פורסם 2003 בנובמבר 2622 שנים יש לי את הצורב YAMAHA F1 שהוא צורב במהירות כפול 44עכשיו הדבר היחידי שהבאסה אצלו זה שהמהירויות שהוא מסוגל לצרוב הם 8 16 וישר 44יש איזו שהיא דרך לסדר את זה שיהיה אפשר לצרוב גם על 24 32 ו40?כי כמעט ואין דיסקים כפול 44.... ???
פורסם 2003 בנובמבר 2622 שנים מחבר אממ הדיסקים של כפול 48 לא תוכמים ב44 הוא משנה להם את המהירות בצריבהואני עובד עם NERO 6
פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים אתה יכול להוריד את כל הקושחות שבעולם.להתקין, אתה יכול רק אחת, ומומלץ את האחרונה שמוסיפה המון פיצ'רים ובין השאר גם מהירויות צריבה של 24X ו 32X (החבר'ה בימאהה כנראה קלטו הם שחררו צורב די נכה).הלינק עבד לי, אגב.
פורסם 2003 בנובמבר 3022 שנים מחבר הורדתי את גרסת G האחרונה וזה לא הוסיף לי וקושחה זה הג'וק בצורב או בכל כונן שמכיל את כל הנתונים שלו ומה שהוא מסוגל בערך
פורסם 2003 בדצמבר 122 שנים lucifer666, אתה מוזמן להשתמש בפונקציית החיפוש ע"מ למצוא מענה לשאלה שלך.LinKinG, בדוק ב Nero InfoTool מהן מהירויות הכתיבה שמופיעות בעמודה המתאימה.
פורסם 2003 בדצמבר 222 שנים מחבר ניסיתי להוריד ולהתקין גם את גרסת הDותראה איך עשיתי את זה במפאפיינים של Secondary /ide Channel.... כי הכונן שלי הוא הSLAVEשינתי לPIO ONLY בשני האופציותעשיתי ריסטרט התקנתי את הפירמוור ועשיתי עוד פעם ריסטרט ואז החזרתי למצצב הרגילושום דבר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.