עבור לתוכן

Antec Earthwatts 380 W מספיק חזק ל GTS 450?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

המפרט:

E5400 2.7 GHZ

MSi G41TM-E43

2 GB RAM

GTS 450

האם ANTEC יחזיק את המפרט? אחרי שדרוג של כרטיס מסך, לא נשאר לבן אדם תקציב לשום דבר חזק יותר. נראה לי שכן, כי כאן כולם מדברים על איכות הספק הזה. אבל עדיין אשמח לקבל דעה של מומחים, כי המלצתי לבן אדם ועכשיו אני דואג שאולי הוא יקנה ספק חלש.

אודה מראש לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה מכל הלב לכל העוזרים. קיבלתי כל כך הרבה תגובות :(

פורסם

יחזיק בכיף.

תשובה מפוטרת יותר

המעבד שלך צורך מקס של 65W לפי הגדרות יצרן

חריץ PCIe מסוגל לספק לכל היותר 75W ועל הכרטיס יש חיבור בודד של 6 פין שיכול לשאוב מקס של 75W נוספים.

סה"כ מעבד+כרטיס מסך=215W וזה בהנחה שהם במאמץ מלא, שאר הדברים הם זניחים, אם ניתן להם עוד 100W בהגזמה פראית הגעת בקושי ל 300W.

הספק שלך הוא 80+ למיטב זכרוני וזה אומר שבמאמץ הוא יכול לספק מקס של 380*0.8=304W משמע מספיק.

ותאמין לי שהקצנתי פה בצורה מטורפת, אתה אף פעם לא תגיע לניצול הזה.

פורסם

justUser, החישוב שלך כלל לא נכון.

לדוגמה TDP ("כמה ווט המעבד"), תראה כאן, זה לא צריכה, מדובר באיזה גוף קירור יש צורך...

עוד דוגמה, הכוח של הספק הוא 380W, זה לא אומר שצריך להוריד 20% כי הוא רק 80% יעיל.

כלומר הוא יספק 380W, אבל יצרוך 475W בשביל זה.

בלי הגזמה פראית, עם i7 980X (מעבד 6 ליבות) הם הגיעו פה ל-219W סה"כ (במקום אחר ראיתי שהגיע ל-250W בערך כאשר מדובר בגרסת TOP שהיא מומהרת)

ותשובה ל-Zeus710,

הספק יחזיק את המערכת כל עוד אין OC למעבד.

פורסם

לגבי ה TDP, החכמתי, תודה

לגבי הנצילות, הייתי אמור לזכור את זה, 15 יח' חשמל ויצאתי :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!

DANDY אתה תותח בספקים, אני יודע ;) פשוט ראיתי שקוראים מה ששאלתי ואף אחד לא עוזר.

תודה רבה וחג שמח. עכשיו אני רגוע שהכול יעבוד.

תודה רבה שוב לכולם שמצאו זמן ועזרו לי.

פורסם

הספק יספק בהחלט אבל אני ממליץ לשדרוג עתידי לכרטיס מסך אחר עדיף שתרכוש ספק כוח לפחות של 450-500W

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה מתן!

מדובר על בחור צעיר שמוגבל בכסף, ואחרי שדרוג אין לו תקציב לשום דבר גדול. במפרט שלו GTS 450 יהיה לו מספיק ל כמה שנים ואחר כך הוא ילך לצבא ו אחרי צבא כבר יחשוב מה לעשות. צריך שGTS 450 יעבוד לו עכשיו. איו לא כסף לעלות בספק כוח.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

אחי רוצה לשדרג כרטיס מסך היום יש לו כרטיס GF 8600

מעבד I5 750 מהראשונים שיצאו

זיכרון DDR 3 1333 3GB

לוח אם P55

כוננים קשיחים 3 דיסקים

איזה כרטיס הכי חזק אני יכול לשדרג לספק כח 450W

אני חושב HD 5830 EXTREM החדש , יש משהו יותר חזק

פורסם

אם זה לא ספק ג'נרי אין לך ממש מגבלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים