עבור לתוכן

לוח אם,מעבד וזיכרון לאינטרנט תקציב 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון. בתקציב של 1000 ש"ח. מהחנות KSP.

השימושים הם אינטרנט, מישחקי פלאש, ועבודה משרדית פה ושם.

ניסיתי להרכיב משהו שמבוסס על i3 2100, אבל אני תמיד גולש לכיוון ה 1100.

אז אני מניח שהפתרון הוא ללכת על מערכת של AMD

תודה.

פורסם

לדעתי מלכתחילה ה-Core i3-2100 אינו מעבד משתלם במיוחד (למעט לשימושים מאוד ספציפיים). הרבה יותר ישתלם לך לקנות מערכת מבוססת AMD בה תוכל לקבל שילוב מצוין בין ריבוי ליבות אמיתי ותדר גבוה מספיק.

מעבד:

Athlon II x3 445

לוח אם:

880GM-D2H של Gigabyte אם אין חשיבות לחיבור USB 3.0.

M4A88T-M/USB3 של Asus אם יש חשיבות לחיבור USB 3.0

זכרון:

DDR3 1333 1x4GB Mushkin 991770

הערות:

1. בהתאם לאפשרות לחרוג מהתקציב בין המעבד ולוח האם תוכל לעלות למעבד מרובע ליבה Athlon IIx4 (אם כי לשימושים שלך אין בו צורך) או לרדת ל-Athlon IIx2.

2. אם תכננת לקנות גם כרטיס גרפי אז אין לך צורך מכיוון שהשבב הגרפי המובנה בלוח האם מספיק לכל השימושים שלך.

3. אם אין שום אפשרות לחרוג ממסגרת התקציב, תוכל לקנות רק 2GB של זכרון בתור התחלה.

פורסם
  • מחבר

המחשב מיועד לבן אדם בן 60 שכל מה שהוא רוצה זה ליגלוש באינטרנט ולשחק במשחקי פלאש פה ושם.

כך שנירא לי ש 2 GB זיכרון ומעבד Athlon II x2 יספיקו בהחלט.

[table][tr][td]

[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gifAthlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

270

[/td][td]

270

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gif880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

350

[/td][td]

350

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td]

כמות

[/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab_04.gif[/td][td]store.gif2GB Mushkin CL9 qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td][td]

1

[/td][td]

120

[/td][td]

120

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab2_04.gif[/td][td][/td][td][/td][td]סה"כ[/td][td]

740

[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr][tr] [td]tab4_04.gif[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]

בתשלומים (כולל תוספת) 12

updown.gif * 62 ₪

[/td] [td]tab4_01.gif[/td][/tr][/table]

פורסם

הפלטפורמה הנ"ל תהיה בהחלט המשתלמת ביותר לצרכים הנ"ל.

מה שכן, אם יש אפשרות במסגרת התקציב לקנות מודול בודד של 4GB של זכרון לדעתי זה יהיה משתלם מאוד ביחס להפרש המחיר. נכון שספק עם 2GB אי פעם יגבילו אותו לשימושים האלה, אבל בהתאם למערכת ההפעלה שבה הוא משתמש, לדפדפן ולשאר הרגלי העבודה שלו עם המערכת (אם כי אני מניח שהוא לא פותח כמות יוצאת דופן של יישומים במקביל) ייתכן ש-4GB יהיו קנייה נבונה יותר לטווח הארוך.

בהחלט לא חובה, אך שווה לשקול זאת לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים