פורסם 2011 באפריל 2214 שנים שלום לכולם יש לי ניסיון טוב מאוד עם Logitech , אבל האם קיימות עוד חברות ? לפני שנים רבות (שרק יצא העכברים האלחוטים ) היה לי סט של מיקרוסופט שרק מירר את חיי עם חיי סוללה זוועתיים ושאר מכות. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מה הקריטריונים שלך לחברה איכותית?יש עוד עשרות חברות בשוק ומה שלך לא נראה לאחר יהיה מושלם.עדיף שתרשום מה השימושים שאתה רוצה\מצפה\מתכוון לעשות איתו + תקציב ותוכל לקבל המלצה קונקרטית.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר בעיקרון אני מחפש עכבר איכותי (למחשב נייד אבל שלא יהיה מהקטנים ) , שיעבוד על כל משטח.חשוב שיהיה פונקצינואלי ועם כפתורים להגדרה אישית , וזמן סוללה גבוהה ונוחות .חשוב שהמקלט שלו יהיה MINI כי זה יהיה מחובר למחשב נייד.חשבתי על 200 ש"ח אבל אני גמיש,יש לציין שאני פתוח להצעות מחו"ל (EBAY וכו' )חשבתי על Logitech m510 , מה דעתך?תודה.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים אם אתה רוצה משהו שירוץ על כל משטח ושל לוג'יטק אתה צריך לחפש משהו עם Darkfield Laser Tracking שהם טוענים שעובד אפילו על זכוכית.יש לך 2 עכברים אלחוטיים כאלו:Anywhere Mouse MX™ו Performance Mouse MX™
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר שלום justUser, קפיצת מחיר גדולה מידי בשביל הטכנולוגיה שלא בטוח ששווה להתעקש בשבילה.תודה, יש עוד הצעות?
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים תעבור קצת על נושאים קודמים ותראה הרבה המלצות על עכברים, חלקם אולי יתאימו לדרישות שלךל- razer גם יש עכברים אלחוטיים אבל מעט
פורסם 2011 באפריל 2414 שנים דבר ראשון כשקונים עכבר ורוצים שהוא יעבוד על כל משטח (אוקי אולי לא על כל משטח. על רובם בדרך כלל זה מספיק) קונים עכבר ליזר.אם הוא אלחוטי אז רק 2.4GHZ.הפשוטים הזבל מתחילים לקרטע במרחק של מטר וחצי אם השטח לא הכי אידיאלי ומקסימום 3 מטר בשטח אידיאלי.החיסכון של כמה עשרות שקלים לא שווים את זה.חברות טובות שהעכברים והמקלדות שלהם באופן כללי מוצלחים הם כמובן לוגיטק ומיקרוסופט.כל עכבר או סט מקלדת/עכבר שלהם יהיו סבירים יחסית.ושוב, לא לקנות את האלחוטיים הפשוטים שהם לא 2.4GHZ.יש כמה חברות נישה פופולריות שמיצרות מוצרים נחמדים שפונים לקהל הגיימינג ונמכרות גם בארץ.RAZER היא אחת מהם.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים יש לי TRUST אלחוטי עם כפתורים בצד שנקנה ב 70 שקל , וכבר שנתיים אצלי ולא עושה בעיות ...עכבר זה לא מטוס או מחשב , מה שלוג'טיק יוכלו לעשות כל מהנדס זוטר יכול להעתיק את זה
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים ספר את זה למי שחסך 30 שקל ועכשיו העכבר בסלון שלו מקרטע כל פעם שמישהו יושב בספה הפינתית וכל פעם שמזיזים את העכבר על הספה או השולחן עץ בלי משטח מתאים.או מי שצריך להחליף בטריות כל חודש כי המהנדס הזוטר שסיים בית ספר לחיקוי לא חשב שזה מספיק חשוב בשביל להשקיע עוד דולר במוצר.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר תודה רבה , לכולם (במיוחד ל justUser , Art Tatum )הממ לגביי ה Arc Mouse , תודה אבל אוותר על העיצוב היחודי , נראה עדין מידי...
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים לא מרגיש עדין בכלל.אם אתה מאיזור המרכז, דבר איתי, אולי תוכל לבוא לראות אותו ולהתרשם.
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים מחבר לא מרגיש עדין בכלל. אם אתה מאיזור המרכז, דבר איתי, אולי תוכל לבוא לראות אותו ולהתרשם. תודה על ההצעה אבל אני דרומי אני ישקול לקנות אותו. נ.ב- איזה דגם בדיוק יש לך ? פשוט נראה לי שראיתי 2 סוגים..
פורסם 2011 באפריל 2614 שנים זה: אלמלא המיקום הטיפה לא נוח של הכפתור הרביעי, זה היה עכבר הניידים המושלם. (לדעתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.