עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר ל-PS3 Network

Featured Replies

פורסם

המכשיר מנסה להתחבר ומקפיץ הודעת שגיאה אחרי 5 שניות...

זה קורה לעוד אנשים פה?

פורסם

כבר יומיים-שלושה שנפלה להם הרשת בכל העולם והם מנסים לסדר את זה

פורסם

פרצו להם לשרת, כנראה אנשים עצמאיים מתוך קבוצת אנונימוס.

בתקווה שהשרתים יחזרו בימים הקרובים..

פורסם

איזה פרצו אפשר לחשוב שמישהו מהחאפרים בני 12 האלה האקר, סה"כ עשו DOS והפילו את השרתים.

עכשיו סוני עובדים על תשתית עמידה יותר בתקווה שבעתיד הקרוב היא תיהיה עמידה להתקפות כאלה.

לדעתי האישי, חברה במימדים ועם תקציב כמו של סוני יכלו להעסיק פי 2 אנשי מקצוע שיעשו את העבודה מהר יותר.

להוריד את כל הרשת שלהם לתקופה כ"כ ארוכה, במיוחד שזה נופל על סופ"ש זה בלתי נסבל וזה זלזול במשתמשים.

חוץ מזה שאני אמנם לא איש תשתיות מקצועי אבל אני מאמין שאפשר לעבוד על משהו מהצד, בזמן שהרשת הישנה או חלק ממנה מתפקד כך שהמשתמשים יפגעו פחות מכל הסיפור.

חוץ מזה שאם זה באמת אנונימוס, אני לא מבין מה כל הרעש, בהתחלה הם גיבו את ההתקפות שלהם מול סוני בגלל מה שסוני עשתה ל-geohot, אבל גם ככה הילד המפונק הזה התקפל אחרי שקיבל את כל הכסף מהתומכים וויתר על המלחמה בסוני בעצמו.

פורסם

סוני החליטו לוותר להוטז

אבל אנון לא יוותר לסוני.

כשאתה משלם מכספך על מכשיר אתה תצפה להיות זכאי לעשות בו כרצונך מלשחק בו, לעשות בו שינויים וירטואלים או פיזיים ועד לרסק אותו עם פטיש אם צריך.

סוני חושבים שזה לא כך.

צריכים לשכנע את סוני שהם טועים.

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי, לקנות PS3 לא נותן לך רשות לעשות כרצונך בתשתית הרשת ושרתי החברה.

כל מה שההאקרים האלה עשו זה לפגוע בגיימרים אחרים כמוהם כי הם חושבים שזה ישיג משהו, שזה שלא. וסוני ממש לא וויתרו להוטז. אפשר להגיד שהוא התקפל יותר מהם לפי תנאי ההסדר שלהם

פורסם

לא אמרתי שמה שההאקרים עושים זה חוקי.

הוטז כבר עמד לקבל את העונש שלו אבל סוני וויתרו לו ולכן הוא לא נענש!

הוטז בעצם פרץ את הקונסולה ואיפשר התקנה של לינוקס ומשחקים פרוצים.

אבל כל עוד הוא לא מפיץ משחקים פרוצים הוא לא "פושע"!

אני בתור לקוח זכאי לעשות מה שבא לי עם הרכוש שלי ואף אחד לא יאמר לי מה מותר ומה אסור כל עוד זה לא מפגע לבני אדם אחרים או לסביבה.

המהלך של אנונימוס כרגע מיותר- משום שהמשפט נגמר. אם היו עושים זאת לפני תחילת ההליך המשפטי אולי אז המסר היה יותר ברור.

פורסם

נראה לך שסוני היתה רודפת אחריו אם הוא היה פורץ רק את הקונסולה שלו למטרות אישיות?

לא. הוא פרץ והפיץ לכל העולם את הפריצה שלו, שההייפ העיקרי סביב הפריצה, כמו שאמרת זה להעתיק משחקים ולהתקין בלי זכויות יוצרים, מה שפוגע במשקיעים של הקונסולה (מפתחי המשחקים שבוחרים להשקיע כספים בהתאמה לקונסולה הספציפית הזאת, ובכל מי שמקבל כסף בעיקפין או באופן ישיר ממכירת הדיסקים ומאפשר הפצה של משחקים חדשים). כך שבאופן ישיר הפריצה הזאת פוגעת בסוני, בתומכי הקונסולה וגם במשתמשי הקונסולה.

יש מספיק סטרימרים, מספיק מכשירים שמגיעים פתוחים, ואין שום בעיה לקנות מחשב ביתי רגיל לצורך htpc, הפריצה של הקונסולה היא נטו חוסר חיים והתלהבות חסרת סיבה (אם זה היה רק בשביל להוכיח שהוא יכול ולבדוק את הגבולות האישיים שלו, שזה מגניב, לא היתה שום סיבה להפיץ את זה לקהל הרחב ולגרום למגפת פיראטיות).

ומה שאנונימוס עושים זה תת רמה, האקרים לפחות מוכיחים שיש להם ידע טכנולוגי מעמיק והבנה בתחום הרשתות, אנשים שסתם מציפים שרתים ומפילים אותם לא מוכיחים כלום חוץ מבריוניות דיגיטלית וטמטום.

אז הרשת של סוני תיהיה למטה ליום,שבוע,שבועיים... בסופו של דבר הם כן יבנו תשתית חזקה מספיק בשביל להגן על החווה שלהם וכל מי שהפסיד מהמתקפה של אנונימוס (שהם לא באמת אנומינוס כי יש כבר מספיק בלוגים שחושפים את הפרטים האישיים שלהם) זה הגולשים/משתמשי הקונסולה.

פורסם

יופי עכשיו לפחות אנומינוס לא יכולים לקחת על זה כרדיט =]

מקווה שהם יחזרו כמה שיותר מהר, סינגל פלייר משעמם אותי למוות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים