עבור לתוכן

מחפש ספק חדש, תקציב לא בדיוק מוגדר

Featured Replies

פורסם

מאחר וכל האפשרויות מצביעות על כך שזו אשמת הספק שלי שהמחשב מת מידי פעם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו.

המפרט בפרופיל. איזה ספק יתן לי את הבטחון של להריץ את המערכת שלי בלי למות גם אם אני אוסיף עוד כמה כוננים קשיחים?

כמובן שהייתי מעדיף לשלם כמה שפחות, אבל אם צריך להוציא 400-450, נעמוד בזה.

פורסם

בטוח שהבעיה אם הספק ?

ואם כן - יכול להיות שהוא סתם מלא באבק ומקצר - קרה לי אם enermax noisetaker 375. הרצתי איתו celeron אם כרטיס מסך מובנה (מערכת שמגיעה אוליי ל 100 במאמץ) והוא היה מתכבה בזמנים אקראיים. פתחתי ניקיתו את הספק הוא הסתדר

פורסם
  • מחבר

אני יכול לנסות את זה, אבל הייתי רוצה לדעת מה כדאי לקנות אם זו הבעיה.

וכן, הרבה מאד דברים מצביעים לספק.

(למרות שזה יכול להיות לוח אם, ואותו אני ממש לא רוצה להחליף כרגע, אז אני מקווה שזה הספק.)

פורסם
  • מחבר

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486623.0

בסוף החלפתי מע' הפעלה (לא עזר) ומימשתי אחריות על הכרטיס מסך (גם לא עזר)

בלי מאוורר שמעיף אוויר לתוך המארז זה לא מפסיק.

פורסם

תוציא את הספק למארז ותחבר אותו מבחוץ

אם אתה מצמיד למאוורר של הספק מאוורר 80 / 120mm רגיל (שעובד במהירות מלאה ללא בקרה תרמית) כדיי שיעביר בו יותר אוויר זה מפסיק ?

אם אתה מצמיד למחשב מאוורר אבל כך שהספק לא מקבל את האוויר הזה זה מפסיק ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה לי יספיק (לפי http://antec.outervision.com )

הבעיה קשורה לקירור של המחשב ללא ספק או של הספק ? (יש לך ספק דיי רציני וטוב, הייתי ממשיך לבדוק אותו ואת המחשב ולא ממהר לזרוק)

פורסם
  • מחבר

כל מה שגיליתי עד כה מצביע על הספק.

תקופה מסויימת הייתי עם 4670. לא היו קריסות (ליתר דיוק קפיאה מוחלטת ופתאומית של כל המחשב) אז הנחתי שזה ה4870X2. ואז יומיים שלושה לפני שהחלופי הגיע היו שתי קריסות.

אחד ההארדיסקים שלי דיי מת. מיד אחרי קריסה.

אחרי קריסה כמעט תמיד הG35 שלי לא קיימות עד שאני לא מנתק ומחבר מחדש. היעד שלהן לא משנה כלום לקריסות.

כמה פעמים אחרי קריסה לביוס היה bad checksum.

זה או הלוח או ספק, וקשה לי להוציא עכשיו את ה1500-2000 שיעלה לי להחליף את השילוש

פורסם

יכול להיות ספק / לוח / זיכרון. בזיכרון אני לא בטוח אבל נראה לי ייתכן שיכול להיות ממש בהתחלה מקום דפוק (ממש בבייטים הראשונים) שנמצא בשימוש אל ידיי ה BIOS ואז memtest לא יתפוס בעיות שם

יש מצב שאתה משאיל ממישהוא ספק לבדיקה ? (לא חייב להיות 600 W, תעביר את המסך לכרטיס מסך מובנה או תשים משהוא ממש פשוט אם הספק שאתה בודק איתו חלש)

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהספק הזה לא קרס במשך משהו כמו חודש עם כרטיס יותר חלש. (ואין אונבורד)

אם מישהו היה יכול להשאיל לי ספק שיכול לעמוד במערכת שלי, הייתי שמח לבדוק, אבל אני לא מכיר אף אחד כזה..

תאמין לי שלא בא לי לקנות סתם ספק כשיש לי אחד יפה מאד, אבל אני לא יכול יותר עם הקריסות האלה ):

פורסם

בדקת את הכרטיס מסך שלך במחשב אחר ?

פורסם
  • מחבר

לא מכיר מחשב אחר שיוכל לקבל אותו.

אבל כן החליפו לי אותו.

כמו כן, בערך בזמן שהתחילו אצלי בעיות, המחשב של בת זוגתי גם התחיל לעשות דברים מוזרים.

היכול להיות שהחשמל בבית לא בסדר?

פורסם

יכול להיות אבל מה שתיארת זה לא סימנים של בעיית חשמל (בצד מתח גבוה), יותר כמו של ספק (בצד מתח נמוך) או לוח או זיכרון דפוקים

ואם כן, אז המחשב אמור לעבוד תקין לגמרי כשאתה לוקח אותו לבית של חבר ומפעיל שם. תנסה את זה אם אתה רוצה

פורסם

קראתי את הדיון, ונתפסתי במשפט

בלי מאוורר שמעיף אוויר לתוך המארז זה לא מפסיק.

אז נרשמתי במיוחד.

לפני איזה שנה גם המחשב של אמא שלי היה נתקע סתם ככה פתאום.

בלי קשר למאמץ של המחשב או הטמפרטורות, שלא נראו לי כאלה קריטיות.

פתרון זמני היה מארז פתוח עם מאוורר רצפה ישר עליו (שבאמת אין לי שמץ איך ולמה זה עזר).

ניסיתי כל מה שלא עולה כסף. ניתוקי רכיבים, פרמוטים, בדיקה עם דיסק קשיח ישן... נאדה.

בסוף פתרתי תבעיה: החלפתי כבל נתונים של הדיסק קשיח. 10 שקל בחנויות, חינם מהארון שלי ;)

זה נשמע הזוי, ואין לי מושג מה הייתה בדיוק הבעיה, אבל הפסיקו התקיעות.

נסה ודווח, מאוד מעניין אותי לדעת אם זה יעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים