עבור לתוכן

מחפש UPS למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש UPS עם ייצוב מטח בתקציב עד 1000 ש"ח.

יש לי מחשב עם המפרט הבא:

כרטיס מסך - Saphire ATI Radeon HD5850

ספק כוח - Antec true power 750w blue

לוח אם - asus P6T SE

זיכרון - 3G של G.Skill DDR3 1033mhz - רוצה בערך לשלש (לא יודע אם זה משפיע)

מסך - LG 24 inch W2486L

מעוניין לפחות בשיטת ה-line interactive, כמובן עם עדיפות ל-online, אבל לא יודע אם אפשר למצוא ב-1000 שקל.

איזה UPS מומלץ שיחזיק את המערכת כ-15 דקות עד שהמחשב יתכבה ולמה?

תודה.

פורסם

מה אתה רוצה מה UPS ?

למה אתה מתעניין ב online ?

כמה המחשב לוקח לפי http://antec.outervision.com ?

כמה המסך לוקח לפי הנתונים שלו ? (תבדוק במדבקה)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה,

אני רוצה שה-UPS ידע להחזיק את המערכת שלי במלוא העומס לצורך כיבוי וימנע מקפיצות מתח להגיע אליה. כמובן שאם הוא מקור המתח אז הוא גם צריך לספק מתח מספיק גבוה שהמחשב יעבוד בשיא הכוח כאשר יש חשמל.

אני מתעניין ב-online בגלל ששמעתי שעדיין יש סיכוי שבשאר השיטות המחשב יפגע במעבר בין המתח של החשמל לסוללה. אני לא רוצה לעשות overkill כמובן והבנתי שהסיכויים נמוכים, לכן אם יש בטווח מחירים אז מצויין אם אין אז אני לא רוצה להשקיע יותר מזה.

האתר של ANTEC מראה לי 1631w.

לא מצאתי כלום על המסך, אבל על ספק שלו רשום 36w.

תודה.

פורסם

1631 W !! איזה מחשב יש לך ?

פורסם
  • מחבר

i7 920

1024MB DDR5 Saphire ATI Radeon 5850HD

Asus P6T SE

Antec true power 750w

3G DDR3 G.Skill 1333mhz

זהו עיקר הדברים. בנוסף בהערכה לקחתי את הדברים הבאים בחשבון:

1. 100% ניצולת של כל המשאבים.

2. 35% - aging. אני רוצה שה-UPS ישמש לאורך הרבה זמן.

3. אני רוצה לעלות ל-6 סטיקים של זיכרון.

4. רוצה להוסיף עוד harddisk.

קצת לא ברורה לי ההערכה באתר. הרי בסופו של דבר יש לי ספק כוח שהוא 750w, אז למה פשוט לא לקחת UPS שיכול לתמוך ב-750w ולהוסיף לזה את ה-36w של המסך ולגמור עניין? אשמח אם תוכל לכוון אותי קצת יותר.

פורסם

בניתי את המערכת שלך, הוספתי 4 כוננים קשיחים (שווה ערך ל 2 ראפטורים) ו 2 מאווררים

קיבלתי 382 W

שמתי 100 % load ו 35 % capacitor aging (ו capacitor aging לא קשור לפחות לא ישירות אבל נניח) קיבלתי 549 W

איך הגעת ל 1631 W ?

פורסם
  • מחבר

צודק, התבלבלתי ב-System type וגם רשמתי 3 PCIe x16.

עכשיו יותר הגיוני: 598w.

האם שווה להתחשב ביציאות PCIe,PCI,USB וכדומה, כדי שאם בעתיד ארצה להוסיף מכשירים מסוג זה זאת לא תהיה העיה?

crossfire - אני לא יודע אם זה מציאותי או לא, בסופו של דבר אני לא בטוח שאי פעם ארצה להוסיף עוד כרטיס מסך, אבל האם שווה להתחשב?

המחשב שלי היה מחובר לשקע עמוס פעם ונתן כל מיני lagging למיניהם, ברגע שהעברתי אותו שקע, זה נפסק. לא הייתי רוצה להגיע למצב כזה עם UPS.

מה אתה אומר?

פורסם

החלטה שלך. אם אתה מתכנן ל xfire (ונניח נשאר אם הספק הקיים שלך שאמור להספיק) תצתרך כנראה UPS גדול יותר ויקר יותר (לפעמים פי 2 מחיר ל UPS שלא גדול יותר פי 2)

ה UPSים הפשוטים הם עד 600 W בערך. כל מה שמעל הוא רמה אחרת של UPS ועולים הרבה מעל 1000 שקל

כמובן UPS כזה יחזיק טוב יותר את המחשב שיש לך עכשו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים