתואר, בהנדסאי יש פחות דגש על הדברים האלה וגם אם חסר לך ידע שדרוש יעשו לך השלמה מהירה.

אני לא מכיר את תחום המחשבים ואני לא יודע מה נחשב בתחום ומה לא, אבל בכללי מה שאמרת ממש לא נכון. המון תארים לא נותנים דבר לבוגרים למעט תעודה יפה על הקיר ודווקא קורסים לתעודה מעניקים מקצוע ופרנסה.

פורסם
  • מחבר

זה דווקא כן נכון הם לא סתם אמרו,נכנסתי סתם לALLJOBS כדי לראות מה הדרישות ממנהל רשת

ובכל המשרות שראיתי הדרישה היא לוותק של לפחות שנתיים או שלוש בכל התחום הזה,כלומר שלא כדאי ללמוד את זה לחינם

גם למה שאני כתבתי פה דורשים ניסיון אבל יש גם משרות לחסרי ניסיון,כרגע זאת האופציה היחידה שעומדת לרשותי וזאת אופציה די טובה,אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים